ОКТОМВРИйки 2020 - тема 4

• 30 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Дунда, много са сладки Hug
Spooky, пожелавам ти да си в щастливата статистиката. Предишния път само си повтарях "37 г.с"...родих в 37+2 дни Simple Smile
Моите резултати излязоха. Много неща пуснах,повечето са ок, включително обременяването, но имам няколко отклонения - 4 желязо при долна граница 9, ХГБ 119 при долна граница 120, магнезия ми е на долна граница...
Това с голямата глава и по-едрото бебе им е коронен номер

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 13:53 от Amelin

# 136
И аз още нямам линия на корема, чувстам се горе-долу добре през деня, още ходя и на работа, ще поработя до края на месеца, към края на деня вече започвам да усещам умора и болки в краката. Много ме боли при ребрата горе от дясно, явно бебо е така разположен и там натиска най-много с крачетата. До сега имам качени 6кг.Днес Ви черпя виртуално по случай рождения ми ден! Пожелавам на Всички ни пухкави бебчета на финал и бързо възстановяване!!!

# 137
  • София
vili123, честит рожден ден! Да си жива и здрава и ти, и бебо, пожелавам леко доносване и страхотно лято Heart

Деси, много тъпо са постъпили с твойта позната. Аз щях да се газирам сериозно.

Spooky, май съм се ориентирала за Шейново. Чудих се дали да избрам екип или да съм при следящата ми по ЗК. Ще помисля за това последното. Иначе за следящата ми има супер отзиви, дори днес се чух с една БГ мама, която е родила при нея Март и е много доволна. Пък и аз съм си доволна де, то това най-важното.
Иначе мойте приятели ми казват да родя в Надежда, луда ли съм била в Шейново, където имало циганки и хепатит.
Ама аз им теглих една майна Grinning

Amelin, защо роди в 37г.с.?Simple Smile) Аз много бих се радвала да родя по-раничко от термин де. От 35 натам ще съм спокойна, да излиза, ако си е решило. Преди това - стискам краката и не пускам, че с историите на майка ми съм си яко-шаш.

# 138
vili123, честит рожден ден! Здраве, щастие и дебеличко бебе на термин и пълна и щастлива година! 💕
Не помня, това първо детенце ли е? Оттук нататък никой рожден ден няма да ти е същият 🤣 аз се шегувам, че съм се родила отново в деня, в който се роди синът ми.
Дагни, моя приятелка ражда в Шейново и е доволна. Иначе в днешните времена, не бих рискувала случаен екип, за жалост всичко се плаща. За циганките, същото говорят и за Тина Киркова. Чувала съм, че дори в стандартните стаи, все пак ги разделят. Аз бях в т.нар. ВИП, което значи, че бяхме само 2 майки. Но раждах с една циганка, нямам никакви отрицателни впечатления. Вероятно, ако не беше докторът ми, бих се ориентирала към Надежда, но не от предразсъдъци.
С майка ти каква е историята?

# 139
  • Пловдив
spooky, и до над 2кг ще я измътиш. Много е важно и хубаво, че вяраваш в доктора си, неонатологията също си разучила, сега почивка и после вързоп Heart

Вили, да си жива и здрава и само хубавини да ти се случват.

# 140
Благодаря Ви момичета! spooky второ детенце ще ми е, синът ми сутринта ме изненада с думите "мамо ти си най-хубавата рожденничка", просто да ти се разтопи сърцето!!!

# 141
Дунда, много сладки неща от Next. Ти как ги поръчваш онлайн? С доставка до България или чрез куриер от Англия? Скъпа ли им е доставката? Аз вчера харесах някои неща оттам и още им се чудя. По принцип купувам от 56 размер, имам няколко и от следващия, но си мисля, че 2-3 дрешки от размер 50 няма да са излишни. Всички ме съветват да не купувам най-малкия размер, но все пак в началото ще е нужен. Какви други бебешки сайтове за дрехи ще ми препоръчате?
Момичета, какви изследвания пускате? Аз досега само два пъти ПКК и урина. За друго никой нищо не казва
Вили, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и скоро най-щастливата мама!

# 142
Жива и здрава да си, Вили! Много прекрасни емоции ти пожелавам 💐
Дагни, нямам представа, може да е свързано със силата на положителното мислене Simple Smile. Имах рискова бременност и затова си повтарях, че искам да родя след 37 г.с, а не преди това. Синът ми се роди 3000 гр. и 50 см. без каквито и да е признаци за недоносеност, така че добре ми се получиха нещата. Първият път преносих пет дни и ми предизвикаха раждане. От двата варианта предпочитам този в 37 г.с. Но каквото и да е, само да е здраво бебето и всичко да мине добре. Аз втория път бях в Шейново, вип стая и вип зала, не беше зле
Desolina, аз пуснах много неща на своя глава заедно с обременяването с глюкоза. Не ми влизат в проследяването обаче
.

# 143
  • София
Вили, честит рожден ден! Пожелавам ти пухкав финал, който само да ви радва и да ви е гордост занапред! Birthday

Аз също само моля да мина 37 г.с. Мине ли 2.09 и вече може да отпусна кълките малко. Аз реално няма да мога да родя в Щерев, ако е преди 37г.с., та и това ми е стимул.  Вчера след прегледа леко ми е притеснено. Още усещам тези придърпвания/контракции, но и вчера пътувахме. Дано тези дни утихнат. Сега съм се отдала на лежане и спане. Другата седмица пак ще пътуваме и майка ми е обещала цяла седмица да ме глези, че се е уплашила след прегледа. Както всичко вървеше ок досега, изведнъж се постреснах.

# 144
Дунда, много сладки неща от Next. Ти как ги поръчваш онлайн? С доставка до България или чрез куриер от Англия? Скъпа ли им е доставката? Аз вчера харесах някои неща оттам и още им се чудя.

Поръчах до България, пристигна с DHL за около 5 дни на адреса ми. При над 80 лв. поръчка, доставката е безплатна.

Вили, честита да си! Birthday

# 145
  • София
Вили, честит рожден ден!
Здраве и хубави емоции ти пожелавам!

При мен Next идват за 2 дни с DHL. В неделя поръчах, вторник щяха да ги доставят, ако бях вкъщи.

George поръчах до адрес на спедитор в UK, защото не знаех в България с какво ще дойдат, а не ми се ще да ги пуснат в БГ пощи и да ми се затрие пратката. Със спедитор идва 2лв на кило от UK и е изпробвано, работи.

# 146
  • София
Момичета, какви изследвания пускате? Аз досега само два пъти ПКК и урина. За друго никой нищо не казва

На мен ми пуска ПКК, уреа, креатинин, пикочна к-на и crp.
Отделно аз си пускам куп неща, задължително стерилна урина и така. Микробиология не сме правили от 13г.с. и трябваше днеска да ми пусне по ЗК ама и двете се разсеяхме и ми мушна вагиналния ехограф, след което не може да се вземе проба за МБ. Та я помолих да ми даде стъкълца, клечка и тубичка за посявка и сама ще си занеса в лабораторията другата седмица.

Amelin, мче то 37г.с. си е цял износен бебок. Не знаех, че е било проблемна бременност, за това питах.

JayRay, спокойно за контракциите, ако не ти скъсяват шийката. Виж аз как бях с по 40 на ден и вече паднаха на под 10 и всичко е ток. Даже почнах и магнезия да намалявам. Ама какво ли ти казвам спок... то като ми се случваше на мен, хич не бях спок. Бях много разтревожена..

# 147
Има ли някой който ще ражда във Варна и към коя болница сте се ориенрирали?Във уоtube следя една блогърка която мин година роди във Клиника Надежда във София.Доколкото видях и разбрах от нея болницата е добра .

# 148
Ч.Р.Д, Вили, желая ти леко доносване, щастливо и пухкаво бебе и най-прекрасното майчинство!

Зайче, аз съм във Варна, планирам за АГ болница. Ще отида на ден на отворените врати да се ориентирам повече, но ми се ще там, тъй като искам моята АГ да присъства.

# 149
  • София
Dagny, скъсила се е 3мм от предния преглед, но според АГ уж е нормално да се почва със скъсяването тези месеци. Сега поне почват по-чести прегледи, та ако има нещо да се види навреме.

А някоя почнала ли е да търси информация за педиатър? Аз започнах да се ровя и гледам има само две ДКЦ, които са ми удобни и се моля да приемат бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт