Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 33 046
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здрач - то си е цял сериал, 5 филма  Simple Smile
Being Human - има и британска и американска версия, препоръчвам британската.

# 721
# 722
  • София
Moonlight - романтичен
Wayward Pines
Preacher
From Dusk Till Dawn
Midnight Texas
The Gates
The Strain
What We Do In The Shadows - комедия

# 723
  • Вестерос
Дневниците на вампира
Древните
Вампири наследството
Гледай True Blood

# 724
В Castlevania има впечатляващи вампири, но е анимация.
Изгледах шестте излезли епизода на Made for love (те са кратки). Не е това, което очаквах (трейлърът подвежда), но е занимателно сериалче. Става за гледане; всички персонажи са ненормални. Бащата на главната героиня е Рей Романо (от Всички обичат Реймънд) и е перверзник, но иначе е свестен.

# 725
  • Пловдив
   Здравейте,
знаете ли къде може да се гледа The Man in the High Castle ?
Навсякъде, където го търсех е махнат.Няма го и в замунда и зелка.

# 726
  • Русе
   Здравейте,
  https://filmisub.com/

# 727
  • Пловдив
лагодаря, но и тук има само трейлъра.

# 728
Навремето го имаше в Замунда, странно, че са го изтрили. Не можели да се даде заявка - забелязах, че напоследък качват наново много стари сериали?

Пуснах си седми епизод на Останки - аман, най-после стана ясно, че обикновените хора знаят за кораба и го коментират в интернет! Сценарият им е толкова неясен и мързеливо написан, че досега изглеждаше, че това е тайна и жертвите просто мислят, че феномените са случайни... Или аз много съм се разсейвала, докато гледам сериала и не съм разбрала правилно?

# 729
  • София
Не съм гледал още епизод 7, но не, не си разбрала неправилно. Просто бяха прескочили този така важен момент... Grinning

# 730
  • addicted
   Здравейте,

dudhen, има го, сигурна ли си, че го изписваш правилно? И в двете замунди го виждам.

# 731
  • Пловдив
Бпаодаря, намерих го,
явно не съм го изписала правилно.

# 732
Гледам по нетфликс корейски сериал Alice. Много хубаво почна, пътуване във времето (любимото ми), но главния май се залюбва с майка си от друга вселена...

# 733
  • София
Изгледах 1.7 на Debris
Скрит текст:
Тази Фенрис винаги ми бе съмнителна, сега още повече след начина по който свърши. :о
Епизодът бе добър.

Да, има група в интернет посветена на отломките, но явно всичко минава под теория на конспирацията. Медиите не знаят, както и масово хората (е, от ясно, иначе щеше да настане анархия), но много ми е любопитно как така тези отломки, които явно ''валят'' из целия свят и медиите да не са разбрали?! Едно е САЩ, Великобритания и Русия, ама Нигерия, Лаос, Перу, България, хаха??? Или извънземните са решили да бомбардират избирателно само тези три държави и даже са ги предупредили, че да са винаги с един ход напред, преди всички останали хора?
Не знам нещо генерално плота им куца.

Но да се върна на епизода, това с контрола на мислите бе добро, нашите бяха на косъм, хах.
От какво е болен, Браян? Видяхме го няколо пъти пез епизодите да си бие инжекции. Спомена, че Мадокс му е спасил живота (но къде, в Афганистан или е нещо свързано със заболяването му). Тежка форма на диабет? В смисъл, но ако е диабет би трябвало инсулина вкарван инжекционно да е достатъчен. А в епизода видяхме как (той и в минали епизоди е нагъвал яко, все яде нещо или пие нещо, ама не обръщах толкова внимание) се тъпчеше със сладки кифлички и кафета. Явно не може да се контролира или просто изпитва някаква силна потребност?

# 734
Аз мислех, че е свързано с военната му служба, но си прав, че може и да е болест.
Щом има хора, които плащат добри пари за отломките, със сигурност има и такива, които активно търсят и се опитват да ги продадат. Това е повече от конспирация - намесена е търговия, няма как да е тайна, дори медиите да мълчат.

Общи условия

Активация на акаунт