Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 795
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Моля ако някоя дама е от Варна, да ми каже къде има магазини за козметика, освен ДМ, , Елитис, Лили и Дъглас. Няма значение район и квартал.
Каква точно козметика търсиш?В "безмитния" магазин на Морска гара има също интересни марки.

Развивам инстаграм профил и търся интересни марки за проба. Общо взето грим продукти и грижа за кожата, но от по-непознати марки или нетолкова известни продукти. Благодаря, ще погледа и там!

На колхозния пазар в блоковете с гаражите-  Парфюмерия и дрогерия Мари. Има по-рядко срещани марки козметика.

# 676
Здравейте! Къде в София мога да открия крем за ръце pnp?

# 677
Здравейте! Къде в София мога да открия крем за ръце pnp?
На този адрес има клон на банка ДСК
СЛАТИНА ул. "Слатинска" бл. 47 Б, София
точно до входа на банката има вход на магазин за козметика, вижда се на снимките в нета, ако потърсиш, там съм купувала преди време.

# 678
  • Варна
Може ли препоръка за тоник за лице.
С кожа, клоняща към омазняване съм.

Матиращият тоник на revuel е много приятен.

# 679
Здравейте някой дали има впечатление от този комплект

# 680
Препоръчате ми моля блендер за лице по-евтин и да се мие лесно, че Аман от такива обещания по опаковките и после в коша след първия път ползване.
Аз съм много доволна от блендера на Аура.

# 681
Здравейте някой дали има впечатление от този комплект

Ползвала съм серума и крема - препоръча ми ги козметичка, заслужават си парите.

# 682
Последните 2 пъти в които купих блендера на Аура, ужасно се разочаровах. Нищо общо с блендера, който съм купувала многократно.
Не удвоява размера си, при намокряне се изкривява и заема формата под която сте го изстискали, гълта целия продукт.. абе някакъв ужас е. Сега гледах в инстаграма им, че са пуснали нов блендер. Изглежда много добре.
Иначе много хвален е този на Real Techniques.

# 683
+1  за компекта Акне аут.

# 684
Здравейте,някоя от вас използвала ли е мицеларна вода на Revuele, ако може отзиви .

# 685
Да, аз. Много ги харесвам.

# 686
Здравейте,
Бихте ли препоръчали ефективен шампоан против пърхот?

# 687
  • София-Младост
Серията Алое на Здраве. Зависи и от пърхота, навремето Селсун блу беше много добър, но не е от евтините.

# 688
Серията Алое на Здраве. Зависи и от пърхота, навремето Селсун блу беше много добър, но не е от евтините.

От Здраве не виждам ефект,но май не съм пробвала този с Алое.Ще потърся и Селсун блу.
И повече пари ще дам,то за такъв проблем май няма да свърши работа нещо евтино.Ползвам Низорал,но ми се иска да го редувам с нещо.

# 689
Здравейте,
Бихте ли препоръчали ефективен шампоан против пърхот?
По едно време имах пърхут и третирах с шампоани за това.
След разговор с фармацевт се оказа,че скалпът ми е чувствителен, затова прави пърхут и тези продукти само вредяха.
Третирах с Низорал и минах на шампоани за чувствителен скалп, а в последствие ползвам хидратиращи продукти  за коса, в никакъв случай против пърхут или за мазни корени
От години вече скалпът е спокоен и пърхут няма

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 08:20 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт