Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 10

• 41 263
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Въпроса и моята лична чуденка е дали в един момент тялото ще реши да си прави каквото иска и моите методи ще са извън контрол в някакъв момент.
При мен е точно така, и това най-много ме вбесява, че нямам контрол.
Не го мисли толкова отсега, то ще си покаже Simple Smile

# 196
Започнах да се заглеждам по жени, видимо минали в менопауза с интереса на изследовател. На двадесет една ще е слаба, всички останали със шкембета, паласки, бюст, ама бюст. Леко съм ужасена ккво ме чака. Досега съм си обичала яйцата на очи отпред, не желая да се уголемяват по никакъв начин, нито пък да ми тежи на талията или на д-то. Обааааче, последната година и половина, две, съм качила няколко кила и от чируз се превърнах в сочна лелка. По никакъв начин не мога да сваля. Не съм опитала още само пълен глад. Не че ми се отдава в момента, станах приядлива. Цикълът ми редовен. Пия Б-комплекс, наскоро почнах корен от репей с надеждата да повлияе благотворно и за очистването, и за коса, кожа, кости...
Напомням, на 44 г. съм. Ако открия как точно се смъкват, ще споделя.

# 197
Това с уголемяването на бюста се случва и при мен, за сметка на краката които позаслабват, което пък ми балансира теглото и кантара показва едно и също. Направо ненавиждам голям бюст, и ако се друсна на дърти години с тоя багаж отпред на моя ръст 160 ще съм направо карикатура. А и фигурта се изменя без значение слаб ли се, дебел ли си. Прегърбваме се, изтумбачваме се и само бюст ми липсва на мен.

# 198
Ох бе Вики, разсмя ме.
Абе мине ли корема пред циците, отиде коня в реката.. ... : ))

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 08:01 от Lemy

# 199
Хаха, ами освен да растат циците, че корема да остава на заден план. Викам на мъжо да тренира още по-усилено и да нараства, че да изглеждам по-слабичка карай него.

# 200
  • Добрич
В младежките си години бях с тънка талия и едър бюст (бюстът е оформен генетично при нас, майка беше така, и щерката е така).
Сега вече нямам толкова тънка талия, но бюстът ми е повече от едър. Много трудно си намирам сутиен, защото държа да бъде без подплънки, а те не са с голям избор (на моя размер, остана и подплънки да сложа)...  Този месец имах такава покупка, и като се прибрах у дома, се оказа, че е трябвало да взема по-голяма чашка... Просто не съм съобразила последните промени...
За успокоение, се сетих, че за "преливаща пазва" се вземал по-малък размер...  Ама още не съм го носила...

В тази възраст и при майка ми бюстът наедря много.

Скрит текст:
А детето (на 15 год) се впряга от "тематични погледи и подмятания" по негов адрес, хем му обяснявам, че в повечето случаи си е чиста проба завист...

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 20:41 от Вела

# 201
Като момиче имах много хубав и голям бюст. Минах бремености, кърмения, отслабвания и някак се оформи като по- малък. Скоро видях позната, която като момиче също беше с голям бюст и все още е. При всеки е различно.

# 202
Викам на мъжо да тренира още по-усилено и да нараства, че да изглеждам по-слабичка карай него.
😸

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 07:57 от Lemy

# 203
Не се плаща, днес бях на преглед, платих 2,90 само.
Здравейте, цопвам се да ви следя.
И при моето едно се плаща ехографията.

# 204
https://youtu.be/ZFhTay-ep2k

Прав е доктора, но хич не ме успокоява този факт 🤪
Та доколкото разбирам, намаления естроген води до натрупване на мазнини около кръста,талия, и така тялото само си го възпроизвежда от мазнинките.
Други руски лекари, които съм слушала, препоръчват хормонозаместителна терапия и тогава килограмите се нормализират.
Само че, хормоналната терапия трябва да е от много грамотни лекари, които за съжаление трудно се намират.

Ха, и моят наедря - вече е твърда В чашка, пред цикъл поoooчти С Grinning

Но да си призная, не знам дали е от пременото или от факта, че се изпуснах и съм с 3-5 кг отгоре спрямо миналото лято. Един номер дънки и половин номер сутиен отгоре. И хич не ме интересува естрогенът какво мисли по въпроса, аз ще се върна на мерките си и ще си нося старите дрехи! Е, не като на 24 год, но като на  39 мога да го докарам!

Факт е, обаче, че новите ми кг се качват И на талия/паласки, което при мен е нечувано и невиждано. Като типичен пясъчен часовник винаги съм имала плосък та вдлъбнат корем, стройна талия и чутовни бутове и задник!

PS В късна зима пих цикъл вит. В/мая уж да укрепвам нокти/кожа/коса и "втасах като тесто за козунаци" И преди години вит. от В групата ми се отразяваха по същия начин още преди да зная значението на думата "премено". И за капак Ковида+стреса ни удариха челно, та емоционалното ми ядене излезе от всякакъв контрол!
45/170/60

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 00:16 от Agent Provocateur

# 205
Ох, как така ви расте бюста бе хора?
Моят защо не мърда, явно още му е рано Grinning на почти 44г. съм от кога се случва това?
Килограмите явно вредят за всичко.... Аз все още нямам някакви симптоми, ама на там съм се запътила Grinning

# 206
Като момиче имах много хубав и голям бюст. Минах бремености, кърмения, отслабвания и някак се оформи като по- малък. Скоро видях позната, която като момиче също беше с голям бюст и все още е. При всеки е различно.

При мен по същия начин, но въпреки промяната в размера все още нося една и съща чашка както в тийнейджърството, просто бюстът не е толкова плътен (с по-малка чашка съм като прищипана).
Есента като почнах да пия злополучните джас и гърдите се изпълниха, като ги спрях, съответно се върнаха в изходна позиция. 
Едно е бюст да наедрява от хормони, друго от излишни мазнини.

# 207
И хич не ме интересува естрогенът какво мисли по въпроса, аз ще се върна на мерките си и ще си нося старите дрехи! Е, не като на 24 год, но като на  39 мога да го докарам!
👍

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 08:00 от Lemy

# 208
Нарастването на гърдите ми се спря с вечерната иглика, по ваша препоръка, ако действаше и на корема... ехаа.

# 209
Ехее Agent-че тука вече завидях за чашка Б и С. Аз бях Д, сега чак не искам да изрека коя е следващата.

Иначе мен пак ме пропусна цикъл. Явно на 50 дена ще ми идва вече. Значи пропуска ми месец и после идва на вярната дата, на която би трябвало да дойде по принцип. Много съм доволна. Хич не искам да го видя. Сякаш повече енергия ли имам сега, по-леко ми е на корема....Само да няма завоалирана някоя лошотия в това състояние. Всичко друго си е екстра. Ама викате вълни пък да чакам. Еми да идват и да си заминават.

Общи условия

Активация на акаунт