Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 716
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас
Тит, аз вярвам, че ще се справите и тук.

Руми, ама много апетитно изглежда.

За годините не се притеснявам, не ги броя, не се и вглеждам. На моменти даже ги забравям /38/ и ми е странно някой като ми каже "госпожо...".

Ренко, придържай се плътно към плана си Joy Заета си, разбира се, цял принц отглеждаш Simple Smile Ама много хубав е. На колко месеца стана? Не е ли мъничък още за раница?

# 886
Чудно е Шефчето. И да не ти пука много за лещата. Кой ял- ял.

# 887
На 4 е Селесте.Имаме и специална подложка за новородено,та е ок.

# 888
Ах, бузанчо 😍

Щом е лято и в хладилника има сирене, да се оправят 😁
Домати, краставици, плодове, колкото искаш.

Вярно, че се скъсява денят, но още е рано да мисля за зимата.
Иначе от догодина спират да въртят времето. Всяка страна трябваше да си избере на кое да остане, ние май ще сме на астрономическото.
И аз бях за лятното, но кой ме пита мен.
Или поне по средата на двете 😂

# 889
Аз пък мисля че при нас гласуваха да е лятното...

# 890
  • някъде ... тук ...
Ренко, супер сте! Голям сладур си отглеждате Simple Smile

Руми, екстра е тортата!

Аз мисля, че нищо не решиха окончателно. Иначе гласувах за астрономическото време.

Не съм се стреснала още от годините си, че и са с 4 отпред. Като се познавам, едва ли и ще се стресна. Да гледаме да сме здраеи, пък другото....

Златото ще пържи картофки и рибата, която вчера уловихме и не успяхме да изпържим.

# 891
Сега се поограмотих малко.
Все още не сме избрали. Със сигурност стрелките ще се въртят тази есен и напролет 2021.
А който иска астрономическото ще врътне допълнително през есента на 21-а
И това ще.
Ще има да разказваме на внуците - знаеш ли, бабо, по наше време въртяхме стрелките на часовниците. Пък те ще ни гледат опулено и ще си мислят, че сме се чалнали  😂😂😂

# 892
  • София
Като дойде петицата в годините за първи път се притесних. Но няма какво да се направи. Лошото е, че от стрес и грижи здравето ми взе да сдава багажа. Преди да тръгна за морето се сдобих и със световъртеж. Там ми беше минал за кратко, но тия дни съм като парцал. Във вторник май ще посетя ЛЛ.
Ренко, този бузанчо е тъкмо за мачкане ❤

# 893
  • при моите деца .....
Вчера от дадох часовете след следобедната дрямка на хладилника.
Изчистих го, светна....
Мислех, че ще уважи трудът ми и като го включа ще тръгне.....
Но не.....
Утре чакам майстор...
Ако не е поправимо....  Във вторник - нов....
Не е сега моментът.... Но ще вземем на изплащане....
ММ гледа мач с приятели....
Аз пия чаша розе.
Наздраве!

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 06:51 от * Боби *

# 894
  • Бургас
Ренко, и моята е с подложка, но въпреки всичко не е много препоръчително до 6 месец поне, заради гръбчето. Ти си знаеш най-добре как се развива детето. На мен много ми липсва бебеносенето /започнах със слинг/ и още не смея да си продам раницата. До 20 кг е, та имам още някой и друг шанс да помъкна Марто.

Боби, наздраве! Имах и аз желание за розе, но хич не ми се върза с таратора. Може след час, що да не.

Але ми се губи днес.

# 895
Не е честно, торта видях, бебе -не. 
И аз забелязах, че денят много намалява.  Много искам лятното време да остане,  ако остане астрономическото, има да разказваме как като сме били млади, лятото е било тъмно до късно.

# 896
Титина, мечтите са, за да се следват, но всяко нещо си има цена. Въпрос на приоритети.
Сигурна съм, че ще се справите.

Ренко, пак изтървах шефчето.

Моят цикъл напоследък подранява с по няколко дни. Надявам се, че няма повод за притеснение.

Тути, много искам ботокс между веждите и накрая ще се прежаля.

# 897
Хайде да ходим заедно, август чета, че има намаления.

# 898
Хайде Simple Smile После в магазина ще ни искат личните карти, когато си купуваме винце и цигари Simple Smile

# 899
Така, лакирах си ноктите на ръцете и краката, дажа вложих и малко фантазия. Гримирах се, сложих си нов топ, нова чанта и се оказа, че ресторанта днес не работи, та седнахме на кафе. Поне отчитам един ден в неготвене.
Боб, дано изберете здрав хладилник.
Цветенце, не предполагах, че такава цифра си навъртяла в годинките. Дано пребориш световъртежа.
Селесте, наздраве.
Ботокс исках, когато бях на 25. Сега искам тривиалното здраве и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт