Звездни компромати - юли'20

• 273 961
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Как ме дразни тоя Хамилтън 🤮 оня ден на старта как се опита да накара всички да коленичат и да им вменява вина. Някои бледолики европейци не поддадоха на шантажа.

# 901
# 902
  • софия
Весела Бабиново бременна Simple Smile
Скрит текст:
Вергов обрасъл
Скрит текст:

# 903
  • София
За бившия на Шерци ли говорим? Защо е трябвало да коленичат?
Лурдес е абсолютна ромка.
Същия. Заради black lives matter.

# 904
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Брайън Остин Грийн с поредната бръмчалка - някаква Тина Луиз
Скрит текст:

Джуд Лоу с дъщеря си.
Скрит текст:

# 905
  • Dope Reach
Сциентологията е пълен ужас. Снощи гледах документален филм по темата. Даже бащата на главното действащо лице, Дейвид Мискавидж, е отлъчен. Имали си нещо като затвор, в който се извършвали всякакви побои и извращения. А съпругата на въпросния Дейвид не е виждана от 2007 г. Твърдят, че се е посветила на работа в "църквата", но всъщност се предполага, че вероятно не е между живите. Страхотии.
Къде го гледа и как се казва? Чела съм в Гугъл по темата, но ще ми е много интересно да видя и филм.
Ето това гледах:

# 906
Мисля, че Миро - певецът е протестант!

Не, той е член на евангелистка църква в София.

# 907
Поредицата на Лия Ремини /която успява да избяга от църквата/ е потресаваща. Ужасяващо е, че тези хора имат огромно влияние.

# 908
Ох, Лурдес! От чорапите до косматите подмишници, всичко в нея крещи: Искам внимание! Вижте ме! Sad

Тъжно за Ная Ривера.

Браян Остин разведе ли се с Мегън Фокс?

# 909
Последната снимка на Ная в инста е със сина й, целува го. Много тъжно, дано да е жива !

# 910
Направо настръхнах за Ная Ривера и за детенцето - самичко заспало в лодката 😪. Дано да я намерят жива!
Е как ще излезеш с лодка сама, с дете на 4 години... пази Боже!

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 11:47 от Tess d`Urberville

# 911
Ужасна новина видях преди малко. Актрисата Ная Ривера, известна от сериала Glee, е изчезнала и има опасения, че се е удавила. Била е в някаква лодка по езеро в Калифорния с 4-годишния си син, който е намерен самичък, спейки в лодката. Горката... толкова е красива, дано я намерят, но... Sad

Жалко, ако й се е случило нещо. В лице малко ми заприлича на Моник Валерието.

# 912
Доста плювки отнесох, та реших да се появя Joy(шегичка за ника ми).
Сега сериозно. Страшни неща споделяте за религиите, направо се потрисам само като чета. Смятам, че всяко нещо с което се прекалява е нездравословно. Аз съм вярващ човек - християнка. Ходя понякога на църква, чела съм Библията, но ако някой в обкръжението ми постоянно говори за религия, църкви и прочее ми говори за фанатизъм.Всичко трябва да е в рамките на нормалното.
Определянето на Шарлийз и коя беше другата, че приличали на нашите Николета и някоя друга... определено е обратното Simple Smile нашите кифли се оперират и стараят да приличат на тях!

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 13:18 от *Амбър*

# 913
# 914
Детенцето е казало, че Ния е скочила във водата и повече не се е върнала. На мен ми е малко странно сама жена да наеме лодка с малко детенце, но може да е била опитна в управлението й. Може и да е самоубийство, но защо би взела детето със себе си? И ако не е, защо й е да скача във водата, а да остави малкия сам в лодката, толкова ли неможе да си постои без да плува.

Общи условия

Активация на акаунт