Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 830
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Никс епик инк.

# 586
Моля ви, препоръчайте ми читава очна линия писалка, защото направо се побърках да купувам какви ли не и за нищо не стават. Или са супер бледи, или текат, а една на есенс бели вече нанесената очна линия при повтарянето. Просто вече ми писна, сигурно имам поне 5 и пак съм без очна линия.
Catrice - It's easy tattoo liner се води.

# 587
Моля ви, препоръчайте ми читава очна линия писалка, защото направо се побърках да купувам какви ли не и за нищо не стават. Или са супер бледи, или текат, а една на есенс бели вече нанесената очна линия при повтарянето. Просто вече ми писна, сигурно имам поне 5 и пак съм без очна линия.
Поради такива несполуки взех да слагам сенки с четка.

# 588
Поради такива несполуки взех да слагам сенки с четка.
И на мен ми е много по-удобно с четка. Ако имаш достъп до козметика на E.L.F,  имат една черна очна линия, която е с четчица и трябва да "топваш" - страшно наситена, четката е много удобна и НЕ МЪРДА. Мисля че се води E.L.F. EXPERT LIQUID LINER BLACK, взех си я за около 3 паунда, тоест ще да е ок. 7 лв. Още повече, че 1 година я ползвам и това нещо нито е изсъхнало, нито се е изхабило. Страшна е!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 01:23 от zoakenshield

# 589
Здравейте! Бихте ли препоръчали лосион/мляко за тяло за много суха кожа, от който сте доволни? Прочетох първа страница и отбелязах някои предложения, но тъй като една част не мога да открия, ще се радвам и на още някое.

# 590
Ето този лосион на Sanex,аз лосиони не ползвам, но съм ползвала техния body wash, ще останете доволна.

# 591
  • Пловдив
За мен този е ок за суха кожа

# 592
  • София
Здравейте! Бихте ли препоръчали лосион/мляко за тяло за много суха кожа, от който сте доволни? Прочетох първа страница и отбелязах някои предложения, но тъй като една част не мога да открия, ще се радвам и на още някое.
Нивеа с черешовия цвят. Страхотен! Моята кожа е супер суха!
Ползвам го основно зимата, защото за лятото каквото и кремче да й намажа, все е доволна, но зимата е страшно.

# 593
Благодаря за предложенията! Flowers Hibiscus

# 594
Не знам за лосиона на Нивея, но суфлето на Нивея е чудесно/ ползвала съм с черешовия цят/ - прекрасно хидратира и омекотява кожата.Подобно действие съм забелязала от кремовете на Тесори дориенте и сега ползвам кремове за тяло  на Natural cosmetics / български са-различни видове/ - чудесни са всички. За разлика от други лосиони и кремове за тяло, тези наистина поддържат кожата ми мека и хидратирана през целия ден.

# 595
  • Ланкър, планините Овнерог
За мен този е ок за суха кожа

Много трудно попива. Ползвах го 2 пъти и се отказах.

# 596
  • Somewhere in the World
Аз съм доволна от балсамът на Микса с глицерин напоследък него ползвам и ме изненада приятно и като хидратация и като миризма.Е, вярно не е траен аромата,но по-важен е ефекта.

# 597
  • Пловдив
Да, по-бавно попива, но на бременен опънат корем е идеален.
Предполагам и на истински суха кожа, ще е ок.

# 598
  • някъде под слънцето...
Доволна съм от тази серия за коса без сулфати и без силикони и в часрност от сорейовете, серума и маските за преди измиванe.
Две линии са,  хидратираща и почистваща

Шампоаните и балсамите не съм пробвала.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 16:23 от sl

# 599
На Make Up Revolution Renaissance Flick не е лоша писалката. А съм зле с очните линии като цяло, но тази ми е лесна за нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт