Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 904
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, идвам да похваля този крем на Микса.
С мазна кожа съм и много трудно уцелвам крем, с който да не лъсвам.
Е днес най-после съм очарована.
Сутринта го нанесох (днес съм си в къщи и съм без грим) и вече 5 часа лицето ми стои като матирано.
Силно препоръчвам!

# 466
Момичета, идвам да похваля този крем на Микса.
С мазна кожа съм и много трудно уцелвам крем, с който да не лъсвам.
Е днес най-после съм очарована.
Сутринта го нанесох (днес съм си в къщи и съм без грим) и вече 5 часа лицето ми стои като матирано.
Силно препоръчвам!

Извинявам се, но един ден не е фактор.Казвам го от опит-препоръчах един крем на Лореал след няколко дена ползване, нооо накрая на месеца разбрах, че всъщност разширява ужасно много порите.
Та, не ме разбирайте погрешно, дано и след месец сте все така доволна, но след няколко часа носене.. ..всеки сам си решава ...

# 467
  • София-Младост
На моята смесена кожа този крем прави лек кир 🙄

# 468
  • Сливен
При мен не матира,а съм със смесена кожа

# 469
Момичета, къде мога да намеря хиалурон на делиа(беше ми препоръчан тук)? Влизам в лили , не знаят за какво им говоря , започват да го търсят при боите, казвам че е за лице и питам имате ли тази марка въобще и ми се отговоря "не знам ". 🤣😂

# 470
Хислуроновият серум на Делия има в Лили със сигурност.Обикновено е до кремовете за лице.
Покажете им снимка на кутията на продукта, ше се сетят.

# 471
За балансиращия крем на микса, само лоши неща мога да кажа, въпреки, че темата не е за споделяне на негативни коментари . Взех си го преди 1 година ( в момента седи полупълен в шкафа ) . Не знам какъв баланс прави, но кожата ми се омазняваше адски от него, направо ме питаха с какво съм се мазала, с олио ли ! Толкова гадно и гнусно чувство.. Стигала съм до положение, да тръгна някъде и да се намажа сутринта с него и след 4-5 часа се почва неистово триене на цялото лице със салфетки и то пак избиеше мазньоч. Кожата ми реагираше много неприятно на него, а е нормална към суха и лятото с мазни участъци ( нос, брадичка и чело ). А крема беше точно за това ! От тогава не ща и да чувам за продукт на микса. След като не изпълнява, каквото обещава, ако ще и 2.50 да е няма да взема и микса за мен вече не съществува като марка! Има приятен аромат и лесна консистенция за разнасяне, не гъста и лека. Толкова.

# 472
От грим на микса (cc cream и т.н) никога не съм била доволна, но нещата им за баня като душгелове, пяни, масла са супер. Харесва и кремовете за тяло.

# 473
Хислуроновият серум на Делия има в Лили със сигурност.Обикновено е до кремовете за лице.
Покажете им снимка на кутията на продукта, ше се сетят.
Успях  Simple Smile

Мисля че точно вие ми го препоръчахте. Simple Smile

За микса да кажа, че от крема за ръце (пробвала съм много видове) и най-доволна , тоест едностенто съм доволна от този на микса, една опаковка точно ми е за зимата и ръцете ми винаги са гладки, а по принцип дори да нося ръкавици и в джоб, миене на с топла вода.... ми стават на рани или се напукват, никой друг крем не можеше да ги държи гладки и меки.

Взех си нощен крем на марката , но още не съм го пробвала.

# 474
  • някъде под слънцето...
Очарована съм

Още в понеделник
 отивам да изкупя наличните в магазина количества.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 22:35 от sl

# 475
  • вкъщи
Къде ги има и какъв е ефектът?

# 476
  • някъде под слънцето...
От парфюмерия.
Ефекта (от едно ползване) мека лъскава коса .
Обикновено при изплакване на шампоана кпсата ми се заплита и се оправя само с маска .
В този случай при изплакване на шампоана костата се държеше като след маска.
А маслото веднага омекоти и загглади  краищата.

# 477
  • Пловдив
Стана ми любопитен този серум. Попаднах на това описание за използване и не намирам логика младата кожа да го използва всеки ден в продължение на месец, а зрялата два пъти седмично?!? Thinking

# 478
Очарована съм
Скрит текст:

Още в понеделник
 отивам да изкупя наличните в магазина количества.
Не бързай толкова. От тази серия имам лошо впечатления Sad

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 12:52 от bubanka

# 479
  • някъде под слънцето...
Не бързай толкова. От тази серия имам лошо впечатления Sad
Какво се случи?
Скрит текст:
От много години с малки изключения ползвам професионална козметика за коса, а от няколко години  безсулфатни шампоани.
В момента съм с този
, но мисля да го смения с новия.
За маската...
В момента редувам тези

Определвно косата ми остана доволна от новата маска.
За връхчета

Но  новото масло  ми допадна повече от показаните .

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 12:52 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт