Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 705
  • 803
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Някой с отзиви за дерматолог в квартала? Имах записан час при Милкова от Медива, но явно е с ковид, защото ми се обадиха да отменят часа, била болна и ще отсъства 15 дни. Да излизам извън Люлин в момента нямам никакво време през седмицата.

Д-р Кузева в 26-та поликлиника.Нещо с което много прехвалени дерматолози не можаха да се справят ,тази възрастна лекарка излекува проблема на съпруга ми само с две посещения и една рецепта с три лекарства .

# 271
В София мед има доста дерматолози,  но не мога да препоръчам. Може да прегледаш отзивите в Супердок за тях.
Прегледах ги, кошмарни са за едната. При другата часове след мнооого време, а третият идва само веднъж седмично. И май ще си чакам тази от Медива да се върне.

Някой с отзиви за дерматолог в квартала? Имах записан час при Милкова от Медива, но явно е с ковид, защото ми се обадиха да отменят часа, била болна и ще отсъства 15 дни. Да излизам извън Люлин в момента нямам никакво време през седмицата.

Д-р Кузева в 26-та поликлиника.Нещо с което много прехвалени дерматолози не можаха да се справят ,тази възрастна лекарка излекува проблема на съпруга ми само с две посещения и една рецепта с три лекарства .
В кой клон на 26-та е? Единият е на Александър Станишев.

# 272

В кой клон на 26-та е? Единият е на Александър Станишев.
Това е 26-та /бившата/ сега е клон на 12-та поликлиника

# 273
Здравейте ! Може ли да ми препоръчате добър зъболекар в Люлин ? Трябва да е някой, който наистина ще си свърши добре работата. Попадахме на какви ли не, които уж лекуват зъб, и след месец пак има проблем. И ако може да работи със здравната каса.

# 274
И аз съм така, все не уцелвам читав зъболекар. Утре имам час при,, др. Смайли,, ще пиша как е, не съм ходила до сега.

# 275
Здравейте ! Може ли да ми препоръчате добър зъболекар в Люлин ? Трябва да е някой, който наистина ще си свърши добре работата. Попадахме на какви ли не, които уж лекуват зъб, и след месец пак има проблем. И ако може да работи със здравната каса.
Здравей.
Аз не познавам  добър зъболекар във Люлин но познавам добра зъболекарка във Нипроруда Ж.к Разсадника Бул.Константин величков и Бул.Ал.Стамболийски.
Работи със Здравната каса и е много внимателна и работи много добре.
От години цялото семейство е при нея.
ДР Мария Попова

# 276
Аз търся в Люлин, за да не мъкна детето по автобусите с количката.. Което си е голяма хамалогия 😔😄.. Чувала съм за Смайли, но нищо конкретно. Ще чакам отзиви ! Благодаря ви !

# 277
  • София
Ние от години ходим при Шентова, децата само нея признават. Работи в една стоматологична практика зад Била и КФС. Работи с касата.
https://bgmdent.com/profile/marieta-shentova/

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 13:35 от yovanka

# 278
Аз ви препоръчвам доктор Дочева в шеста част. Изключително внимателна и добра с децата, а и с възрастните.

Втора година сме при нея.

# 279
Ходих в,, Д-р Смайли,, и съм доволна. Две пломби на съседни зъби. Минаха три дни, усещам ги чудесно, надяеам се така да си остане. Че с предишни зъболекари се е случеало да оправяме зъб, да сложи пломба и след месец зъбът пак да ме боли, под пломбата, не е доизчистен кариеса хубаво🙄.
Но мисля, че сега всичко е на ред. Работи леко зъболекарката, миличка и любезна. Работят със здравна каса, а цените са като навсякъде. Пломба 80лв(без каса), упойка 20лв.

# 280
Здравейте, от къде в Люлин може да закупим хубави козуаци?

# 281
  • София
Здравейте, от къде в Люлин може да закупим хубави козуаци?
В първи - цеха до блок 005.
Ние ядем лидълските, че ни е далече, иначе са най-хубавите. И сладките им са много вкусни.

# 282
  • София

В първи - цеха до блок 005.
Ние ядем лидълските, че ни е далече, иначе са най-хубавите. И сладките им са много вкусни.
[/quote]

Благодаря за отзива - ще ги потърся. Simple Smile

# 283
Всеки ден минавам от там .. Аромата на вкуснотии се носи из въздуха .. Няма как да не опита човек 😔.. Козунаците миналата година, бяха страхотни !!!

# 284
Всеки ден минавам от там .. Аромата на вкуснотии се носи из въздуха .. Няма как да не опита човек 😔.. Козунаците миналата година, бяха страхотни !!!
Каква е цената на козунаците? Къде точно се намират?

Общи условия

Активация на акаунт