Звездни компромати - юли'20

• 273 942
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 690
Поведението на Галена е изключително просто и безотговорно. На улицата ли е останала, пари ли няма, че тръгна по балове, кръчми и джумбарета в това извънредно положение? Нуждата им постоянно да са център на внимание се доказа, че е нездравословна.

# 691
Успех на Джонито!

# 692
  • София
Поведението на Галена е изключително просто и безотговорно. На улицата ли е останала, пари ли няма, че тръгна по балове, кръчми и джумбарета в това извънредно положение? Нуждата им постоянно да са център на внимание се доказа, че е нездравословна.
Нито я познавам, нито ще я защитавам, но ме учудва агресивната реакция. Все пак това е човешки вирус. Никой не е защитен на 100%.
Забавлявала е и е повдигала духа на празнуващите. Не иска никой да е на нейно място, предполагам,

# 693
Не искаме да сме на нейно място, да, затова не се бутаме по забавления. Какъв дух е повдигала викаш, Райна Княгиня ще я изкараме още малко Галена. Смея се.

# 694
Ами тя работи,мисля,че всеки сам избира дали да отиде или не. Ние не сме отишли,не сме се заразили.

# 695
  • София
Ето за Галена..и малкият син болен..😟

https://www.instagram.com/p/CCWAH1wJje7/?igshid=tkq71tmjlitj

# 696
  • София
Ако случайно съм известна личност, в някаква социална мрежа изтипосъм, че съм болна от Короната->Кой точно ще докаже така ли е или не?
Леки симптоми, загуба на обоняние и вкус, направила съм си някъде тестове.....

# 697
Също така, на кого му пука след като има още поне 5000 обикновени българи заразени от същото. Тези за нещо марсово ли се считат, че трябва да ни го обявяват?!

# 698
  • Viena
Галена не беше ли казала, че го е карала след турнето й в Америка?

# 699
Мегз, облечена в новия "сет", каквото и да значи това( предполагам-ансамбълче, костюмче и т.н.).
Скрит текст:

Ева Веселинова рекламира някаква марка дрехи.
Скрит текст:

# 700
Кратък обзор на случилото се в съда днес, между Джони и Амбър. Стана ясно, че след като тя е получила ограничителна заповед, защото се страхувала за живота си, се е свързала с него, за да го покани на разговор, на който да обсъдят нещата. Срещата се е състояла в Сан Франциско. В края на разговора тя "се почувствала зле" и легнала в спалнята./срещата е в хотел/ Попитала го дали няма да легне до нея, за да се погушкат. Той казал, че не го намира за редно. Също така тя била диагностицирана с Бодерлайн- социопатично личностно разтройство, без чувство за отговорност. Нейните адвокати основно наблегнаха на злоупотребата му с наркотици, макар че делото срещу The Sun не е за това.

# 701
марката дрехи е Lucy
[/url]
Мегз, облечена в новия "сет", каквото и да значи това( предполагам-ансамбълче, костюмче и т.н.).
Скрит текст:

Ева Веселинова рекламира някаква марка дрехи.
Скрит текст:

# 702
Олимпия Лайтенинг Болт

Olympia Lightning Bolt ⚡

Скрит текст:
Честито на най-бързият мъж на планетата.

# 703
https://www.instagram.com/p/CCV-jofjiXz/?utm_source=ig_web_copy_link

Патрик с обувките на възглавниците , много възпитано!

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 19:36 от alethea

# 704

Мааалко по-нагоре е публикувана същата новина със същия линк. Нека се четем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт