Отговори
# 1 215
Обратна,но пък и хората,които казват,че познават и братовчедката,и Ники,не говорят за потенциалната връзка между Гана и момичето? Не изключвам,че другата също явно крие сексуалността си разбира се,но на тях някак не им беше странно,че делят едно легло. 🤔 За момиче,което се снима по дини и полугола в леглото е странно все да опира до женска ръка да я маже с кисело мляко,или да й прави масаж на краката.

# 1 216
Тик-тока на Гергуца е мега криндж, дори не разбирам смисъла. А това, че прилича на лелка, няма да коментирам Grinning кефи ме и как е споделила клипа на Любо и го е тагнала, явно му се мазни, за да не се види в негово клипче

# 1 217
  • София
Какво отношение имат бабите за цената на т.нар. хляб на Савина?!  Произвела е даден продукт, има право да го продава, ако ще за 500 лв. Дали някой ще го купи е вече друг въпрос и съвсем естествено, ако не се купува - или ще намали цената, или ще преустанови производството му (второто ми се вижда по-вероятно).
Не ме разбирайте погрешно, и за мен 50 лв е шокираща цена за сладкарско/хлебарско изделие, дори не ми минава през ума да го купя, но от друга страна 1 кг бадемово брашно е около 30-35 лв, така че, в зависимост от вложените продукти и желаната печалба, вероятно и при по-добро желание, няма да се постигне особено по-ниска цена за "кето"-хляб (не само безглутенов), доколкото разбирам от коментарите в иг, състоящ се предимно от яйца и бадемово брашно. Не мисля, че много хора биха го купували, цената е убийствена.
Не съм ѝ фен или роднина, но исках да споделя моята логика по тази така съществена тема на деня. Mr. Green
Да, аз съм съгласна, че бабите нямат нищо общо, те не произвеждат брашно от бадеми и кокосово и тн. Но съм разочарована като потенциален клиент. Тя е писала, че съдържа и кокосово, което е в пъти по-евтино, а и за производствени цели се купува или големи количества или сами си смилат. Често казано не ми звучи и добре хляб с килограм бадеми, твърде много калории. Който иска да го купува, аз се подведох по картинката, че ще отида да купя задължително, но ме отказа.

# 1 218
Зайче, аз имах две приятелки, които изкараха студентските години на едно легло докато дългогодишния приятел на едното момиче не дойде при тях в квартирата и другото се премести да спи на дивана в същата стая. За мен това е безумно, но хора всякакви... При Гергана нещата са страшни, винаги е било ясно, че послъгва и си измисля, но чак пък толкова... И аз се чудя на акъла на близките и хората около нея.

Между другото почти всичките от новите й покупки са едно към едно с дрехите на Капитонова. Бодито от Зара, тренчкота, белите дънки, жилетката, кафявото сако... Доста материал има за who wore it better Grinning

# 1 219
Този бутиков седемзвезден хляб със златни частици и лунен прах Савина като го произведе и през деня никой не го купи, какво ще го прави, много ми е интересно? На коя планета живеят такива хора, че си вярват на всички безумни неща, които им хрумнат? Ами и да ми се налага да съм на безглутенова диета, защо ще ми е да дам 50 лева за хляб, като спокойно мога да го заместя с нещо друго безглутеново? За  50 лева мога да си взема бадеми за цяла седмица...Аз логика в това начинане не виждам, още повече не виждам логиката на онези, които ще си купят нещо там парвенюшки замесено за 50 лева.
Aнтиреклама си прави Савина, защото аз като мина покрай Савини, няма да вляза, понеже вече си направих извод, че там се предлагат суперхрани за някаква класа, която сигурно е извънпланетарна.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 02:21 от Questar

# 1 220
  • София
TheJudge, а според теб колко е себестойността на този хляб - 1.3 кг? Постът ти звучи сякаш реалната стойност му е 10 лв, но тя иска 50 лв за него.

Полина слага надценки на ваденките - 8-10 пъти над цената, в случая с хляба надценката не е такава. Според мен нормалното би било, 15 лв за 700 грама като намали бадемите, а добави примерно нахут или друго по-евтино брашно, така че да падне цената и да може да си го позволят повече хора, които имат нужда. Също грамаж от 1.3 кг е твърде голямо количество, в края на седмицата ще се яде вече подметка, често само единият в семейството яде такъв хляб. Отделно и толкова бадеми според мен не е много ок да се изяждат накуп, за да не се развали хлябът. Странен избор е направила, както и да е, има и други пекарни. Ако някога пусне продукт, за по-широка аудитория, който да ме устройва, ще се възползвам.

И аз смятам, че няма да се изкупуват хлябовете и ще е на загуба или ще си ги ядат вкъщи. Все пак и за 50 лв никой не иска стар хляб.

# 1 221
Вероятно 15 лв за 700 грама луксозен хляб (?!) би било (вероятно) по - разумно и със сигурност няма да отнесе тоя хейт (защото съм убедена, че не само аз мисля така) По - любопитно ми е кой го купува в момента. Вероятно Валерката, ако е ПР пратка, тя с едната обща пържола, дели сигурно и филиите, ще има за месец :Д Представям си ако едно семейство с трима мъже трябва да се нахранят с нейния хляб, колко ще им струва вечерята.
В интерес на истината аз не отричам, че може да създава/де и привлекателни продукти, които да не са прекалено прекалени. Няма да тръгна да хейтя полининия шампоан, защото не съм го пробвала и може да си е съвсем добре. А и с цената не се беше изхвърлила, което не важи за пластмасарките в сайта й.
 Лошото е, че инфлуенсърите дават стойност на продукта преди неговата реализация. А когато лошо си постелиш, дори луксозния хляб няма да те спаси. :Д

# 1 222
Къде го пише тоя хляб какви пари е? Намерих аз в сайта и’ ама 17-18лв, нещо съм изпуснала

# 1 223
  • София
В инстраграм пост, написала е и грамажа и след няколко въпроса чак отговори за точния състав, все едно не е задължена. Нали някой може да има алергия към кокос например.

https://www.instagram.com/p/CCVxgQQDRON/

Eто го поста, но е изтрила част от коментарите, които бяха относно цената. Написала е и че ще предлагат 600 грама за 25 лв.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 03:17 от Niya-

# 1 224
Много ниска топка отговор на Надя към коментара на потребителката. Наистина е адски досадно като извадят тая карта "каква жена си ти, не подкрепяш другите жени, завиждаш, злобна си и тн". И не се издигат в ничии очи по този начин, само затвърждават впечатлението, че наистина целият им труд е до там, да използват инфлуенса си да си направят 5 хубави снимки, за да ПРЕпродадат китайската стока. Ами сори, но уважение за това няма как да получат.
Какъв е, аджеба, тоя големия труд? На corel стояхте по нощИте и векторизирахте оригиналните си, измислени от вас, или някой дизайнер, на когото платихте, дизайни ли? На плотер ръчно ги рязахте, или опаковахте? Оп, ама тия дизайни едно към едно с ония в али - то, какво съвпадение. Правят се на хитри и работливи, ама не се сетиха да измислят нещо сами, че да не е така смехотворна цената, която накрая ще изтипосат. 1 година гаранция от Полининия чайнашоп.... за ваденките ли, кажи честно!? 😂😂😂 Бас ловя, че и седмица няма да изкарат. Подозирам, че големия труд се заключава в това- промотиране на китайския внос и в най-добрия случай нова опаковка с логото на баш бизнес дамите 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ето затова Ивана много ми се издигна в очите - отговори на такива, а и много по-заядливи коментари, като обясни спокойно какво точно е свършила в колаборацията си, като междувременно се въздържа да нарече коментиращите нещастни, злобни и ко-беше-там от репертоара. Обясни нещата, както са си, вкл прие критиките за опаковката.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 03:29 от tuali

# 1 225
Имаме ли български инфлуенсър с основен фокус обзавеждане на дома?

# 1 226
И защо го учи в банята, а не навън? Иначе е сладко кученце, игриво.
Защото навън се разхожда едва 20 дни след последната ваксина, т.е. малко след третия му месец. В противен случай вероятността да лепне нещо, което да му коства живота (като парвовироза да речем) е голяма.
Аз още и се чудя с кой акъл му дава колана от халата си и парче найлон за да си играе с тях ... Close

# 1 227
  • София
Специално заради Гергучи си изтеглих тикток - ами, Пепе е класи над нея и в това.

# 1 228
Имаме ли български инфлуенсър с основен фокус обзавеждане на дома?

Лично аз не съм попадала на такъв, но попаднах на един много готин профил, в който момичето споделя ревюта на книги. Абсолютно различна е от масовката книжни инстаграмъри, които обикновено са на по 14-15 години и четат само фентъзи. При нея ми допадна това, че чете различни жанрове и много често има нови постове. Има стил на писане, прави задълбочени коментари и препоръчва добри книги. Освен това има един малък, сладък таралеж, който от време на време се появява в постовете и е голям симпатяга. @booksguidebg е профилчето. Даже започнах да чета “Майката на дъщеря й” заради нейното ревю. За момента напълно споделям впечатленята й.

О, много благодаря, че сподели. Обожавам книжни ревюта, следя няколко такива профила в инстаграм и наистина са ме "инфлуенсвали".

hrisilandiа прави невероятно красиви снимки и нея я следя отдавна, но тя чете основно чиклити някакви, много женски и не винаги ми допадат, въпреки, че съм взимала книги по нейни предложения. Но фийд-а и е много красив, удоволствие е да четеш ревю, поднесено така:

# 1 229
Някой с линк/скрийншот с на Гергана тиктокърството за тези без профил там? Споменаха по-нагоре, че копира Капитонова.. ама моля ви се, тя просто се е инфлуенснала от нея и взима наготово препоръките от стилиста и, нали и се каза (явно е, че чете тук), че стил не се купува, колкото и маркови дрехи да има... Ето, че си е взела "поука" и ще се "учи" как да има стил 😄

ЕДИТ: Попаднах на един много точен за инфлуенсърите цитат, нещо като на Гергана "щастието обича тишината" ама не толкова банално 😄
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 09:02 от GGWP

Общи условия

Активация на акаунт