Отговори
# 75
Никой не критикува снимката на Теа. Поне доколкото виждам повечето мнения са умерени. Критиката е към отвратителното й и надменно поведение. Към това колко ниска ценностна система има. Ако ще да е най-прекрасната от всеки ъгъл, за мен отвътре е много гнила.  А за това нито фитнес, нито диети, нито фотошоп помагат.

# 76
Като цяло не им се отразява добре на тези, които четат темата и после 'отговарят' индиректно в профилите си. Всяка е тръгнала поне по веднъж да се защитава тук, но в крайна сметка поведението им показва какви са в действителност. Представям си колко им бърка в мислите самият факт, че съществува темата.
Мисля си, че е повече тип разобличаване и показване на истинската същност и това е проблем за тях Wink

То никой не остана за гледане, имате ли нови предложения?

# 77
Мис Тигрова Simple Smile Има нови видеа Grinning

# 78
Аз пък точно идвам да кажа, че много ми хареса постът за Адри.
Много прекалява с този тип послания и въпреки, че многократно и беше дадена обратна връзка за това колко е неприятно такова псевдо самоподценяване, тя не си взе бележка. Нейно право, де. Щом смята този начин на себеизразяване за удачен или пък вярва, че така ще натрупа позитиви (симпатия, съжаление, затрупване с комплименти, хората ще се идентифицират с нея или какво??), ок.
Смятам, че наистина е добра тема за размисъл и се надявам и Адри да се замисли, че такъв тип (humble bragging) постове нямат позитивно въздействие върху повечето хора (особено като се прекалява с тях).

# 79
Само аз ли искрено се забавлявам, че Теа двойната  магистратура не знае даже "ега си" как се пише?
Гането тия високопарни разсъждения без запетайки от книгите за самопомощ ли ги е научила? Сако, миди и златни колиета, стил ли бе да го опишеш!

# 80
Мис Тигрова Simple Smile Има нови видеа Grinning
О не ! Чак такъв мазохист не съм Joy Там мозъчни клетки умират със скоростта на светлината..

# 81
  • София
А какви са тези прословути магистратури на Теа?

# 82
Гергана,парадираща с класа, стил, гучита, имфлуенсърство, допреди няколко месеца живя на квартира, сега,уж купила апартамент, но пък спи на дивана. Имала съквартирантка, която я маже с кисело мляко. В същото време има и мисъвриозно гадже, което упорито крие (може би дори и от себе си)... Чудя се на какво ли ми напомня това- на абитуриентката с рокля за 15000 лв, която дължеше пари в блока си или на нискобюджетен турски сериал, мъчещ се по всякакъв начин да задържи вниманието на зрителите. Вие ми кажете,моля...

# 83
Обаче ми прави впечатление как за отрицателно време Теа натрупа доста черни точки. А в началото как си мълчеше и едни мили очички.

# 84
Лелята и тя беше така, но бързо си показаха истинското лице. Затова ние изглеждаме като змии, които завиждат.

# 85
Мине се не мине малко време и Тейче пак е на топа на устата.... И все пак тя е много старателен инфлуенцер и отделя огромна част от ценното си време, за да отговаря в инстаграм, леле мале. Те отговорите й са два основни типа: заяждане и агресия към всеки дръзнал да не изрази възхищението си към нея; вторият й тип отговори са безполезните, даващи никаква ценна информация. За малко да забравя и третият й тип engagement с аудиторията: Giveaways: "Както знаете ние много обичаме да си пийваме вода, затова ще подарим на един от вас един стек с бутилки минералан вода етрополе" (примерно).

# 86
Обаче ми прави впечатление как за отрицателно време Теа натрупа доста черни точки. А в началото как си мълчеше и едни мили очички.

Милите очички са за Наум, защото ако той я зареже, за Тейчето никой няма да се сети. Сама едва ли щеше да пробие.

# 87
Къде е казала Гергана, че спи на диван? :/ нещо съм го пропуснала 😁

Чакам повече от Пепе и Филип аз, ама трайкат си и двамата цял ден 🙂🙂

# 88
  • In The Middle Of Nowhere
Аз не разбрах откъде е сигурно, че Гергана спи на дивана? На мен ми се стори, че е постално заради кучето да не цапа..

# 89
Къде е казала Гергана, че спи на диван? :/ нещо съм го пропуснала 😁
у
Не е казала, но от сторита и ясно се вижда. Едва ли някой ще стане в 6 сутринта и ще си постеле чаршафи на дивана, за да си лежи там.

Общи условия

Активация на акаунт