Отговори
# 105
  • Някъде там
Йогурина,благодаря много.💐

Принцесо, ако няма сложена трета ваксина кучето не трябва да се извежда, а нейното е малко за третата ваксина, ми се струва.
Всичките ми кученца  с пеленка съм учила на навици.

# 106
Изгледах Тейчева във видеото в "На кафе", на мен ми се видя като нагласена реклама на профилите им, канала им и банските.
Тайната на тяхната връзка по-скоро е в това, че понеже Наумчо е сръдльо и често се карат (това показва във влоговете), тя гледа да се съгласява с него, за да се извини той и всичко да е точно. Не е това, че си говорят.

# 107
  • София
Здравейте, момичета, аз също в началото следях Теа и момичето откровено ми допадаше. Напоследък обаче смятам, ще си е поставила за задача сама да урони авторитета си. По мое мнение се справя отлично. Жалко, много жалко и тъжно...

# 108
Мадафакааа къде сте, бре?!? Не мога да ви изчета 😃

Благодаря за новата тема! 🤗

Видях постовете за ИГ - тази Валерия не разбрах каква е?
Ужасно грозна постъпка.

Но поста на Адри не смятам, че е за там, въпреки че и на мен не ми допада прекаленото ѝ себеподценяваме и самоирония, просто не е някакъв гаф или изцепка.

# 109
Мисля, че е крайно време да се уточни идеята на иг профила. За мен няма никаква логика Адри, която демонстрира грамотност, интелект, сарказъм и чувство за самоирония, които тук уж са много търсени и ценени, да бъде публикувана до неописуемо отвратителното поведение на въпросната бъдеща лекарка.

Да, може в очите на някого „да прекалява”, да, може подходът и да не се харесва на всеки, но това е нейният стил и ние като потребители избираме дали да следим и да се влияем.

Никнеймът и основното съдържание в профила, показват, че това е страница за гафове, изобличаване, неискреност, непочтено поведение и т.н. С такива постове по-скоро се демонстрира „търсене на проблем за всяко решение.” И не само.

# 110
Разликата между двете снимки на Теа е много голяма, честно казано не очаквах.
Банският й стои просто ужасно, а какво остава, ако го облече някоя простосмъртна. Би било добре с него да върви й оферта за преработка на снимка за качване в Инстаграм, тогава може би щеше да си заслужава цената.

Чак пък много голяма.. На снимката много ясно се вижда, че Теа има тренирано тяло - стегнат корем, ръце, рамо. Да, краката изглеждат късички, но не виждам на какво отгоре е големият потрес, та чак го представяте като инстаграм срещу реалност. Бая се преувеличава.

# 111
Да си призная аз не схванах защо това story на Адрѝ е в профила, не ми се вижда нередно/тъпо/абсурдно/смешно.

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 17:05 от Crystal Noir

# 112
Тази Тея много ме изгуби със сторитата, които е пуснала. Да не би да е станала с гъзето нагоре? Какво е това злобеене..
Колкото до най-новата драма в бюти къмюнити-то в Ютюб, тази Тати е повече от очевидно, че си търси внимание и гледа да го получи, плетейки интриги за големи имена в Тубата, а всъщност не знае наистина колко се забатачва. Честно казано, аз не знаех коя е докато не стана скандала с Джеймс.
В новия й клип, в който 'разбулва' неща за Джефри и Шейн, обяснява как трябва да спре цялото това 'cancel' движение, а тя самата се опитва да cancel-не тях двамата. Твърде противоречива, не мислите ли?
Смях в залата.

# 113
Валерито каза в стори, че ПАК няма да има видео, че имала много работа...

# 114
Разликата между двете снимки на Теа е много голяма, честно казано не очаквах.
Банският й стои просто ужасно, а какво остава, ако го облече някоя простосмъртна. Би било добре с него да върви й оферта за преработка на снимка за качване в Инстаграм, тогава може би щеше да си заслужава цената.

Хахаха къде ти дойде на акъла 😆😆😆

# 115
Скрит текст:
Онзи ден бях на рожден ден, в едно варненско заведение край плажа, останах много неприятно изненадана. Сестрата на розовата Йоана (Алиекспрес версията на Ариана Гранде), беше на съседно диванче с две момчета. Започнаха се едни танци от нейна страна, едно гъзене, едно показване, гледане лошо на нас (бяхме 5момичета) и започване докато ни гледа да си клати задника(не се сещам туъркване май беше), натискане с гаджето ѝ (може би), пушене на цигара след цигара и смях, който заглушаваше баса на заведението..Като тръгнахме да ставаме имаше коментар “тея грозни патки, стават най-сетне” , с последващ див смях, сякаш е казала нещо велико. Близки набори сме , аз съм 21, тя е на около 18-19г, но останах в потрес от поведение, поза и комплексарщина. За Йоана имам добро впечатление, но сестра ѝ копае дъното...
Бравооо , супер оригинално изказване ''Алиекспрес версията на Ариана Гранде'' ,поздравления  в тренда си . Продължавай да черпиш вдъхновение от фейсбук и бг мама за оригинални коментари . .
Познавам тази двойка от около 5-6 месеца и тези коментари свързани с лоши погледи и натискания , са пълни измислици , защото са едни от най - здраво стъпилите младежи , които познавам. Танците при тях са задължителни , защото това е нещото което ги прави уникални и различни от другите двойки , двамата се развиват и танцуват заедно в тяхна група , където преподават на деца . Спрямо коментара към вас ме съмнява  да е излязло нещо такова от устата на Елеонор и плюс това като са на парти единственото което ги интересува е да си танцуват и да се забавляват . Момчето с което се целуваше е Весо и по мои наблюдения го уважават както и персонала на това заведение , така и гостите (предполагам са му приятели или познати) . Другото което срива целия ти коментар е , че самата аз бях там и през цялото време им се радвахме с моята компания как се забавляват , ако силният  смях и ''туъркването'' са нещо срамно , значи в този форум сте най - примерните майки х на света. Време да станете от тъпите си телефони и форуми и да почнете да възпитавате както себе си , така и децата илии те са безгрешни като вас ?

Успокой нервите, Арианче.
Жалко, че родителите са успели да възпитат розовата ти сестра, пък теб са те оставили на самотек. Тц-тц-тц

Късата клечка си изтеглила, но ето- все още имаш шанс да си уонаби на А. Гранде. Smile

# 116
Седнах да си търся обувки за повод скоро и какво виждам...обувките,които Деси Пеева си купила от последното клипче.В момента са 170 лв.Не че е лошо,напротив,нека си купува каквото иска.Но тя си купи токчета за 170 лева,а детето й ходи с есенни обувки в тия жеги.https://www.obuvki.bg/sandali-eva-minge-em-49-07-000843-601.html

# 117
  • Варна
Тази Тея много ме изгуби със сторитата, които е пуснала. Да не би да е станала с гъзето нагоре? Какво е това злобеене..

Аааааа, моля, моля! Казва се дупенце! В едно от видеата показваше какви упражнения прави за дупенце!

Благодаря за темата!

# 118
Утре ще има конференция bring the bloggers в интерекспо център. За мен в безумно да се набутат хората в продължение на часове в затворено пространство без вентилация, при положение, че има пак голям ръст на новозаразените и очевидно няма как да се спазят мерките и препоръките хората да са с маски на затворени пространства. Щв следя с интерес кой ще се появи - ще седят ли през редове и столове разстояние, ще носят ли маски и тн

Не схванах защо поста на Адри е в инстаграм страницата. Аз лично се припознах в него и се засмях. Тя често използва този похват - да се осмее, за да 1.получи комплимент и/или 2. за да стане по-relatable и повече хора да се припознават в нея

# 119
Те баровете и дискотеките отвориха, уж при 50%заетост, но реално е фул, без вентилация и без маски, ти за едно събитие се чудиш. Това вече всеки човек сам си решава къде да ходи и къде не, не е според бр на заразените и вируса.

Общи условия

Активация на акаунт