На море в Гърция 2020 - IV

• 45 267
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
В Гърция всичко е мн.спокойно. Истерията е в бг сайтовете, като проверя бг новините сутрин и се втрисам. Нашият хотел го резервирахме 1 седм преди да заминем. Пълен е на 20%. А букинг го даваше пълен. Самите гърци не желаят да пълнят. Почти нямаме досег с другите почиващи, закуската ни я сервират зад плексиглас от хотела, басейна някак си успяваме да си го "поделим" с другите без да си пречим и доближаваме. На плажовете/всеки ден сме били на различен/ е почти празно, по заведенията също. В заведенията и на плажа персоналът е с маски, дезинфектантите са сложени навсякъде. Цените са ок, не виждам нито качване, нито сваляне. В Бг е по-страшно отколкото тук. За статистиката-на Тасос сме, с две деца, отпадна ни пътуването в Турция и се ориентирахме към нещо познато. И да, морето е прекрасно.

# 136
  • Варна
В Гърция всичко е мн.спокойно. Истерията е в бг сайтовете, като проверя бг новините сутрин и се втрисам. Нашият хотел го резервирахме 1 седм преди да заминем. Пълен е на 20%. А букинг го даваше пълен.

Стига с този букинг - много отдавна не става !

# 137
Не им разбирам на гърците кондиката с пропускането през една граница и попълване на формуляри, при условие, че те самите не спазват никакви противоепидимични мерки. В магазините само чужденец/БГ можеш да видиш с маска, минават през теб, върху теб и не им гърми. Изобщо в БГ е много по хард положението от тук.

# 138
Смятате ли  ,че гърците ще обява официално всички заразени.. От понеделник тестват масово на границата и засега  ......няма болни

# 139
Хотелите си качват в Букинг колкото стаи искат. Това, че няма налични там, не значи че са запълнени....особено в Гърция където ако могат ще си приберат кеша и данъци няма да платят....

# 140
  • Sofia
Не им разбирам на гърците кондиката с пропускането през една граница и попълване на формуляри, при условие, че те самите не спазват никакви противоепидимични мерки. В магазините само чужденец/БГ можеш да видиш с маска, минават през теб, върху теб и не им гърми. Изобщо в БГ е много по хард положението от тук.

Точно така, в един Лидл аз им показвах стикерите за 2 метра разстояние и въпреки това се блъскаха направо да си слагат продуктите на лентата преди да сме минали - бяха местни , възрастни , общо взето не ги интересува нищо. В бензиностанциите на границата освен персонала бях едиствената с маска - ното българим нито чужденци носят маски вътре в обекта.

# 141
Смятате ли  ,че гърците ще обява официално всички заразени.. От понеделник тестват масово на границата и засега  ......няма болни
Има. Ония ден четох в гр. преса, че 9 от случаите за деня са от граничните проверки. 7 от летищата, 2 от Промахон.

# 142
  • Пловдив
И аз го четох, 1 от България и един от Босна.

# 143
  • София
На сърбите са им върнали извънредното положение, това значи ли, че ще затворят и границата им? Поне да не се бутаме с тях на опашката за Гърция Confused...

# 144
  • Пловдив
Боже,мислите ли че в Гърция няма вирус?Има и със сигурност доста заразени.Просто крият да не си съсипват туризма.Живяла съм там и знам манталитета им.За тях те са най великите и недостижими.А за мързела им думи нямам.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 13:54 от slavei4e

# 145
Колко си права  Sad

# 146
  • София
Току що минахме границата към Бг,няча проблем и движение.В обратната посока,опашката е поне 10-тина км Sad

# 147
Има. Ония ден четох в гр. преса, че 9 от случаите за деня са от граничните проверки. 7 от летищата, 2 от Промахон.

Само 9 обявени от хиляди преминали границата.  А от  Кулата....всички са здрави

# 148
  • София
Боже,мислите ли че в Гърция няма вирус.Има и със сигурност доста заразени.Просто крият да не си съсипват туризма.Живяла съм там и знам манталитета им.За тях те са най великите и недостижими.А за мързела им думи нямам.

Де да бяха и българите толкова мързеливи...
Щяхме да сме райско място.

# 149
  • София

Само 9 обявени от хиляди преминали границата.  А от  Кулата....всички са здрави

2-мата от Промахон са прелетели над Кулата,

Общи условия

Активация на акаунт