Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 767
  • 716
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета. Чхг 64,63 на 14 ден на 2 тридневни според вас дали има някакъв шанс? Предният път на първи тест имах стойност 58 и не нарастна повече. Май пак вървя към биохимична. Това ми е четвърти опит.....

# 451
Здравейте. Според вас нормално ли е след ЗЕТ трансфер да има ПМС симптоми. Все си мисля,че не би трябвало да има такива след ЗЕТ. На някоя случвало ли и се е и дали има успели сред тях.
Теди от личен опит и от споделеното тук мисля че е нормално да има пмс. Аз започнах на 6,7 ден след трансфера нищо не търпим но по няколко пъти дневно ме срязва доста силно. Слава богу +резолтатът е на лице😁

# 452
Ники, резултата ти е прекрасен. Не се притеснявай, стискам палци при следващото тестване да е утроен Simple Smile)) Бъди положителна, всичко ще се подреди Simple Smile

Здравейте, момичета. Чхг 64,63 на 14 ден на 2 тридневни според вас дали има някакъв шанс? Предният път на първи тест имах стойност 58 и не нарастна повече. Май пак вървя към биохимична. Това ми е четвърти опит.....

# 453
  • София
Здравейте,
Аз приключих пети опит с пореден неуспех - ЧХГ 0,1. Поревах си и ще порева още малко днес и от утре с нови сили продължаваме напред. Няма да се откажа.
Пожелавам успех на чакащите резултат!

# 454
  • София/Севлиево
Дончева,съжалявам.Прегръдки и успех.
Ники,идеален ти е резултатът.Тихичко честито и лека бременност.
За прогестерона и аз съм се чудила защо го дават при ЕЦ,но май има нещо свързано с евентуална бременност и изхранването на ембриона до образуване на плацентата (ако някой знае защо точно -нека сподели).

# 455
t_doncheva Пууу малшанс е било пак... Sad Няма да се отказваш, просто си дай време да го осъзнаеш и приемеш.
Прегръщам те🤗

Здравейте,
Аз приключих пети опит с пореден неуспех - ЧХГ 0,1. Поревах си и ще порева още малко днес и от утре с нови сили продължаваме напред. Няма да се откажа.

# 456
Високи дози прогестерон се дават и за задържане. Има свойството да отпуска мускулатурата и предотвратява контракциите. Не съм чувала досега за негативно въздействие върху лигавицата. Rolling Eyes

# 457
Здравей, това с кървене то се получи при една позната (естествено забременяла) имаше го няколко дни, но с лежане и медикаменти спасиха бебока, роди се преди 2 седмици.
Може при имплантацията да се уцели и някое кръвоносни съдче (от момичетата тук научих, че и това се среща) Силно се надявам да е положителен изхода от тази ситуация и да НЕ Е цикъл това чудо 🙏🍀
Аз имам питане относно прогестерона. Като си ЗЕТ на естествен цикъл защо се изписва допълнително пак 5 дни прогестерон преди трансфера на блстоцист? Тялото не си ли произвежда само, щом имаш овулация и жълто тяло, което отделя 🙄 Няма ли шанс да се "развали" лигавицата с тва количество?

Здравейте,  момичета, чета ви, но рядко пиша тук. Много се радвам,  когато прочета, че някоя е успяла в трудната борба и стискам палци на останалите. Реших и аз да споделя моя опит. Днес ми е 6 ден от трансфер на два бластоциста. Това ми е вече пети трансфер и все са били на бластоцисти. Днес ставам и видях, че ми е дошъл цикъла(Все още не е ярка кръв, а е кафява, но не е просто зацапване, а си е доста количество и затова очаквам всеки момент да премине вече в ярка кръв). При положение, че от 11. 07. съм на два пъти по три глобули утрогестан вагинално плюс инжекции пролутекс (прогестерон). Прогестерона в деня на трансфера ми беше стойност 21. Е как може при толкова прогестерон да дойде цикъл? Честно казано, при вече 4 неуспешни опита и 5 години борба не ми се вярваше да стане нещо и този път, но пък да ми дойде цикъл на шести ден при прием на толкова прогестерон...? Дали лигавицата преди трансфера не е била презряла,  на някоя от вас случвало ли и се е такова чудо? И сега докато не се превърне в ярка кръв това чудо мисля да приемам утрогестана през устата. Но в такъв случай същото количество ли трябва? Два пъти по три? На нито един трансфер до сега не ми се беше случвало да имам и зацапване дори. Всичките са били кръгли нули, само на единия снойността на чхг стигна до 80 и падна. След сегашния трансфер съм се пазила сравнително добре. Само два три пъти излязох за малко, иначе предимно вкъщи, най-много домакинска работа, но не тежка, а съвсем лека и на почивки. Но въпреки това...
В деня на предполагаемата овулация ми изследваха прогестерон и беше 0,19. Казаха ми да започвам веднага 2 пъти по 3 И по една инжекция прогестерон. До сега през всичките 4 трансфера от деня на овулацията до деня на трансфера са ми изписвали само утрогестан. Аз затова се чудех дали не ми е презряла лигавицата този път.

# 458
Здравейте, в тази тема не съм писала досега. На 31г с една естествена извънматочна бременност, махната лява тръба.  Другата тръба е пропусклива под налягане, раздута леко и проблем с фимбриалния апарат. Та инвитро мемориал  този януари, всичко чудесно се разви, замразихме 20 ембриона, 4 с ПИД, 2 нормални и 2 с лек мозаицизъм. Турците си държаха да махна тръбата, за да се увеличи шанса. Само че решихме в крайна сметка един опит и след това да я махна. Та опитът беше преди 11 дена, чхг на 9-ти ден 240, днес 11 ден 504. Молбата ми е дами със сходен проблем да споделят дали им се е случило да е извънматочна, кога най- рано да отида на лекар и всякакви такива въпроси. Изпадам в паника, защото усещам едни леко подпиращо чувство леко вдясно от центъра Simple Smile иначе нищо не ме боли, няма и още кървене. И при предната извънматочна чхг нарастваше двойно и стигна до 2000. И както предполагате полудявам в момента

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 11:51 от Dessy_dessy

# 459
Никакво отказване, като опълченци ще се борим за желания резултат:) Прегръщам те .

Здравейте,

# 460
Здравейте,  момичета, чета ви, но рядко пиша тук. Много се радвам,  когато прочета, че някоя е успяла в трудната борба и стискам палци на останалите. Реших и аз да споделя моя опит. Днес ми е 6 ден от трансфер на два бластоциста. Това ми е вече пети трансфер и все са били на бластоцисти. Днес ставам и видях, че ми е дошъл цикъла(Все още не е ярка кръв, а е кафява, но не е просто зацапване, а си е доста количество и затова очаквам всеки момент да премине вече в ярка кръв). При положение, че от 11. 07. съм на два пъти по три глобули утрогестан вагинално плюс инжекции пролутекс (прогестерон). Прогестерона в деня на трансфера ми беше стойност 21. Е как може при толкова прогестерон да дойде цикъл? Честно казано, при вече 4 неуспешни опита и 5 години борба не ми се вярваше да стане нещо и този път, но пък да ми дойде цикъл на шести ден при прием на толкова прогестерон...? Дали лигавицата преди трансфера не е била презряла,  на някоя от вас случвало ли и се е такова чудо? И сега докато не се превърне в ярка кръв това чудо мисля да приемам утрогестана през устата. Но в такъв случай същото количество ли трябва? Два пъти по три? На нито един трансфер до сега не ми се беше случвало да имам и зацапване дори. Всичките са били кръгли нули, само на единия снойността на чхг стигна до 80 и падна. След сегашния трансфер съм се пазила сравнително добре. Само два три пъти излязох за малко, иначе предимно вкъщи, най-много домакинска работа, но не тежка, а съвсем лека и на почивки. Но въпреки това...
Не се притеснявай излишно! Пусни си ЧХГ. На мен 2 пъти ми е идвало преди кръвен тест, въпреки големите дози прогестеронови препарати. Взимаш ли аспирин и/или биеш фраксипарин? Може от това да е! Късмет ти желая. Hug

# 461
Здравейте момичета, трансфера ми беше на 9.юли. на 20.07 Чхг - 1,2. Днес Чхг пак е 1.2
Смятам че няма положителен резултат... Просто исках да се допитам първо до вас ?!  Много ми е тежко ...

# 462
Не се притеснявай излишно! Пусни си ЧХГ. На мен 2 пъти ми е идвало преди кръвен тест, въпреки големите дози прогестеронови препарати. Взимаш ли аспирин и/или биеш фраксипарин? Може от това да е! Късмет ти желая. Hug
Не, не вземам аспирин. Може би утре ще пусна тест.

# 463
Здравейте, момичета!
Днес ми е 6 ден след трансфер на едно 5 дневно ембрионче. Сега ми се появи  леко зацапване, възможно ли е да е от имплантация или да очаквам цикъл?
Доста ми е притеснено, това ми е 3 трансфер и се надявах вече да е успешен, предните 2 пъти изобщо нямаше имплантация 😔
Извинете ме, но да ви попитам с какво се обисбоваеат докторите за нямащата я имплантация ? Понеже смятам, че и аз съм така с резултат Чхг от 1,2 на 12 ден след трансфера. Благодаря ви

# 464
  • София/Севлиево
Здравейте момичета, трансфера ми беше на 9.юли. на 20.07 Чхг - 1,2. Днес Чхг пак е 1.2
Смятам че няма положителен резултат... Просто исках да се допитам първо до вас ?!  Много ми е тежко ...
Много съжалявам.Успех следващия път.
Това кой опит ти е?

Общи условия

Активация на акаунт