Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 917
  • 716
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
За пикливия е много рано, не е никаква гаранция. Аз лично бих изчакала още няколко дни. Късмет 🙏

# 271
За кръвен сякаш не е рано според мен ако има нещо ще покаже или греша?

# 272
  • Стара Загора
Изкачай да станат 9-10 дни за 3-дневен

# 273
А някоя от вас знае ли след като спре с всичките тези лекарства до колко време идва МЦ?Аз днес ги спирам ,но съм с закъснение от 9 дни

Привет, на 01.07 на обяд спрях лекарствата,  на 07.07 ми дойде Yellow Heart

# 274
  • София/Севлиево
16-ти е добре за кръвен на тридневни.По-рано няма смисъл,пък от пикливи тестове съвсем...

# 275
А някоя от вас знае ли след като спре с всичките тези лекарства до колко време идва МЦ?Аз днес ги спирам ,но съм с закъснение от 9 дни
При мен на 3тия ден след спирането,дойде

# 276
  • София
Здравейте, вчера ми беше ЗЕТ. Върнаха ми трите ембриончета останали от предния опит. Едното е хубавко, двете не чак толкова.
Дано този 5ти опит ми е на късмет. ЕРА теста показа, че трансфера трябва да е на 21ви ден, а не както досега сме правили на 15-17 ден. Дано затова докега да не е имало успех и този път да ви се похваля....

# 277
Момичета аз днес направих голяма простотия 😪на 10 ден на 3 дневни направих уринарен и е отрицателен и се депресирах ,че нищо не е станало.Даже не беше с първа урина иначе за сряда ми е кръвния,но се отчаях много.

# 278
Здравейте мили момичета. С удоволсвие изчетох всички коментари в тази тема. Нова съм и в темата. Може ли да попитам има ли сред вас с успешен трансфер на 7 дневно бластоцистче. Да аз имам бластоцист на 7 ден Sad . На 6 ден е бил пред унищожаване в лабораторията, но доктора е поискал проследяване на още един ден и на 7 ми ден е било бластоцитче, покриващо критериите за замразяване.  бихте ли споделили коментар за 7 дневни ембриончета. Благодаря ви от сърце!

# 279
Във фейсбук има група (не е българска) за трансфери на седемдневни бластоцисти Simple Smile

# 280
И в моята клиника можеха да изчакат до 7-ми ден. Сега имам 2 на 6-ти ден. Важното е да се захванат, пък на кой ден са- все тая.
Успех на всички момичета. Аз спрях да си правя планове, че все нещо се случва и не стигаме до трансфер. Каквото е писано...
Ели, очакваме хубави резултати.

# 281
  • Стара Загора
Моето реално е 6-дневно, 8г.с + 4д съм засега. А баткото стана бластоцист на 4-ти ден, но ми го върнаха на 5-ти тогава. Останалите три на 6-ти ден станаха готови за замразяване. И едното от тях ми го върнаха сега.

# 282
  • София
Здравейте,  знаете ли колко минимум трябва да е стойността на прогестерона в деня на трансфера?
На мен ми казаха, че не трябва  да е под 6. Аз бях с 12ng/ml... трансфера ми е успешен!

# 283
Олеандър,тихичко честито!Моят тест май наистина утре ще е готов.Трябваше да ида в Бодимед,че става бързо...

Ели, излезе ли резултатът от теста ?

# 284
Момичета, искам да ви питам може ли да се прави кола маска на зона интим, като пункцията ми беше преди 20 дни, а трансфера преди 16?

Общи условия

Активация на акаунт