Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 33 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Уау, на мен това ми изглежда като абсолютна загуба, а от резюмето ми се стори, че се опитват да му придадат някаква позитивна аура... Кларк уж беше много борбена, а се е примирила с такова нещо... Тя лично го заслужава, но останалите ... Излиза, че наистина цялата борба е била за нищо, можеха да си седят в космическата станция.

# 181
Добре,че свърши 100-те. Много безидейно,с клизма и явно с идята да заминава веднъж за винаги. Прибързан и въобще не се вписва в идета и посланията на сериала.
Смъртта на Бел беше най-нелогичното,жестоко и странно решение. Все още ми е чудно защо ни го причиниха?
Лично за мен края го бива. Приятелството за винаги и бла-бла.

С оглед на това в какво се е превърнало човечеството в "Отгледани от вълци" ... добре,че няма да имат поколение.Не,че има кой да ги направи тези деца.Мислете логично Joy  Емори няма да даде на Мърфи,Джордан е с Наде-то и остнаха 2-та гея и докторчето.

# 182
Отгледаните от вълци как е, мисля да го почвам?

# 183
  • София
Много добър и мнооооого странен и сложен Simple Smile

има специализирана тема

# 184
Супер, ще я потърся, след като изгледам една-две серии.

# 185
Ама не я чети темата за Отгледани от вълци,че накрая въобще не ползвахе спойлери Blush Трябва да има съспенс,но не хапвай по време на последния епизод.

# 186
Ако са го приключили толкова зле, как ще го продължат, той не беше ли подновен? Както и да е, ще разбера Simple Smile

# 187
Има на къде да продължат,но просто има някои гнуснички неща,които не са подходящи докато си хапваш пуканки, десертче,ябълки...

# 188
  • София
Подновен е за 2 сезон, да.
Но го гледай внимателно. Не че дава кой знае колко отговори. Simple Smile

# 189
И аз изгледах 4еп. на Третия ден.
Ха, този епизод беше направо нормален на фона на предишните, но пък отървах 3еп., та ще трябва да го погледна и него.
В четвърти епизод наистина ни държаха на тръни, а дефакто и фактически Wink нищо конкретно не се случи.
Децата ми харесаха, но майката беше странна. То ясно защо, де, но странна си беше. И упорита. Не знам, нямаше много адекватност в поведението и, макар да беше логично предвид предполагаемата филмова/сюжетна логика. Този епизод поне ставаше за гледане без да се опасяваш, че някак си попаднал в главата на някой ненормалник и вървиш из лабиринта на обърканите му болни фантазии.

Петя, Отгледаните от вълци става, но май вълците не са вълци. Wink
Всъщност аз залагах много на този сериал, но не ми хареса посоката в която се разви. Ама аз и Третия ден от трейлърите го мислех по един начин, пък той зави в съвсем друга посока. Разбира се това си е мой проблем, защото не трябва да си нагласям сценария според моите предпочитания. Grinning
След като изгледах финала на Отгледаните се замислих, че през цялото време развоя на събитията някак беше натрапчиво показван, без да му се обръща внимание. Костите сякаш бяха само декор. Макар, че от епизод първи е странно, че са там без да има какъвто и да е намек за тях. Просто си бяха там и толкоз. Интересно ми е като му хвърлиш едно око да коментираш как го виждаш ти. И да, не чети специализираната тема преди да го изгледаш, че там направо сме разказали целия сериал и най вече финала. На мен не ми пречи и се радвам, че в темата беше подсказан най вече финала, но повечето хора не искат предварително да знаят какво се случва в даден филм или книга преди самите да достигнат до финала им. Grinning

# 190
За мен Отгледани от вълци е слабичък. 3 ден съм на кантар все още.

# 191
  • Разпиляна във въображението
За 100-те. Добре че Кларк уби онзи иначе, ако го бе оставила да говори като нищо щяха съвсем да затрият човечеството. Тя поне отсрочи малко. Райвън май каза почти същото като Кларк, иначе на Октавия даде шанс на хората да помислят и те сами се спасиха.

# 192
  • София
Да, О всъщност решително наклони везните с речта която дръпна. Мен обаче не успя да ме убеди в тази реч. Стоеше ми изкуствено. Октавия ми беше любимката, знаете, писал съм, но тя ми опротивя, защото не видях никаква мъка по брат си. Да, имаше, но много изкуствено и неубедително, особено момента в който само дето не прегърна и разцелува Кларк, че го е убила за едното нищо.
Иначе е ясна идеята. Силата на приятелството, да изживееш живота си с любимите хора и бла бла. Ама какъв е този живот, който свършва окончатално и няма бъдеще за човечеството. Ако си бяха оставили дори малка вратичка щеше да има някакви положителни отзиви, сега с лопата да ринеш, ама негативни такива...

# 193
Опасни сте, ейй. Аз не влизам в темата на 100-те, вие тук всичко разказахте.Smile Даже не съм започнала последния сезон.

# 194
  • Разпиляна във въображението
Съжалявам Sad

Общи условия

Активация на акаунт