Отговори
# 4 500
Ели, има фонтан Wink Очаквам нимфи да се завъртят около него Mr. Green

# 4 501
На прав път си Wink
Днес в офиса е пусто. Аз и един колега само. Скучнооо

# 4 502
Явно не е готин... Rolling Eyes

# 4 503
Лори, колегите са Забранен плод Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 504
...
Е как, кой, Допел? Забравяш така скоро съмишленика си Scream
Ако не бях те видяла, щях да препоръчам Гинко билоба Wink
....
Знам, приятелко любима! Правя се просто. Как да те забравя, като си дъвча билобата за междинно хранене?

# 4 505
  • Варна
Аз на плаж не ходя. Като Снежанка съм и никога не почернявам, само ставам червена и се беля. На всичко отгоре имам проблемна кожа и дерматоложката каза да не се пържа на слънце. Но си мисля за някое вечерно къпане, дъщерята много ще се намери.

# 4 506
Допел, билобата и в моето меню присъства, но не често. Да забравяш е благодат Wink
Хайче, аз също избягвам пърженето. Пребивавам в две състояния - под чадъра и във водата, като наблягам на второто. Вечерно къпане е страхотна идея!
Преди години отивам на море, ама много претоварена и изтощена от ежедневието. За 7-те дни един път не можах да стана по-навреме. Но пък и хич не си давах зор и към 17.00 ч редовно акостирах на плажа. Бонусите бяха топла вода, галещо, а не жарещо слънце, не губиш време да се мажеш със слънцезащита и най-големият: тълпите ги няма.

# 4 507
  • BG
Забранен, забранен - колко да са забранен - колкото хубавата жена на приятел ли?

# 4 508
Колегите са сестрички.

# 4 509
Забранен, забранен - колко да са забранен - колкото хубавата жена на приятел ли?
Ти кажи, Тони. Аз опит в тези казуси нямам 😄

# 4 510
  • София
Аз на моя колега му писах домашното до 6- ти клас Rolling Eyes

# 4 511
  • Варна
Eliff, нощното къпане е най- добрия вариант. Морската вода се топли бавно и бавно изстива. Температурата на водата беше 27 г-са, а на въздуха -25. Избягваш и жега и цигански тен.

# 4 512
Виви, абсолютно съм съгласна с теб!
Довечера ще вдигна наздравица не само за съмишленика, но и за единомисленичката 😙

# 4 513
Какво сте се умълчали, сякаш консумирате забранени плодове? Stuck Out Tongue Winking Eye

Лане, да не се изгуби в гората? Simple Smile

# 4 514
  • BG
Ти кажи, Тони. Аз опит в тези казуси нямам 😄
Значи не съм задал правилно въпроса. Оттеглям го... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт