Звездни компромати - юли'20

• 273 942
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 675
На мен пък не ми беше забавно и съм сигурна, че на нейно място и на вас щеше да ви стане криво.
И затова трябва да хвалим и да се кланяме, при положение, че наградите бяха потресаващо зле?
Обзорът беше смешен и много верен.

# 676
Какво представляват сток моделите и как им се заплаща за многократното ползване ?
Наема се модел, заснема се и се плаща за фотосесията. Снимките се качват в специализирани сайтове и от там фирмите си купуват снимки/видеа. Вече въпрос на (добър)договор е дали модела ще получава процент от всяка продажба на снимката.
Мъжът ми има доста продадени фотографии, а аз примерно (на шега ги снимах) имам продадена една "диетична снимка" на ябълка с шивашки метър. Joy
Най-известният такъв сайт е www.shutterstock.com

Фирмата, която рекламира, обикновено няма никакъв директен достъп с модела. Едва ли знаят и името на моделите си. Ето много лица, с които може да рекламираш от крем за бръчки през витамини за менопауза до жената през новия век: https://www.shutterstock.com/search/woman+face

# 677
Е чак пък такова нещо да си измислиш ми звучи доста психопатско.

Не е по-психопатско от минаване на червено и да имаш неплатени фишове за 3200

# 678
  • Пловдив
Не знаех, че ако не харвсваме нечии несполучливи напъни за ирония, то непременно трябва да се кланяме...

# 679
  • До морето
Обзорът на наградите на Бг радио е много забавен, не ми звучи злобно,  но пък не очаквах Милица да го приеме зле и да пише коментари.
Аз харесвам Милица. Не харесах воденето на наградите, но сценарий, какво да правиш?!?! Обаче най- не харесах, че тръгна да влиза в диалог с някой, който е писал нещо за тези награди?! Доста тъпо и плоско някак.

# 680

Той  гледа тези награди всяка година с тази цел- да ги оплюе,
този път слабичко се е получило .....

# 681
Ето един материал за сток-моделите, най-известните такива в света: https://www.stockphotosecrets.com/buyers-guide/top-stock-photo-models.html

# 682
Мишони, има български модели и фотомодели добре представени на световно ниво. Просто си работят, вземат си паричките и не се занимават да са "известни". Потърси в мрежата, не искам да правя реклама. Един модел не е нужно да е ситуиран на 1 място – те имат агенция-майка и такива, които ги представляват във всяка модна столица. Пътуват постоянно за ревюта и фотосесии на различни места по света.

# 683
Според мен Милица Гладнишка щеше да спечели много, ако беше влязла с хумор в диалога, пък дори да не й е било много весело. Има си начини да се върне топката без тръшкане.

# 684
Аз прочетох нейния коментар и отговора на Теодор. Всъщност добре им се е получило. На фона на просташките плювки от Кремена, двамата са весело/интелигентно ниво направо.Smiley
Не съм гледала наградите, но честно казано, тази година всички прояви са някак скучни и вирусотягостни. Ще чакаме по-добри времена.Simple Smile

# 685
  • София
Джони Деп и Амбър Хърд се изправят пред съда.
Скрит текст:

# 686
  • Пловдив
Герито Никол..
Скрит текст:
Мариана Маринова...
Скрит текст:
Райкова и дъщерята на Блажко ...
Скрит текст:

# 687
Златето като гепена булка от пазара на Димитровград е.

# 688
Златка преди поне беше разпознаваема, а сега е същинска Есмер, ако не й пише името, кой ще я познае, тц, тц...

# 689
Амбър голяма вреда си нанесе върху, незапочналата си и без това, кариера.
То бива да си прост.
Има нужда от държане на ръчичка.

Общи условия

Активация на акаунт