Отговори
# 90
Теа не изглежда никак зле на снимката, съвсем нормално момиче.Просто претенциите и самочувствието са й в повече и от там много дразни.

# 91
Валерияна как си личи добре с тази рокличка къде е пипала и мацала.. талията, дупето, бедрата и доста корема 😁😁😁😁😁

# 92
  • Някъде там
А с леля ви какво стана ? Тя май бързичко разбра на къде духа вятъра и се отказа да ни соли...
Не съм и влизала в канала, качвала ли е нови простотии или всяко чудо за ден при нея ?
Има ли запис с участието на Тейче  днес някъде, че не ми се търси ?

# 93
Тая прословутата снимка само аз ли не я виждам във въпросния профил?
Ай стига за виждали за дивана! Нямате си и се пръскате!
Валче, Валче, да беше спряла след раничката и кафето, мойто момиче...

# 94
Ами абсурд да пробие сама ако не е Наум то е ясно. Снимка като снимка, да няма нищо общо в инстаграм да не е мега велика красавица, леко бие на гном дори от ъгъла на снимане,но това не е важно а самото и държание и лицемерие и надменност. Все едно всички сме и длъжни и ако не е била тя ние простолюдието щяхме да остане с глави заровени в пясъка. Малко да слезе на земята и препоръчвам, все още не ме е сийнала ще я видим

# 95
А с леля ви какво стана ? Тя май бързичко разбра на къде духа вятъра и се отказа да ни соли...
Не съм и влизала в канала, качвала ли е нови простотии или всяко чудо за ден при нея ?

Аз тамън за нея исках да ЗАПИТАМ. Вие така ли тренирате?
Скрит текст:

За ден не знам дали е чудо, ама е заета да си аранжира терасата и да повтаря през 3 реда, че е леля Wink

# 96
То ние разбрахме,че е леля ама с тея голи задници като почнат. Напоследък Теа и Леля май яко черни точни. Противнички са,поне за мен не е ок да си жена на вече почетна възраст с деца и да лъснеш по задник във инстаграм.

# 97
Ти нищо не разбираш, това е гордост, това е успех! Ресурс! Като имаш такова тяло, единствено в света, няма ли да искаш да го покажеш?! Няма ли, питам аз?! Егаси. Не мога да разбера, защо коментирате чуждите семейства, шейните и касовите им бележки, вместо да се поучите, да спрете душите от гниене и да се вдъхновите от успеха на другите. Толкова ли е трудно да откриете къде са филтрите и да постигнете нещо сами?! Да се потрудите малко и да дадете качествено и полезно съдържание на света! Само злоба в тая тема, само завист...

# 98

Заповядай Innocent

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-11/kafe-2020-07-01-5

# 99
На мен Теа и Наум са ми просто безлични, имат безлично излъчване и двамата и един техен клип не съм гледала. Нямам и намерение скоро да гледам, честно казано.

Освен Филип и Пепе, чакам и Джефри. Вчера не се появи изобщо, което е непривично за него.

# 100
Тая уонаби лекарка няма ли как да разберем къде учи и да изпратим анонимен сигнал до декан или ректор? Това е меко казано потресаващо. Жената е отишла за преглед и някой я качва гола, това не е нормално и тая изобщо не е в ред. Иначе това е преглед при кардиолог май, така че би трябвало вече да специализира някъде, тоест да е от по-горен курс.
Абсолютно съгласна съм. Недопустимо е бъдещ лекар да постъпва така с пациентите. Това е просто ужасно. А най-лошото е, че тя дори не осъзнава какво е направила и видимо не й пука. Според мен тя трябва да бъде порицана и наказана, за да разбере, че това не е нормално. Просто това, което е направила е наистина много лошо. Всякакви тъпотии сме обсъждали тук в темата, но по-неетично и лошо нещо от това не съм виждала. Да ми се беше паднала на мен някоя мед студентка така да ме снима тайно... в друга държава за такова нещо биха й отнели студентските права. Ако знам къде учи и неанонимен сигнал ще подам.

Скрит текст:
Всъщност наскоро имаше случай, в който отнеха студентските права на чуждестранен студент по медицина в Пловдив, който разпространявал слуха, че града има 200 болни от covid, но университета укрива информацията от обществото. Мисля, че още в първи курс се учат психология, етика, как да се държат с пациент, как се съобщават лоши новини, абе всякакви такива неща. А това, че родителите на момичето са лекари, не означава, че и тя става за такава. В тези специалности половината студенти са деца на лекари.

# 101
Мадафака права си! Ние сме пълни патки и нищо не разбираме

# 102
Прочетох по диагонал...реално какво е направила тази бъдеща докторка ?

# 103
  • София
Има я качена снимката в инстаграма на темата. Писала е, че ще пипа "потни *ици" и е снимала в далечината пациентката на кушетката с вдигната блуза, не се вижда добре и лицето е замазано, но написаното е достатъчно пошло.

# 104
Проблемът и хейтът към Теа е на база това, което тя показва като поведение. Не знам на какво се дължи това. Преди съм гледала техни интервюта и в тях поведението на Теа няма нищо общо с това, което показва напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт