Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 765
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, в тази тема не съм писала досега. На 31г с една естествена извънматочна бременност, махната лява тръба.  Другата тръба е пропусклива под налягане, раздута леко и проблем с фимбриалния апарат. Та инвитро мемориал  този януари, всичко чудесно се разви, замразихме 20 ембриона, 4 с ПИД, 2 нормални и 2 с лек мозаицизъм. Турците си държаха да махна тръбата, за да се увеличи шанса. Само че решихме в крайна сметка един опит и след това да я махна. Та опитът беше преди 11 дена, чхг на 9-ти ден 240, днес 11 ден 504. Молбата ми е дами със сходен проблем да споделят дали им се е случило да е извънматочна, кога най- рано да отида на лекар и всякакви такива въпроси. Изпадам в паника, защото усещам едни леко подпиращо чувство леко вдясно от центъра Simple Smile иначе нищо не ме боли, няма и още кървене. И при предната извънматочна чхг нарастваше двойно и стигна до 2000. И както предполагате полудявам в момента
Мисля, че нещо се визуализираше в матката при чхг над 1000, но ако някой знае друго, моля да ме поправи. Успех и стискам палци да си е на правилното място.

# 466
Здравейте момичета, трансфера ми беше на 9.юли. на 20.07 Чхг - 1,2. Днес Чхг пак е 1.2
Смятам че няма положителен резултат... Просто исках да се допитам първо до вас ?!  Много ми е тежко ...
Много съжалявам.Успех следващия път.
Това кой опит ти е?

Втори опит, но първи трансфер. За съжаление поради две операции единственият ми яйчник е в такава позиция, че не могат да ме пунктират през влагалището, а ми правят дупка е корема и така влизат.

# 467
Здравейте момичета, трансфера ми беше на 9.юли. на 20.07 Чхг - 1,2. Днес Чхг пак е 1.2
Смятам че няма положителен резултат... Просто исках да се допитам първо до вас ?!  Много ми е тежко ...
Много съжалявам.Успех следващия път.
Това кой опит ти е?

Втори опит, но първи трансфер. За съжаление поради две операции единственият ми яйчник е в такава позиция, че не могат да ме пунктират през влагалището, а ми правят дупка е корема и така влизат.

Здравей. Мисля, че с теб бяхме заедно на пункцията и трансфера. Исках да ти пиша на лични, но си забранила съобщенияна. За съжаление и моят тест е отрицателен, но няма да се отказваме. Мисля да искам да ми направят интраутеринна плазмотерапия преди следващия трансфер. Сега сме на море, малко почивка и чакам да ми дойде цикъла. Да знаеш, че този цикъл след стимулация се води плодородин заради остатъчния ефект от стимулацията.

# 468
  • София/Севлиево
Мим,след само един опит нищо не се знае.Пожелавам ти следващия да е успешен.
И да,при ЧХГ над 1000 се вижда каквото трябва да се види.

# 469
Привет, момичета!
Стиснете по едни палци, днес на 9-и ден след ЕТ на два бластоциста отивам на кръвен.

# 470
Привет, момичета!
Стиснете по едни палци, днес на 9-и ден след ЕТ на два бластоциста отивам на кръвен.
Успех!

# 471
Fallingstars, пожелавам ти днес да е един от най-щастливите ти дни! Flowers Four Leaf Clover

# 472
  • София
Успех скъпа, нека господ да е с теб Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

Момичета стискайте палчета и на мен. Аз също отивам да пусна кръвен.

# 473
Pepita, успех и на теб Simple Smile стискам палци!

# 474
  • Стара Загора
Успех, момичета! Зарадвайте се с най-хубавата новина днес Simple Smile

# 475
Успех скъпа, нека господ да е с теб Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

Момичета стискайте палчета и на мен. Аз също отивам да пусна кръвен.
Успех!

# 476
  • София/Севлиево
Момичета,успех!

# 477
Хайде днес да ни засипете с хубави новини, момичета Flowers Four Leaf CloverHands PrayPeople Baby

# 478
Хайде и от мене момичета стиснати плачете, дано днес е късметлийски ден, много, много много успех

# 479
Много много хубави ЧХГ-та момичета, дай Боже днес да е края на тази дълга борба 🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт