Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 150
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
А,да, точно-колко е давността на АМХ?

# 601
На мен ми казаха 3 мес

# 602
  • София
Обадих се във фонда - от там ми казаха, че становището трябва да е от уролог-андролог от репродуктивна клиника от списъка.
Обадих се в Щерев - от там пък ми казаха, че уролога може да е който и да е и не е задължително да е от репродуктивна клиника.

След цял ден звънене по репродуктивните клиники установих, че им ги няма уролозите - или са в болничен или в отпуск или няма часове.

Вече наистина не знам какво да направя. Намирам някакви специалисти уролог-анролози които обаче са в медицински центроле, болници /извън списъка на фонда/...
обърках се тотално Disappointed

# 603
Нашето становище декември месец беше от обикновен уролог. Някъде в сайта на ЦАР имаше качен закона и там си пишеше какъв специалист трябва да е. Освен да има нови промени, което ме съмнява. Извадете си становище от който и да е уролог, подайте си документите и ако има проблеми те ще ви се обадят.

# 604
  • София
6 месеца ми казаха в Надежда, че важи АМХ. Предстои да кандидатствам с изследване от март.

# 605
Добро утро момичета нека днес да има много по 2 чертички❤️
Рано рано имам един въпрос. Благодаря на господ този път си имам 2 сакчета с 2 сърчица. Почти към края на 6 гс съм. Док каза че ще ме гледа всяка седмица 1,2 месеца. Та въпроса ми е кога и каде се регистрират брененните като такива?

# 606
  • София/Севлиево
За ЖК по ЗК около 13 г.с. отиваш с направление от ЛЛ при който лекар си си избрала.

# 607
Добро утро момичета нека днес да има много по 2 чертички❤
Рано рано имам един въпрос. Благодаря на господ този път си имам 2 сакчета с 2 сърчица. Почти към края на 6 гс съм. Док каза че ще ме гледа всяка седмица 1,2 месеца. Та въпроса ми е кога и каде се регистрират брененните като такива?

След 12 г.с се записвате на женска консултация,при акушер -гинеколог по ваш избор,като не е задължително да е репродуктивен специалист.
Успех на двете туптящи сърчица. ❤❤

# 608
Добро утро момичета нека днес да има много по 2 чертички❤

След 12 г.с се записвате на женска консултация,при акушер -гинеколог по ваш избор,като не е задължително да е репродуктивен специалист.
Успех на двете туптящи сърчица. ❤❤
Благодаря❤️

# 609
За ЖК по ЗК около 13 г.с. отиваш с направление от ЛЛ при който лекар си си избрала.

Елислава, "ЖК по ЗК" какво е? Nerd

# 610

Не съм Елислава Simple Smile, но предполагам - женска консултация по здравна каса.

# 611
  • София/Севлиево

Не съм Елислава Simple Smile, но предполагам - женска консултация по здравна каса.

Ха-ха Simple Smile Да,това е.Аз много обичам съкратеното писане,а и често го срещам из форума.Като студентка по време на лекции имах съкращения от по 1 буква,дето никой , освен мен,не знаеше какво е.Примерно "С и Б"-т.е.семейство и брак Simple Smile

# 612
  • София
Не се хваля, а се отчитам -чхг 48. Трансфера ми беше на 21.07 на два 5 дневни ембриона. Дано този път да добутам до края. Честно казано от трансфера до сега ми беше мега спокойно, но сега вече почва треперенето. Имам 5 положителни теста 3 биохимични и две приключили между 6та и 7ма седмица, като последното беше коледен кюртаж.

Оммммм, спокойна съм.
Дано да не го изпуснемпи тоя път!🤧🤧🤧🤧

# 613
Пращам ти  положителна енергия 🙏🙏
Да имаш БИО Истинска бременност тоя път, без такива гадории🌾🌿🌱Най-якия бебок след 9 месеца.
Мен ми е 3ти ден след ЗЕТ, всеки път е така значи, първите 2 дни уж усещам нещо да ме чопли ниско долу, снощи даже така ме стегна, че мислех, че ще ми дойде. Днес нищичко. Слагам само Утрогестан. Почва психясването и ще се увеличава с всеки ден.

Не се хваля, а се отчитам -чхг 48. Трансфера ми беше на 21.07 на два 5 дневни ембриона. Дано този път да добутам до края. Честно казано от трансфера до сега ми беше мега спокойно, но сега вече почва треперенето. Имам 5 положителни теста 3 биохимични и две приключили между 6та и 7ма седмица, като последното беше коледен кюртаж.

Оммммм, спокойна съм.
Дано да не го изпуснемпи тоя път!🤧🤧🤧🤧

# 614
Др. Кой ще стане този път ще видиш🍀🍀
Аз пък се замислих за нещо. От седмица преди трансфера съм силно надрусана. Дуфастон 3×1,утрогестсн 3×3,естрофем 3×1,елевит1,преднизолон 1×2 и през ден редува аспирин и фраксипарин😱 така като гледам дълго време ще е така. Обаче съм останала с впечатлението че сме много много малко такива. Повечето май минават само с утрогестсн или кринон. Дали е прекалено🤔просто питам иначе слушам и изпълнявам нарежданията на док😂

Общи условия

Активация на акаунт