Звездни компромати - юли'20

• 273 557
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 520
Парите не са гаранция за резултат.
А кой твърди обратното? Малко ли успешни българи има завършили и МГ-то в Ямбол например? Стотици? Десетки със сигурност.А що се отнася до качеството, да, понякога са гаранция. ААУ е на високо ниво (меко казано). И който твърди обратното, просто не си е направил труда да се запознае отблизо.

# 2 521
  • Варна
А в това ААУ как имат достъп деца на обикновени българи, нямащи общо с никоя дипломатическа мисия? Или вече платежоспособността е станала основен критерий за прием? Ето основното им условие за прием:
“изисквания за прием   приоритет на представителите на дипломатическата общност и международния бизнес”.
Децата на чалгарите или футболистите кое условие покриват?

# 2 522
  • С-я
Вече е писано по въпроса, че изключително малко българчета влизат в ААУ. Парите не играят толкова голяма роля, нито връзките. Има приемен изпит и квота за запълване. Ако едното от двете не са ок, няма влизане. И таксата в 14 Хил евро на срок, а не на година. Отделно има такси за поддръжка на материалната база и транспорт, храната и други. Въобще не е евтино. Но и нивото е високо и го държат такова. Не се получава българска диплома, а някаква чужда. Това е основно училище за дипломатски деца, които често сменят дестинацията и има приемственост между тези училища по света. Много добре се е получило на детето и е добре, че Мария има акъл да държи обучението там на всяка цена.

# 2 523
Има и български ученици. Не много, но има. А въпросната как е записала дъщеря си, нямам представа. За деца на футболисти не съм чувала.

# 2 524
Детето на Мария ми изглежда много добре възпитано и слънчево.
Добре, да смени училището, а след това? Представяте ли си за детето какво е - от кон на магаре. Средата, приятелите, съучениците - всичко се преобръща и то отгоре надолу. Достатъчно ние ги дъвчем тук, а представяте ли си в обкръжението им какъв кошер ще е?
Преди години останах без работа и бях готова да мия стълбите в блока - все пак имам семейство. Но си представям как мълниеносно щеше да плъзне новината сред моите познати и как това ще рефлектира върху близките ми. Хората са жестоки, когато някой е паднал на земята.
И обратното - започнах желана и мечтана за мнозина работа и изведнъж отношението към мен се промени в положителна посока. А аз съм си същата - и като опит, и като знания, като манталитет и т.н.
Не оправдавам поведението на Мария, но все пак мисля, че е всеотдайна майка, независимо от цената, която трябва да плати.

Относно прекратяването на кариерата: мисля, че е с цел привличане на внимание и възкръсване от пепелта, но времето ще покаже...

# 2 525
  • Варна
Никой не и го пожелава- просто изникват въпроси, как нямаш жилище дори, а детето учи там. Това е институция създадена именно за дипломатските деца, но явно в годините има промяна. Относно футболистите- за Бербатов иде реч.

# 2 526
Много добре се е получило на детето и е добре, че Мария има акъл да държи обучението там на всяка цена.
И от толкова акъл, накрая дъщеря и да и гледа голия задник и пиянските лиготии.
Голям пример, няма що.

# 2 527
А в това ААУ как имат достъп деца на обикновени българи, нямащи общо с никоя дипломатическа мисия? Или вече платежоспособността е станала основен критерий за прием? Ето основното им условие за прием:
“изисквания за прием   приоритет на представителите на дипломатическата общност и международния бизнес”.

То си е написано, че с приоритет са децата на дипломатическата общност и международния бизнес. Ако останат места, приемат и други. Ето випуск 2020, от 35 ученици, преброих 16 с изцяло български имена.

https://www.aas-sofia.org/our-school/high-school/class-of-2020

# 2 528
Влязла е покрай бившия си мъж и после какво, ще изгонят детето ли, като са се разделили..
Не знаех тези неща за това училище , и все пак - безумни високи такси.

# 2 529
  • ту тук, ту там
Детето на Мария обаче учи в Американо-английска академия.
https://aeasofia.com/

# 2 530
  • София
Вижда се, че жената полага усилия да образова детето си, и не е коректно спрямо нея, че са я оставили без средства за високата такса, защото детето е чуждо. Очевидно Хриси и баща му никога не ги е било грижа за Марая, всичко е било фалшиво. При това положение не е трябвало въобще да се месят в избора на училище за нея.

# 2 531
  • С-я

И от толкова акъл, накрая дъщеря и да и гледа голия задник и пиянските лиготии.
Голям пример, няма що.
[/quote]
Е, акъл до толкова, че да разбере това конкретно за училището.

Между другото, ако детето не се справя и не покрива поставения минимум, е чао от там.

# 2 532

Объркала съм училищата, но все пак си оставам на мнение, че и това училище най-вероятно си запълва незаетите места с деца, чиито родители нямат нищо общо с дипломатическата общност и международния бизнес. Разбира се, първите са с приоритет, но ако тази година имат записани само пет чуждестранни деца, много ясно че ще си запълнят паралелката с български деца, чиито родители имат възможност да плащат таксите. Това училище се издържа от такси все пак и не е без значение дали ще имаш само пет деца в паралелката или ще я запълниш цялата. Не е изрично казано, че се приемат само чуждестранни деца, а само че са с приоритет.

Приоритет на приемането се дава на кандидатите по следния ред: деца с братя и сестри, които в момента учат в AEA; деца, които са учили в други международни училища; деца на родители с международно гражданство; деца на родители с българско гражданство .

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 00:44 от Анонимен

# 2 533
  • Варна
Десислава отново напуснала Пайнер

# 2 534
Кой е мъжът на снимката?Много ми прилича на Миро от бившата Каризма.

Общи условия

Активация на акаунт