Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 75 921
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте , момичета препоръчайте ми нещо против акне и мазна кожа , от които сте останали доволни .Благодаря

Аз ползвам Mixa измивен гел за мазна кожа и съм доволна, не пресушава кожата, а в същото време почиства. Другият продукт, който ползвам и  препоръчвам е Eucerin измивен гел за мазна кожа, уцелих промоция и цената е задоволителна (12,50 за 400 мл.) Зареждам за втори път, след като довърша Mixа, ще продължа с Eucerin.

# 76
Имате ли отзиви за този продукт?

Обикновено ползвам този на Биодерма, но се оглеждам за бюджетен вариант, с който да го редувам.

Кожата ми е много суха.

# 77
Пробвала ли си с какаово масло да се мажеш ? Също е вариант.

# 78
Пробвай този.

# 79
_limonche_, аз ползвам лосиона на Микса и съм доволна от него, но в топлото време ми идва доста тежък, затова минавам на друг. С много суха, атопична кожа съм.

# 80
Горещо хваля термозащитата на Тресеме,косата ми блести и е жива.Като по рекламите се спуска между пръстите ми😊

# 81
  • Пловдив
Горещо хваля термозащитата на Тресеме,косата ми блести и е жива.Като по рекламите се спуска между пръстите ми😊
това ли...?
https://remedium.bg/tresemme-keratin-smooth-sprey-za-toplinna-za … -x200-ml-154262/p

# 82
Извинявам се,мислих че е само един вид.
https://www.beauty.store.bg/p278818/tresemme-biotin-repair-7-pri … ection-spray.html
Този е моя.

# 83
_limonche_, аз ползвам лосиона на Микса и съм доволна от него, но в топлото време ми идва доста тежък, затова минавам на друг. С много суха, атопична кожа съм.
И аз съм съд същата кожа. Кой точно лосион ползваш?

# 84
  • София
Термозащитата има ли я в Лили или Дм?

# 85
И аз съм съд същата кожа. Кой точно лосион ползваш?
Зимно време използвам лосиона на Микса, който си показала.
Лятно време използвам ето този на Дав:
https://makeup.bg/product/341664/
Кофти състав, но пък кожата ми го обича.
От няколко месеца след баня мажа и с бадемово масло, също добре ми се отразява.

# 86
  • Deutschland
Дав почти 13 лева 🤔 оляли са се.
Защо е кофти състава?

# 87
Ще го взема тогава лосиона на Микса и ще го редувам с Биодерма. Дано да ми понесе добре. Дав ми харесват като аромат, но не са ми достатъчни. Кожата ми пие даже и най-тежките кремове.
С масла експериментирам постоянно, но и те не са ми достатъчни. Харесват ми кокосово, какаово и кайсиево . Сега съм намислила да си взема от авокадо.
И да дам отзиви за този шампоан и балсам

След първото измиване косата ми е уау! Толкова мека, гладка и блестяща не е била скоро. Имам гъста, дълга почти до кръста, но много суха и хвърчаща коса. Пробвала съм какво ли не, но такъв ефект не съм постигала с нищо. Ще видя как ще ми се отразят при по-продължителна употреба.

# 88
Термозащитата има ли я в Лили или Дм?
От ДМ я взех,искам и шампоан и балсам да взема ,но май няма за мазни корени.

# 89
Дав почти 13 лева 🤔 оляли са се.
Защо е кофти състава?
Да, тук са се оляли с цената. Аз го вземам от магазини Ивис за 6-7 лева някъде.
В състава има букет от парабени, силикони, парафин.

Общи условия

Активация на акаунт