Звездни компромати - юли'20

• 273 850
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 140
Кой ти каза, че няма финансов капацитет?
Наистина е по-симпатична наживо!

# 1 141
И тя като Кунева е човекът оркестър-В което и министерство да я сложиш -става! Само сменят един сладък пост,с друг.
В списание EVA има много хубава статия за Шарлопова-Кармата Стефан. Като жена няма нещо общо със синиконовите кухавели и златотърсачки.

# 1 142
Ама вие Шарлопов на 58г много го подценихте... сексуално. Може и наистина както тя казва  да е станало - лепнал грип от малките, високо кръвно и стрес в работата, това го е довършило. На кой колкото му е писано на тази земя.

# 1 143
  • Sofia
Да, странен негативизъм се изсипва, чак криминален сценарий й лепнахте.
До смъртта му е родила 4 деца, без да сме чули за изцепки, компромати, селфита, показност. Защо така я оплюхте остава неизвестно за мен.
Красива, млада жена, която има нужда да живее пълноценно и да обича отново, никъде не видях да парадира с новата връзка или да се оплаква колко й е тежко.

# 1 144
Аз гледах едно скорошно интервю на Шарлопова. Беше много надменна, била от богато семейство и разполагала с голям финансов ресурс преди да се запознае с Шарлопов, тя не го харесала в началото и т.н. всякакво отвличане на вниманието, че е златотърсачка.

Като нищо на следващо интервю да се изпъчи, че тези милиони и бизнеси ги е направила сам-самичка Simple Smile

# 1 145
  • Варна
Били са на пътешествие из Тайланд и той развива симптоми след като се прибират. Твърдеше се, че е бил заразен с някаква тамошна инфекция.

# 1 146
  • Sofia

Тя няма нито умственият нито финансовият капацитет точно пък за там

За двуседмичен курс цената не е като за 5г. обучение.  Но в биографията се лепва гръмко име. Joy

# 1 147
  • Sofia
Нали е богата Ангелкова, някакви имоти на родителите й се размятаха из медиите? Аз такива спомени имам, може и да греша.

# 1 148
Кой ти каза, че няма финансов капацитет?
Наистина е по-симпатична наживо!
Със заплата на министър ... а и сигурно говорим за по-рянен период ... колко да й е този финансов капацитет?!
Или и тя има майка/баща дето купуват имоти евтино и ги продават скъпо ??
Не, има съпруг, който това прави 😉 Има за пет магистратури в Харвард Ангелкова. Не я мислете. Хич не е останала на министерската си заплата.

# 1 149
# 1 150
Аз не смятам, че чак толкова им е голяма разликата на Шарлопови. Защо пък да не са се обичали, 4 деца имат..

# 1 151
Като се е трило и моят коментар за Ангелкова увисва, сякаш съм върла фенка, чак такава не съм, просто наистина има хора нефотогенични. Моят коментар беше в отговор на пост от рода, че мъжът се е прежалил да я вземе.

# 1 152
Ангелкова често сме я обсъждали.
Потвърждавам, че на живо не е като на снимките.
Бих се изразила по-ясно, но настъпиха времена, когато човек и да иска да похвали някого за външния му вид, не се знае кой модератор как ще разтълкува написаното и дали няма да отнесе санкция за език на омразата.

# 1 153
  • Sofia
Тази жена с Васко Василев ми прилича на Диляна, тя ли е или някоя негова любима?

# 1 154

Общи условия

Активация на акаунт