Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 147
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
Да ти кажа всеки се притеснява за нещо, то си е според лекаря явно... Моя например не предписва изобщо много лекарства и аз почвам да се чудя.. Егати другите колко мн неща взимат, да не би така да трябва?! И аз го мисля това Simple Smile

Др. Кой ще стане този път ще видиш🍀🍀
Аз пък се замислих за нещо. От седмица преди трансфера съм силно надрусана. Дуфастон 3×1,утрогестсн 3×3,естрофем 3×1,елевит1,преднизолон 1×2 и през ден редува аспирин и фраксипарин😱 така като гледам дълго време ще е така. Обаче съм останала с впечатлението че сме много много малко такива. Повечето май минават само с утрогестсн или кринон. Дали е прекалено🤔просто питам иначе слушам и изпълнявам нарежданията на док😂

# 616
Само в Бг се използват такива чудеса, като изкл разбира се медицински причини:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 617
И аз съм като теб 3х3 утрогестан, 3х1 дуфастон, 3х1 естрофен, 3х1 но шпа и вечер по 1 аспирин. Аз също си мисля че са ми мн хапчетата, ама щом така са преценили, пия си ги. За сега, да чукна на дърво, всичко е наред, и аз съм в края на 6 г. с., гледам да не го мисля много много, но не става🙂, с нетърпение чакам следващия преглед.
Др. Кой ще стане този път ще видиш🍀🍀
Аз пък се замислих за нещо. От седмица преди трансфера съм силно надрусана. Дуфастон 3×1,утрогестсн 3×3,естрофем 3×1,елевит1,преднизолон 1×2 и през ден редува аспирин и фраксипарин😱 така като гледам дълго време ще е така. Обаче съм останала с впечатлението че сме много много малко такива. Повечето май минават само с утрогестсн или кринон. Дали е прекалено🤔просто питам иначе слушам и изпълнявам нарежданията на док😂

# 618
Аз също приемам дуфастон 3х1, утрогестан 3х2, естрофем 3х1, неофолик мета по 1, аспирин протект по 1 и клексан по 1 инжекция.
Др. Кой аз също имах кюртаж декември, сега отново имаме положителен тест и сега чакаме да чуем сърдечна дейност. Пожелавам на всички успех и да гушнем чаканите бебчета 😊🍼

# 619
Споделям и в тази тема експериментите ми с 2 лаборатории и не знам какво да мисля Angry
Вчера, на 13-ти ден след трансфер на бластоцисти изследвах ЧХГ и Прогестерон в Бодимед /филиал в провинцията/ и в местна лаборатория. Резултатите от Бодимед са готови днес, защото се работят в София, а другите са готови още вчера на обяд.
Бодимед:   ЧХГ -  89
                    Прогестерон - 13

Другата лаб-я:  ЧХГ -  119
                            Прогестерон - 24

Чхг-то и на двете места е ниско за този ден, и то 3 дни след Овитрел, та изходът е ясен, но как може да има почти двойна разлика в стойностите на Прогестерона.
Мерните единици са еднакви, а кръвта дадох в рамките на 20 минути.
Официалният тест в клиниката ми е утре, на 15-ти ден, в тяхната лаборатория, като ще покажа и тези.

# 620
  • София/Севлиево
Не отписвай опита,не е чак толкова нисък.Стискам силно палци и ти желая положително развитие на нещата ❤️

# 621
Споделям и в тази тема експериментите ми с 2 лаборатории и не знам какво да мисля Angry
Вчера, на 13-ти ден след трансфер на бластоцисти изследвах ЧХГ и Прогестерон в Бодимед /филиал в провинцията/ и в местна лаборатория. Резултатите от Бодимед са готови днес, защото се работят в София, а другите са готови още вчера на обяд.
                    Прогестерон - 13

Прогестерон - 24

Чхг-то и на двете места е ниско за този ден, и то 3 дни след Овитрел, та изходът е ясен, но как може да има почти двойна разлика в стойностите на Прогестерона.
Официалният тест в клиниката ми е утре, на 15-ти ден, в тяхната лаборатория, като ще покажа и тези.
Bennie99, аз не съм сигурна,че резултатът е от овитрела. Силно ти желая да се развие в твоя полза и нагоре Simple Smile Hug.
А за стойностите на прогестерона, нямам коментар. Да не би да си взела/сложила прогестеронов препарат преди изследванията и все пак за 20 мин. разлика да се е качило от 13 на 24. Щом са едни и същи мерните единици, нямам друго лаишко обяснение.
И много странно Бодимед (филиал) пък да работят и хормоните в София Cry. Поне хормоните не могат ли да си ги работят на място. Sad Да не би като престои пробата нещо...Знам ли. Запознатите Simple Smile, не ме нападайте...изказвам предположения.

# 622
                    Прогестерон - 13

Прогестерон - 24

Имаш ли изследван прогестерон в деня на трансфера ?

# 623
bubastet , благодаря Smiley И аз нямам обяснение и затова реших да споделя. Със сигурност съхранението и транспортирането на пробите имат значение, но нали е голяма, известна лаборатория...В същото време и местната е на повече от 20 г., с няколко филиала, доста лекари работят с нея...И не, не съм взимала Прогестерон преди изследването.
Интересно ми е моят доктор какво ще каже утре Thinking

-INA-73 , да, имам, в местната и беше 37. Затова докторът ми назначи по 3 Утрогестана дневно вместо 6. Но на 8-ия ден имах леко кафеникаво зацапване и си го увеличих на 6 бр.

# 624
Здравейте, преминах зет в понеделник и сега и аз съм в очакване на добри вести . В Щерев съм и ми предписа хориомон в три опредени дни да слагам . Подкожно или мускулно се слагат ?

# 625
Здравейте, много се радвам на хубавите новини, а на не успелите само напред няма да се отказвате.Да попитам колко опита имаме по фонда?

# 626
Здравейте, много се радвам на хубавите новини, а на не успелите само напред няма да се отказвате.Да попитам колко опита имаме по фонда?
Мисля,че са 4ри..на мен ми предстои 3ти

# 627
Здравейте, преминах зет в понеделник и сега и аз съм в очакване на добри вести . В Щерев съм и ми предписа хориомон в три опредени дни да слагам . Подкожно или мускулно се слагат ?
Привет, аз го слагах подкожно.

# 628
  • София/Севлиево
4 са стимулациите по фонд.И на мен ми предстои 3-та, колкото и да не ми се иска...

# 629
Добро утро момичета кокичета, 4ти ден след ЗЕТ, а аз нищичко не чувствам... Първия ден два нещо ме придърпваше, после тишина 🤫. Аз знам, че това сме го говорили 150 милиона пъти ама как, как нещо се имплантира, а ти нищичко не чувстваш. Малко съм се сдухала.

Общи условия

Активация на акаунт