Звездни компромати - юли'20

• 273 930
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 915
Аз четох друга версия. Плували са във водата заедно, когато майка му е изчезнала. Той се е прибрал сам в лодката.

“According to Josey, the two were “in the water swimming together” before his mom went missing. “He came up and got back up on the boat, but she did not,” Buschow explained. “He was found on the boat by a passerby. He was found fast asleep on the boat by himself.”

# 916
Детенцето е казало, че Ния е скочила във водата и повече не се е върнала. На мен ми е малко странно сама жена да наеме лодка с малко детенце, но може да е била опитна в управлението й. Може и да е самоубийство, но защо би взела детето със себе си? И ако не е, защо й е да скача във водата, а да остави малкия сам в лодката, толкова ли неможе да си постои без да плува.

И за мен има много въпросителни,хич не ми се връзват нещата. Да си остави детето само в лодката..можеше и то да падне..

# 917
в Сън пише: GLEE actress Naya Rivera's son said his mum "jumped into the water but didn't come back up".
Може и да си измислят сега и разни кликбейтове да се появят. Дано да е добре и я открият скоро.

# 918
Какъв късмет, че детето е живо! Могло е да загине и то, явно е проявило разум, невероятен за възрастта му, или просто за късмет е заспало! Жалко за майка му Sad

# 919
  • До морето
Първото, което си помислих е, че изтървала нещо -я телефон, я нещо друго и се е метнала без да мисли.
Абсолютно не вярвам да е самоубийство.

# 920
Ужасна новина, Ная беше ми любимката в Glee. Това, което аз прочетох е че детето е било със спасителна жилетка, тя не. Той каквото и да е казал, че се е случило, не е сигурно и че е и разбрал всъщност какво точно е станало. Аз си мисля, че може да са си плували, тя да е тръгнала да се дави, но да е казала на малкия да се качва  на лодката и той да се е прибрал послушно. Категорично не мисля, че е тръгнала да се самоубива. Доколкото разбрах са прекратили търсенето, дано е само временно и да продължат.

# 921
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8791797,  Да са и живи и здрави бебетата, но на тази снимка лицето и е замазано. Фотошоп може и да няма, ама разни филтри, доволно.

# 922
  • На топло
Проклятието на Glee.
Умират, самоубиват се, имаше някакви скандали с Лея, сега и това с Ная.
Скрит текст:

# 923
Страхотен е Вергов! Снимка на него от Карамазов!

Скрит текст:

# 924
  • София
Страхотен е Вергов! Снимка на него от Карамазов!

Скрит текст:

Така де, хубав е, но само подстриган... А напоследък е като гнездо в главата.

# 925
The Sun е парцал. Грам не вярвам на ред написан от него. Абсурд да скочи във водата и да остави 4 годишно дете съвсем само в лодка.

# 926
Кание-то бил в криза на биполярното си разстройство, отказвал да си пие хапчетата, защото пречели на креативността му. Щял да се кандидатира за президент на САЩ с партия на име "The Birthday Party" с платформа срещу абортите и срещу ваксините. Вече не подкрепял Тръмп. Корона вирусът бил знакът на Сатаната...

# 927
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Тая прическа не ми допада.

# 928
# 929
  • София
https://www.instagram.com/p/CCa4i4Hjdnc/?igshid=1a3v76eov5skl

Бебо хич не е симпатичен..

Общи условия

Активация на акаунт