Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 147
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Здравейте момичета ,чета Ви от доста време но не пиша . Според  вас има ли бременност  1034.000Iu/L 13 ден на 2 петдневни ембриончета.С доктора  чак след 2:30 ще мога да се чуя.

# 631
Честито!Идеално чхг

# 632
Теди, ние се молим да видим нещо над 5, ти на 1000 се чудиш. Честито, страхотна стойност.

Chuhaleesi, 9 ден след трансфер тук. Нещо ми се спатъхнаха гърдите на мен и това винаги ме депресира мен. Аз определно имах ПМС, но започна на 5ти ден след трансфер и 6ти ден по-осезаемо и леки на 7ми. Чат пат нещо ме гъделичкаше в корема, но от два дни всичко затихна и аз така си притихнах. Имам още 7 дена до тест. Ти поне в понеделник ще разбереш.
А какви неволи в тоалетната ме налегнаха, клеча се по 1 час. Купих си свещички и скоро май ще ги ползвам

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 18:05 от teri__90

# 633
  • София/Севлиево
Теди,с това чхг има надежда дори и за две Simple Smile Честито ❤️

# 634
Ох аз на обратно, корема ми е ужас, не излизам от WC. Гърдите ми са се подули леко, но не е нещо уау.
Ма Тери, на теб трябва да ти отчете вече тест, защо се измъчваш още. Sad

Теди, ние се молим да видим нещо над 5, ти на 1000 се чудиш. Честито, страхотна стойност.

Chuhaleesi, 9 ден след трансфер тук. Нещо ми се спатъхнаха гърдите на мен и това винаги ме депресира мен. Аз определно имах ПМС, но започна на 5ти ден след трансфер и 6ти ден по-осезаемо и леки на 7ми. Чат пат нещо ме гъделичкаше в корема, но от два дни всичко затихна и аз така си притихнах. Имам още 7 дена до трансфер. Ти поне в понеделник ще разбереш.
А какви неволи в тоалетната ме налегнаха, клеча се по 1 час. Купих си свещички и скоро май ще ги ползвам

# 635
  • sofia
Теди,с това чхг има надежда дори и за две Simple Smile Честито ❤️
Благодаря Ви ,но се притесних заради мерните единици и не пише ,че е висок резултата.Това ми е 7 трансфер за 5 години и такъв резултат не съм имала Simple Smile

# 636
Тери, ти този път си на 5 дневни, нали? Вече ще ти отчете уринарния. При мен на 9-ти и 3 дневните се показаха.
Симптомите са абсолютно различни при всеки.

# 637
  • София/Севлиево
Теди,пиши в търсачката в Гугъл за мерните единици,там има всичко...Но си е положителен както и да го погледнеш...

# 638
Да, на 5 дневни съм този път, 4ти трансфер. Предишните два трансфера си правих тестове по-рано и докторката ме кара да продължа с лекарствата до официален тест на 16 ден. И е много тегаво. Знаеш, че е отрицателен, пък биеш инжекции, слагаш хормините. Реших, че този път няма да си го причиня, Поне ще се опитам. Иначе на 7ми ден си пуснах кръвен тест, който не съм гледала. На 16тия ден, когато е официалния тест, ще го погледне, защото ще ми носи информация имало ли е имплантация.

# 639
Аз не мога да проумея защо искат толкова късно тестване, може би защото
при мен искат на 7ми ден и ми е странно. Може би си има някаква причина, дават му време ли ако нещо по-късно се имплантира, дават му шанс ли да тръгне ЧХГ-то...
Да, на 5 дневни съм този път, 4ти трансфер. Предишните два трансфера си правих тестове по-рано и докторката ме кара да продължа с лекарствата до официален тест на 16 ден. И е много тегаво. Знаеш, че е отрицателен, пък биеш инжекции, слагаш хормините. Реших, че този път няма да си го причиня, Поне ще се опитам. Иначе на 7ми ден си пуснах кръвен тест, който не съм гледала. На 16тия ден, когато е официалния тест, ще го погледне, защото ще ми носи информация имало ли е имплантация.

# 640
Дават му шанс, докторката ми разказа за случай със стойност 19 на 13ти ден от ЧХГ. При това са били захванати 3 ембриона, единият веднага е оптаднал, вторият след няколко месеца е бил загубен, а третият е 10 годишно дете. звучи като някакво тотално изключение, но не искат да изпуснат  и най-малкия шанс някое детенце да се развие по-късно. общо взето или свикваш с привичките на лекаря ти или търсиш друг. та аз се опитвам да свикна

# 641
Божее, това звучи невероятно! Ами да, има логика, ще следваме каквото са ни казали. Дано да е за добро 🤞🙏

Дават му шанс, докторката ми разказа за случай със стойност 19 на 13ти ден от ЧХГ. При това са били захванати 3 ембриона, единият веднага е оптаднал, вторият след няколко месеца е бил загубен, а третият е 10 годишно дете. звучи като някакво тотално изключение, но не искат да изпуснат  и най-малкия шанс някое детенце да се развие по-късно. общо взето или свикваш с привичките на лекаря ти или търсиш друг. та аз се опитвам да свикна

# 642
Д-р Петрова и при моя мисед така изчака. В 6-та седмица няма пулс, в седма отново няма, но пък беше малко пораснало ембриончето и реши да даде шанс още няколко дни. Преди това бях на друго място на преглед, все пак да имам и второ мнение, и веднага ме отписаха. А реално има случаи, в които накрая все пак се чува пулс. За съжаление при мен не беше така, но е хубаво, когато твоят доктор таи надежди и те окуражава.

# 643
Тери, според мен тоалетните ти неволи са един отличен симптом за нстъпила бременност. Поне при мен беше така. Не успях да отида до ВЦ 6 дни!!! А по принцип съм редовна като часовник. Ха, дано и при теб така Wink
Скрит текст:

Chuhaleesi, 9 ден след трансфер тук. Нещо ми се спатъхнаха гърдите на мен и това винаги ме депресира мен. Аз определно имах ПМС, но започна на 5ти ден след трансфер и 6ти ден по-осезаемо и леки на 7ми. Чат пат нещо ме гъделичкаше в корема, но от два дни всичко затихна и аз така си притихнах. Имам още 7 дена до трансфер. Ти поне в понеделник ще разбереш.
Скрит текст:

# 644
Добро утро ☺️vaterviolet  аз също съм при Петрова и според мен факта че и тя е изминала този път я прави толкова добър човек и професионалист. Много е важно да имаш кой да те води. В самото начало на проблемите ми след операция ходих по лекари гинеколози  някой от който ме попитаха в пав текст защо изобщо съм отишла 😥. Само др. Цонева беше достатъчно смела да се захване с мен.

Общи условия

Активация на акаунт