Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 137 855
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 255
Лавандулова гора, не съм участвала, но винаги може да се питат на лично съобщение. И Хипп пращат по един пауч за тяхна сметка, но зависи от фирмата.

# 256
Нимм2 май забравиха да публикуват.

# 257
  • София
Момичета, направо съм бясна. Вчера към 11,30 говорех с майка ми по телефона. Чух, че някой ми звънни, затворих и върнах обаждане. Оказа се от Кауфланд, играта за ваучер. Един любезен господин ми каза, че отново ще се свържат с мен. От тогава не съм изпускала телефона. И сега-изненада. Печелившите са публикувани. Отново звънях, обещаха да направят справка и да ми се обадят. Но така и не се обадиха. Какво да правя?

# 258
Игра за мами, всяка печели до изчерпване на количеството:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2850920258370112& … ;focus_composer=0

В тази игра четох правилата но не пише с коя куриерска фирма се изпращат наградите. Да не се окаже за 2 пюрета да се плаща доставка?
Пюренцата пращат със Спиди, до офис, нищо не казаха за плащане, би трябвало да е за тяхна сметка.

Ма ко, вероятно в този сезон им падат продажбите, затова правят по това време игрите. Може би трябва да ги правят с касови бележки, защото наистина става мазало с тези кодове отвътре в жегите.

# 259
# 260
  • София
Здравейте, понеже спечелих ваучер за Емаг и искам да поръчам халат за детето, да ви питам нещо. Спомням си, че коментирахте, че намалени продукти не могат да се поръчат с ваучера, или се бъркам? Всички халати са намалени-крейзи дейс.

# 261
  • София
Сега, само да не ме обвините, че съм човек на зайците😁, но ще докладвам за, ваучера за  Novotel
Още сме в ресторанта. Естествено цените са като в хотелски ресторант. Но ние поръчахме хотдог за 5лв и... Много добър избор. Абсолютно си заслужава 5-те лева. Децата ми, които са супер претенции за храната, ометоха всичко.
Сега ваучерът е и намален на 3К заека.
Обслужването е супер.
Единствен недостатък - работят до 18:30. Заради вируса.

# 262
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз да споделя , че си взех ваучера на Фантастико без никакви проблеми.Намерих управителя на магазина и след 5 минутки вече беше у мен.

# 263
Победителите с награди от журито.

https://nimm2-promo.bg/pobediteli/

Мен ме няма, но дано има доста от темичката ни!
Явно всеки момент ще побликуват и  другите две категории.

# 264
награда за добро дело

# 265
Все пак открих някаква информация за играта на Ариел с пералните. Щели да публикуват печеливши не по-късно от 5 юли. Все още няма, пък ме съмнява да теглят през уикенда. Ще видим.
Ааа... играта на Теленор при мен не е активна, въпреки че пишеше, че стартира днес.

# 266
  • София
Победителите с награди от журито.

https://nimm2-promo.bg/pobediteli/

Мен ме няма, но дано има доста от темичката ни!
Явно всеки момент ще побликуват и  другите две категории.
И другите са качени вече Simple Smile

# 267
Да, видях Smile
Хайде, чакам да се похвалите,
от толкова награди, поне половината трябва да са от тук Smile

# 268
  • Велико Търново
Аз съм сред стоте. Ще ядат децата бонбони. Wink

# 269
Не печеля от Нимм2, освен това не ми хареса неразборията при качването на снимки и не мисля да участвам повече.
По-добре да отделя внимание на новите игри, които излязоха.

Общи условия

Активация на акаунт