Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 643
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Sofia
Добро утро!
Някой от Дм скаут, получил ли е боята за тестване?

Аз не съм все още, беше за миналата седмица, няма я.

# 2 281
  • София
Аз прехвърлих точките към толк панела .само там съм нямала регистрация и ми начисли 100 точки ,и станаха 3020 и заявих ваучер на емаг ,(като те ми връзва от КК 🤣)

Може ли да ми кажеш как става прехвърлянето на точките? Рових се и в двата панела и нищо не откривам

# 2 282
  • Сливен
Да ви питам относно ваучерите които се печелят(тези по 30лв),след като оцените даден филиал-Кауфланд или Лидл примерно,пазите ли касовите бележки?

# 2 283
  • София
Привет! Първо искам да кажа, че много се радвам и усмихвам на постове, от които от далече си личи искрената радост за спечелена мечтана награда! Ставам съпричастна с вашата радост и това ме кара да се усмихна. Продължавайте все така! Simple Smile Аз играя и печеля дребни неща, надявам се някой ден да спечеля и нещо по-голямо. Най-голямата ми награда беше преди около 2 години: полет с балон /беше по избор/. Simple Smile

Благодаря, че споделихте за Фуудпанда и зайците, че ваучера за нов клиент вече е 15 лв. Взех го, но още не съм го активирала. Ще се възползвам за някой магазин, не ресторант. Да попитам дали ще мога да взема още един след това, но да го ползвам на друг нов профил? Отдавна достигнах лимита от 200к и не бях влизала, то няма и за какво. Сега пак ще въртя.

# 2 284
  • у нас
Да ви питам относно ваучерите които се печелят(тези по 30лв),след като оцените даден филиал-Кауфланд или Лидл примерно,пазите ли касовите бележки?
Имейл ли се получава, когато спечелите?

Въпрос към спечелилите втори път от един номер и едно име от Каменица - броеше ли ви регистрациите за вторите 50 лв?

# 2 285
Магси, за магазин не можеш да ползваш ваучера.

# 2 286
Вчера спечелих 50лв. от каменица, днес сутринта пак от същия номер. Общо съм регистрирала около 18 кода.От тук нататък ще се боря за 500лв. Успех на всички.

# 2 287
  • при късмета
Аз прехвърлих точките към толк панела .само там съм нямала регистрация и ми начисли 100 точки ,и станаха 3020 и заявих ваучер на емаг ,(като те ми връзва от КК 🤣)

Може ли да ми кажеш как става прехвърлянето на точките? Рових се и в двата панела и нищо не откривам
От GFK изпращат имейл с уведомление, че прекратяват дейност и насочват потребителите към толк. За да ти се прехвърлят точките обаче от единия към другия панел, условие е да нямаш профил в толк и да го направиш през линк, който от GFK ти е изпратен. Ако имаш вече в толк, не можеш да си прехвърлиш точките и си е написано в уведомлението

# 2 288
Привет! Първо искам да кажа, че много се радвам и усмихвам на постове, от които от далече си личи искрената радост за спечелена мечтана награда! Ставам съпричастна с вашата радост и това ме кара да се усмихна. Продължавайте все така! Simple Smile Аз играя и печеля дребни неща, надявам се някой ден да спечеля и нещо по-голямо. Най-голямата ми награда беше преди около 2 години: полет с балон /беше по избор/. Simple Smile

Благодаря, че споделихте за Фуудпанда и зайците, че ваучера за нов клиент вече е 15 лв. Взех го, но още не съм го активирала. Ще се възползвам за някой магазин, не ресторант. Да попитам дали ще мога да взема още един след това, но да го ползвам на друг нов профил? Отдавна достигнах лимита от 200к и не бях влизала, то няма и за какво. Сега пак ще въртя.

Не, от същия акаунт в зайците няма да ви даде да вземете още един ваучер.
Ще излезе едно червено съобщение да опитате отново след 168 дни. Поне на мен това ми пише като пробвах сега.

# 2 289
  • Сливен
Имейл ли се получава, когато спечелите?
Въпрос към спечелилите втори път от един номер и едно име от Каменица - броеше ли ви регистрациите за вторите 50 лв?
Не знам,не съм печелила Grinning. Просто разчиствам касовите бележки и други подобни неща,и се сетих да питам. Simple Smile

# 2 290
  • София

От GFK изпращат имейл с уведомление, че прекратяват дейност и насочват потребителите към толк. За да ти се прехвърлят точките обаче от единия към другия панел, условие е да нямаш профил в толк и да го направиш през линк, който от GFK ти е изпратен. Ако имаш вече в толк, не можеш да си прехвърлиш точките и си е написано в уведомлението

Благодаря! И в двете платформи съм с един и същ имейл, затова явно в писмото не пише нищо повече. Жалко. 60 точки ще изгорят, а пък ако ги прехвърля тъкмо за един ваучер. Здраве да е!

# 2 291

Мен преди месец ми звъняха да се присъединя към тях, а сега спират дейност. Защо прекратяват

# 2 292
Nature Box теглят днес и ще обявят до 31 юли. За тактиката с Прингълс... мисля, че доста хора я знаят. А това кой как играе си е лично негова работа. Не си разваляйте настроението! Лято е!

# 2 293
И аз съм против нападането на някой, защото участва активно. Аз в момента имам ремонт у нас, заета съм, не участвам почти никъде и какво сега - да се сърдя, че някой друг играе и печели?
Кланът мамят, това е друго. Ако живеехме в нормална държава, щяха да са в затвора.

Имам няколко капачки от КК, чудя се кога да ги регистрирам.

# 2 294
  • София
Аз пък не виждам какъв е проблема като играеш с кодове от реално закупени продукти. Аз примерно Каменица не пия, но ако пиех с кеф щях да регистрирам всички кодове, които имам на всички телефони, които имам. По същата логика ще регистрирам до победа Старопрамен. Всеки ден пием по една бира с мъжа ми, всеки ден ще регистрирам бележка. Ако спечеля нещо, което не ми трябва ще го продам или разменя. В някои игри няма избор на награда. Аз искам раница, но автоматично участвм и за батерия.

Общи условия

Активация на акаунт