Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще бъдат ли възобновени полетите от Варна до Париж?
Има ли нови ограничения за ръчен багаж?
От кога мога да очаквам възстановяване на сумата за отменен полет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще бъдат ли възобновени полетите от Варна до Париж?
-
Има ли нови ограничения за ръчен багаж?
-
От кога мога да очаквам възстановяване на сумата за отменен полет?
-
Каква декларация трябва да носите на летището за пътуване до Германия?
-
Как да се чекира полет, ако има проблем с потвърждаването на прочетените условия?

. Досега съм имала само едно закъснение на полет, за което бях уведомена своевременно.. и на летището ни чакаха вода и кроасани за времето на закъснението(макар че аз си чаках в къщи, но ако не бях щеше да ни е много подходящо полезно!) Също така се надявам увеличението на сегашните ни дестинации от Варна да не е само заради пандемията, а да се запазят и за в бъдеще!
, писах Гърция, те пуснаха за Атина.., не че нещо, ама ако четат тук
, моля да пуснат и за островите, както от Виена
, както си пожелавам и други градове до Италия, освен Милано.., в Рим ми е хвърлен пъпа.., почудих се толкова години отде да хващам полети до там.., сто пъти през София, то не бе Букурещ, Будапеща(по времето на Малев), ако имаме директна линия бих пътувала поне веднъж месечно и задължително лятото