Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 33 632
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Искам просто силна актьорска игра. Simple Smile
Колкото и да е слаб сценария, слаби ефектите и колкото и пропаганда да има, ако са подбрани точните актьори и те играят добре, така че да ни пука за героите им, бих им простил останалите простотии. Но когато великия Артур се играе от някакъв женствен дечко (леле като си спомня само за великия Клайв Оуен и ми става лошо) дето гледа жално какичката до него, а какичката е толкова нелепа в претенциите си (само като си спомня как само стоеше една Санса, само със стойката си ги убиваше всичките, наистина човек да си струва да я следва).
Амии сори. Simple Smile

# 76
Аз само докато му гледах рекламата по нетфликс и го отписах Simple Smile
То и вещера го гледа само заради главния Simple Smile , иначе има доста какво да се желае
А такива като Cursed с лопата да ги ринеш

# 77
Diavolo, заради твоя коментар само ще си го пусна. Аз беснях, докато гледах Merlin заради черната Гуиневър като прислужница, ама направо бледнее под описаното от теб.

# 78
  • Вестерос
Е Мерлин беше много по-добър сериал.

Тук и за мен Артур и Моргана са слаби звена.

Аз след средата на сезона познах кой ще е монахът 😁

# 79
  • София
Е, браво на теб, аз не се сетих Simple Smile
Но пък поне ми стана готино баш в края.
Между другото и аз искам някакъв завършек на историята. Въпреки хулите от мен, нито едно шоу не заслужава да завърши така. Въпреки, че от Нетфликс си го просят де... И не то днес и от вчера...
Ама ще е тъпо ако не го подновят. И въпреки лошите рейтинги мисля, че ще го направят дори и на инат. А и те имат доста пари, така че няма да фалират... Wink

Ааа, ама гледайте. Това че съм дал ниска оценка нищо не значи. Може пък на вас да се хареса. То за това е форум. Разни хора, разни мнения. Simple Smile

# 80
  • Пазарджик/Лондон
На мен Cursed ми хареса....Ама аз съм всеядна, не е трудно да ми се угоди Bowtie. Мерлин много ме радва.. И монаха, ама то се подразбира:)

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 11:25 от Аелис

# 81
  • Вестерос
Moята оценка е 6 само заради Мерлин.

Очарована съм от втори сезон на чадърената академия, страхотен! И пак с яка музичка, все любими парчета.

# 82
  • София
Сезон 2 на Чадърената академия наистина почва много добре. Simple Smile

ама Тиф
Скрит текст:
само първи епизод изгледах. Те ще се опитат ли изобщо да предотвратят апокалипсиса от тяхното време, защото този със СССР, Кенеди и пр. си е съвсем друг.
Ваня си е загубила паметта? :о

# 83
Upload
Направен е с чувство за хумор,но всъщносст темите,които разглежда въобще не са смешни или забавни. Хареса ми как с щегите се опитват да скрият тъмната истина в този фотористичен свят.Не успяват,което е съвсем осъзнато,защото нагледно ни показват разликата между бедни и богати, рекламите,темата за убийството, крак версиите, душата,корпоративните отношение,социалните и дори отношенията вътре в семейството.
В крайна сметка се оказва,че дигиталния свят не е по-различен от истинския.Висчко това+ романтика,която е обречена изначално,но беше пухкава и сладка.Няма да имам нищо против ако накрая ги съберат.
Сеща ще култивирам търпение за сезон 2.

# 84
Хванах се на Cursed. Голям смях!
Защо не направиха фентъзи по измислена история като Carnival row, а не тази тъпотия по легендата за Мерлин. Със сигурност щеше да е много по-интересно. Още съм на 4 епизод.
Политкоректността я подминавам, черните Артър и Моргана просто ме заливат от смях.
А ръждясалия меч е повече от смешен.
Като фентъзи горе долу бива.

# 85
Догледах го. С такова съжаление го догледах, че чак на смях ме изби.
Съжаление, че са разхищавали толкова ресурс на сценографи, костюми, музика. Кастът е повече от смехотворен. Не знам дали някой друг освен Густав става за актьор. Дори за радиотеатър не стават.Не знам защо са решили да правят въобще наново легендата за Мерлин и то по този начин. Ако бяха направили просто някакво фентъзи, щях да преглътна по-лесно целия бълвоч. Воденето на камерата също ме подразни.
Аз се досетих за монаха още на 2 или 3 епизод, но имах съмнения дали
Скрит текст:
е Ланселот или Мордред
.

Сега си оправям вкуса в устата с Чадърената академия. Определено е много ме радва.

# 86
  • Вестерос
Сезон 2 на Чадърената академия наистина почва много добре. Simple Smile

ама Тиф
Скрит текст:
само първи епизод изгледах. Те ще се опитат ли изобщо да предотвратят апокалипсиса от тяхното време, защото този със СССР, Кенеди и пр. си е съвсем друг.
Ваня си е загубила паметта? :о
Да, искат всичко да оправят Simple Smile))

Чадърената след Кърсд е просто още по-страхотна. Simple Smile

# 87
Спрели са Siren.

Ще пускат нов сериал на Ридли Скот по HBO Max от 3ти септември. Визуално изглежда много добре и ще ми е интересно да го видя.

# 88
  • София
Е, как са го спрели, уф? :о
Нали уж бе подновен, в темата за шоуто се писа.

# 89
  • Вестерос
Аз не помня да съм споделяла, че е подновен, но да спрян е...

Общи условия

Активация на акаунт