Изгубено обикновено писмо ,,безследно изчезнало''

• 6 307
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
"Губят" се писма, при които чрез опипване се пораждат съмнения, че вътре има нещо ценно/интересно. И отделно понякога от мързел някой пощальон доставя в печката, вместо по адреси. Или се забутват някъде и са до там. Иначе обикновено писмо май не ми се е губило (под обикновено да се разбра без нищо напипващо се вътре).
 Има логика вашето разсъждение.Беше медальонче.

# 121
Участвам от десетина години в група за размяна на коледни картички и да ви кажа, картичките до България вече масово ги пращаме препоръчани. При нас например струва към три евро за съжаление, но по-добре това, отколкото всяка година да съчувстваме на получателите в България. Оплаквах се тук и там, докато не разбрах от работеща в пощите, че особено зимата такива "евтини пликове заминават в коша", защото разносвачите ги мързи. За съжаление тази жена нямаше никакъв интерес да съдейства и раздухаме историята, затова този проблем ще си съществува во веки веков. Съжалявам.

# 122
"Губят" се писма, при които чрез опипване се пораждат съмнения, че вътре има нещо ценно/интересно. И отделно понякога от мързел някой пощальон доставя в печката, вместо по адреси. Или се забутват някъде и са до там. Иначе обикновено писмо май не ми се е губило (под обикновено да се разбра без нищо напипващо се вътре).

Сега ако кажеш, че златно... Laughing

# 123
  • Куциндрел
Прабаба ми, която почина преди 23 години, получи известие от пощата да отиде да си вземе нещо. Всички сме в ступор.

# 124

Сега ако кажеш, че златно... Laughing
Слава на бога не  е със стойност,но при опипването в първия момент може да са си помислили че е .

# 125
  • София
Български пощи: пращам препоръчано, с обратна разписка евтини сенки на съфорумка. Пликът беше от тези балончетата вътре. Получава разкъсан плик и никакво обяснение. Пуснах й пак същите по куриер: получи ги. След тази случка пускам картичка от морето до баба. Добавих на отделно листче специални поздрави и благословии за крадливите пощенски служители. Получи я, без листчето с моите допълнителни писания Хаххахахаха. Крадливи, любопитни и безполезни.

# 126
За всички -развръзката: Момичето ми прати същото повторно по Спиди,получих го,платих си 4 лв както си трябва и мирясах.Както каза 1 жена по горе ето начини да се напише жалба има,ама по лесно е да кажеш не може и да отгониш мухата.Разочарована съм !

# 127
Жалбата трябва да е от подателя или от получателя?
Дали не можем да си организираме един колективен експеримент с писма обикновена поща и да проверим колко от тях ще стигнат до получателя? И после да подадем колективна жалба въз основа на резултатите. Защото, ако няма да ги получаваме тези писма, по-добре да я напишат тази услуга, че не я предлагат. И писмата от чужбина да пътуват по други канали.

Общи условия

Активация на акаунт