Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 132
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
Роси, и аз съм при д-р Петрова.  Ако пак не е станало, ще ходим в Турция. Но не бих казала нещо лошо за клиниката и лекарите ми. Вярват и ме подкрепят вече две години, когато аз нямам сили и вяра.

# 646
Роси, и аз съм при д-р Петрова.  Ако пак не е станало, ще ходим в Турция. Но не бих казала нещо лошо за клиниката и лекарите ми. Вярват и ме подкрепят вече две години, когато аз нямам сили и вяра.
Аз от близо 4 години съ там и преди да започнем този път бях решила като теб. Е то бог реши ☺️пожелавам ти същото🍀🍀🍀

# 647
По повод на темата с изследванията от вчера ... забелязали ли сте спад на АМХ след стимулация? При мен има спад от 2 единици за по-малко от година? Чудя се дали е възможно?

# 648
  • Варна
По повод на темата с изследванията от вчера ... забелязали ли сте спад на АМХ след стимулация? При мен има спад от 2 единици за по-малко от година? Чудя се дали е възможно?
Абсолютно!
След първата стимулация пуснах АМХ за фонда и излезе 0.6. Доктора каза, че изобщо не е вярно изледването. На следващата стимулация от минимално стимулиране извадиха 10 Я.

# 649
А след това изследвала ли сте го?

# 650
При мен пък обратно..от 2.50 стана 4,след 2 стимулации

# 651
По принцип е напълно логично, но най-често е временно т.е ако скоро е направен АМХ след опита, както и при повече стимулации (аз затова повече няма да правя).Вит Д помагаше... съм чела.

# 652
На мене АМХ ми беше паднал доста след хормонална терапия подобна на противозачатъчните. 7м по рано ми беше над горна граница. Половите хормони също ми се бяха разбутали доста. След няколко месеца направих стимулация и от единия яйчник изкарахме 15 Я (другият не реагира добре понеже е опериран). Док каза че резерва ми е супер. Той се надяваше на 12 в най добрия случай. 
Мисля че е нормално след стимулация да е по нисък, тъй като на яйчниците им трябва понякога време за да се нормализират нивата на хормоните и да заработят нормално. Особено ако е имало и трансфер със имплантация.

# 653
  • Пловдив
Д-р Петрова и при моя мисед така изчака. В 6-та седмица няма пулс, в седма отново няма, но пък беше малко пораснало ембриончето и реши да даде шанс още няколко дни. Преди това бях на друго място на преглед, все пак да имам и второ мнение, и веднага ме отписаха. А реално има случаи, в които накрая все пак се чува пулс. За съжаление при мен не беше така, но е хубаво, когато твоят доктор таи надежди и те окуражава.
Да при мен 2011г. Синът ми се криеше и до 8г.с имаше сак без ембрион. Имах направление за кюретаж. Обаче сака растеше и почнах да повръщам яко. Отидох при друг лекар с по-добра техника и го видяхме Wink че и сърчицето чухме Wink

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 08:07 от casablanka

# 654
Това е най-хубавият развой на нещата. Надявах се и аз на чудо, но спря да расте, а и аз загубих всичките си симптоми.

# 655
  • София/Севлиево
Моят АМХ също тръгна надолу-от 6 през 2015-та на 3,30 през 2018-та като и двата пъти е изследван без да съм взимала нито лекарства/добавки,нито пък съм имала стимулация.И аз знам,че ако има недостиг на вит Д пада надолу.Сега ми предстои да подавам новите документи за фонда и ще видим как е.Само да не е под 1(толкова го искаха, нали)?

# 656
Ели, миналата година смениха закона и вече приемат до АМХ 0.5, което е много добре, защото не са една и две жените с такова АМХ, които дори спонтанно забременяват.

# 657
Момичета днес бях на преглед. Имаше 4 фокикула след стимуалция с Фемара 3 нямаха 16 мм и един 18 ,каза ми в четвъртък пунцкия , взех от манипулационната Прегнил,Цетротид и казаха кога ще ми кажат да ги поставим. Всичко добре многоо се зарадвах,пуснаха ми Е2 и ЛХ,и изобщо не ми харесват за 4 фокикула,обаче не са зрели над 18 и ме стимулираха с лекарство което подтиска Естрадиола и то висока доза 3*1 ,дали оказва и това влияние,карам и плача и се чудя дали ще ми се обадят изобщо. Направо не знам да отпиша ли опита ,дайте мнение , мнгоо съм притеснена

# 658
  • Пловдив
На кой ден са тези хормони? При мен бяха така на 7 ден. 1 яйце...до края .

# 659
Фемарата я спрях преди 2 дни,а тя блокира естроген рецепторите..10 ден. И ам 5 фоликула 4 незрели и един 17 мм . Четвъртък ми е пункцията .

Общи условия

Активация на акаунт