Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 103
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
Някой след трансфер на 30.06 в Надежда? Днес 6ти ден (ако броим деня на трансфера) - никакви симптоми. Дългото и мъчително чакане до теста. Смятате ли да чакате до 13-14 ден за кръвен тест или го правите по-рано?

# 76
  • София
Някой след трансфер на 30.06 в Надежда? Днес 6ти ден (ако броим деня на трансфера) - никакви симптоми. Дългото и мъчително чакане до теста. Смятате ли да чакате до 13-14 ден за кръвен тест или го правите по-рано?
Привет! Моят трансфер беше на 27.06 и аз като теб- място не си намирам. Направих си кръвен на четвъртия ден🙄.... 3,6... отрицателен, но все някаква надежда пламна... не е нула... повторих го след 48 часа - 45..след още 48- 123...сега тихичко си стоя и чакам прегледа.
Нормално в да си нетърпелива! Повечето момичета успяват да устискат до дата на официалния тест, за да не се натоварват излишно. Аз не успях и не съжалявам! На мен на 6 ден ми отчете + резултат... Симпотоми нямам никакви! Пожелавам ти успех и стискам палци!

# 77
Привет! Моят трансфер беше на 27.06 и аз като теб- място не си намирам. Направих си кръвен на четвъртия ден🙄.... 3,6... отрицателен, но все някаква надежда пламна... не е нула... повторих го след 48 часа - 45..след още 48- 123...сега тихичко си стоя и чакам прегледа.
Нормално в да си нетърпелива! Повечето момичета успяват да устискат до дата на официалния тест, за да не се натоварват излишно. Аз не успях и не съжалявам! На мен на 6 ден ми отчете + резултат... Симпотоми нямам никакви! Пожелавам ти успех и стискам палци!

Ехааа, тихичко честито! Дано нещата се развият до успешен финал 😊
А 6-ти ден след трансфер на 5-дневни ембриони ли си? Аз понеже имам прегнил 100 ед. през ден и не смея преди 10ти ден, защото от прегнила ще даде положителен резултат и само след повторение след 2 дни ще знам дали се покачва или е фалшиво от прегнила, а и докторът ми каза да го направя около 12ти и резултатът ако е над 50 тогава смятаме положителен резултат. Макар че при теб още на 6-ти ден си е изпълнено условието Simple Smile Каквото сабя покаже в крайна сметка Simple Smile Благодаря за успокоето, че и ти нямаш симптоми, а + резултат

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 09:24 от marinela_koleva

# 78
#Chuhaleesi, пак си вървим заедно с теб. И аз чакам за 4ти трансфер. Аз съм 8ми ден от цикъл. Ще правим ЗЕТ (ако оцелеят ембрионите до 5ти ден), но този път ще съм на стимулиран ЗЕТ, докторката не се съгласи с мен за втори път да съм на ЕЦ. Мен ме карат 16 дена да чакам до тест, така че въпреки, че съм напред с цикъла, ще си чакаме заедно тестовете пак.

# 79
здравейте , чакащи момичета,
абе чудя се колко теста , кръвни , пускате до 1 преглед ?

# 80
  • София/Севлиево
Аз минимум 3...

# 81
Аз също не можах да се сдържа и сега си пуснах теста какъвто и да е резултатът ще го повторя след 2 дена днес е 10 ти ден от трансфера а в клиниката ме викат чак на 13
Успех на всички

# 82
здравейте , чакащи момичета,
абе чудя се колко теста , кръвни , пускате до 1 преглед ?
Ако си изчакаш послушно датата на теста и имаш хубаво ЧХГ, друг няма да ти се налага. Ако резултата е излезе по нисък от очакваното, обикновено ти назначават втори тест след 2 дена за да се види как расте ЧХГто, дали се удвоява, да не би да намалява... В редки случаи се налага и трето тестване и т.н.
Ако нямаш търпение обаче и искаш да се тестваш по рано, може тестовете да станат повече.Joy

# 83
Момичета, днес ми е 5 ден от трансфера и усещам болка като преди цикъл, принципно датата за МЦ е след два дни. Чета че и на други се е случвало да изпитват болка, но бихте ли описали каква е

# 84
Момичета, днес ми е 5 ден от трансфера и усещам болка като преди цикъл, принципно датата за МЦ е след два дни. Чета че и на други се е случвало да изпитват болка, но бихте ли описали каква е
При мен имаше придърпване,някаква такава тъпа болка
А 1 ден след датата на МЦ имат кафеникаво воднисто зацапване,сега спря 3 ден от закъснението ми е и пуснах тест
Чакам с нетърпение резултата

# 85
Reneta_, стискам палци за положителен резултат! 🤞🏻

# 86
Bels, при мен болката си беше от първия ден на трансфера и си беше не лека. Болката ми беше като при цикъл , на моменти , но много пъти се усилваше доста . Даже единият път бях убедена , че ми е дошло . Е за радост не беше Simple Smile Стискам палци !

# 87
стискам палци и аз , макар че като те слушам съм сигурна че ще е повече от хубав Simple Smile

# 88
  • София

Ехааа, тихичко честито! Дано нещата се развият до успешен финал 😊
А 6-ти ден след трансфер на 5-дневни ембриони ли си? Аз понеже имам прегнил 100 ед. през ден и не смея преди 10ти ден, защото от прегнила ще даде положителен резултат и само след повторение след 2 дни ще знам дали се покачва или е фалшиво от прегнила, а и докторът ми каза да го направя около 12ти и резултатът ако е над 50 тогава смятаме положителен резултат. Макар че при теб още на 6-ти ден си е изпълнено условието Simple Smile Каквото сабя покаже в крайна сметка Simple Smile Благодаря за успокоето, че и ти нямаш симптоми, а + резултат
Моите са 2 - 5 дневни ембрион чета. Аз също имам Прегнил през ден! 🤞🏻 Успех!

# 89
Здравейте, чакам да ми направят трансфера на 3 дневен ембрион! Слагам си 2 пъти на ден Кринон. Въпроса ми е дали от тоя Кренон не се е получила тапа, защото жената която влезе преди мен и тя си слага и доста викаше от болка

Общи условия

Активация на акаунт