Отговори
# 4 515
  • Варна
Пия си следобедното кафе.

# 4 516
Чакам Ели да ми прати снимки и затова си мълча.

# 4 517
Моят колега отиде да разбере защо е толкова тихо из сградата. Ами, петък е, който можа скъта в хоум офис. Само ние с него Гюро Михайловци 🙄
Ааа, Лане, не тъй! Сега аз да съм виновна, че лишаваш момичета тук от колоритното си присъствие.
Чудя се, то снимката е като да ближеш сладолед през стъкло, за какво е необходима?!? Не можеш ли да усетиш вибрациите отсреща, най-красивия или красивата да си, файда няма.

# 4 518
  • Варна
Абе, какви са тия брутални реклами на дамски превръзки по телевизията?!? Тия съвсем изтрещяха!

# 4 519
морето ми е далечно и този уикенд, но съм поканена на нощно, басейн-парти...
и басейна е море в тази жега..Joy
честит Петък!

# 4 520
  • Варна
Някой да на зарадва ни с перверзна анкета. Утре е първи.

# 4 521
Ели, ако нямаше смисъл, то нямаше да правят витрини на сладкарниците с изложените сладки неща Wink Така че не на мен тия Simple Smile

# 4 522
  • Варна
Стисвам зъби и излизам в жегата, че трябва да си прибера дъщерята. И климатика на колата не бачка...

# 4 523
Лане, съгласи ме. Тюх, колко лесно 😂

Хайче, исках да сложа една любима рекламка от ютюб, за компенсация на бруталната, но нещо не можах. Дава ми грешка 404 🙄
Не е страшно де, по-страшно е когато възникне такава грешка в леглото, а си отгоре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 524
Ейй, само легла са ви в главите!
То и на мен, де, ама в класическия смисъл, щот съм още в реминисценция по обедното ми свинско печено ...

# 4 525
  • София
Мен пък новата реклама супер много ме радва. Това е истината за жените, колкото и некрасива да е.

Утре ще правя парти вкъщи. Звънят ми и двата ли микрофона да взимат Rolling Eyes

# 4 526
Горджи, искаме лайв стрийм, когато пееш.

# 4 527
  • София
Горджи, искаме лайв стрийм, когато пееш.
Не от басейна, не от джакузито. Когато пея, тей ли?

# 4 528
  • BG
Мен пък новата реклама супер много ме радва. Това е истината за жените, колкото и некрасива да е.

Утре ще правя парти вкъщи. Звънят ми и двата ли микрофона да взимат Rolling Eyes
На двора? Микрофони, тонколони - ще е яко.

# 4 529
като танцуваш...да ни научиш на някоя палава стъпка.. Grinning
и как да се потим женствено...

Общи условия

Активация на акаунт