Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 852
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
Ех, момичета чета ви тайничко и се окуражавам. Успешна бременност на Перла и всички момичета тук! Аз имах трансфер на 3 5-дневни ембриончета. Гледам да действам и мисля рационално, обаче всеки ден се будя в 3.00 сутринта и се чудя какво ли става с тях. Имам един неуспешен трансфер вече и не съм много млада...

# 181
Честито Перла , всичко ще е наред само не се притеснявай Simple Smile)))

Леа, трябва да си спокойна сега и да мислиш положително, те са вътре в теб и ще им хареса... ще поостанат в колибката още 9 месеца Simple Smile)) След колко време ти е теста.
На мен ми казаха 20 дена след теансфера... пъф...

# 182
На мен ми казаха след 10 дни, т. е. на 16-ти юли. Дано и двете имаме хубав резултат! Голямо търпение трябва за 20-дневно чакане... Heart

# 183
  • София/Севлиево
20 дни...Аз с моите 7 едва издържам вече,а съм на ден 5 днес...Обаче се опитвам да се разболея-едната ми сливица е леко подута и зачервена,дано не е ангина(често ги правя,основно есенно-зимния сезон)...Поне нямат Т...

# 184
  • Стара Загора
Честито Перла , всичко ще е наред само не се притеснявай Simple Smile)))

Леа, трябва да си спокойна сега и да мислиш положително, те са вътре в теб и ще им хареса... ще поостанат в колибката още 9 месеца Simple Smile)) След колко време ти е теста.
На мен ми казаха 20 дена след теансфера... пъф...
Това е необосновано дълго според мен при 5-дневни на 7-ми ден ще отчете кръвния, ако са 3-дневния на 9-ти, 10-ти ден максимум. При евентуален негативен резултат, който не ти желая, човек няма смисъл да продължава да се тъпче с хормони още толкова дни

# 185
Незнам защо така смята от клиниката, че е правилно. При предишния трансфер беше същото, но прокървих и и на 10-тия ден си направих кръвен тест и беше отрицателен и звъннах в клиниката. Казаха ми още няколко дена да приемам хапчетата и после пак... тест.... и пак 0. И чак тогава ги спрях. Незнам как ще издържа... една четвърти ден е...

# 186
  • София/Севлиево
Направи си теста по-рано.Ако са 5-дневни на 7-8 ден,при тридневни- на 9-10.И ти желая голямо чхг .

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 14:11 от Елислава

# 187
Аз мисля да си чакам 16-ти - тогава беше рождения ден на майка ми, дано някак си помогне, там от където е...

# 188
Момичета?!? Мара - нетърпеливата.... 01.07 ЧХГ 3,86
                                   03.07 ЧХГ 44,45
Да плача ли , да се смея ли.... по калкулатор се удвоява на 12,5 ч?!?! Което е... лошо?! ... хубаво..?!? Може ли двете да са ми “ загнездили”?!?

Здравей,  InnaEva Simple Smile. Мога ли да те попитам на колко дни са били трансферираните ти ембриончета?

# 189
Преди 8г когато забременях пункцията ми беше на 21.10, на 24.10 трансфер на 3 ембриона на 3 дни, на 29.10 направих един пиклив тест и имаше втора бледа черта. Кръвният тест беше насрочен за 2.11.
Сега съм с пункция на 3.07,трансфер на 6.07 и насрочен тест за 16.07. Та мисля в събота да си направя един шуър чек да видим какво ще покаже
Успех на всички чакащи двете чертички, а тези които вече са ги видели успех и ревящ финал накрая

# 190
Здравейте, момичета, включвам се най- после и аз в редиците на дълго чакащите. Днес мина моя 4-ти трансфер, но първи в новата клиника на 2 3-дневни ембриончета, имам техни снимчици, видях ги на монитора, доктора даже ме пита за имената Wink С една торба лекарства съм и с ужасен страх очаквам деня на теста. Каха ми да го направя на 20-ти, което се пада 11 ден, но досега не съм виждала положителен кръвен тест за бременност и вече изпитвам ужас от мисълта да вляза в лабоработия. Моля се този да ни е успешния опит, както и на всяка от вас, защото пътят е дълъг и трънлив, но дано за завърши с малко чудо.

# 191
И моят трансфер беше на 06.07
Насрочен тест за 21.07, но аз мисля да го правя на 9-ти ден и взех един уринарен тест за 7-ми ден Simple Smile

# 192
Момичета, извинявам се предварително за глупавия въпрос, но кръвен тест на гладно ли се прави и без кафе?

# 193
Момичета, извинявам се предварително за глупавия въпрос, но кръвен тест на гладно ли се прави и без кафе?

Няма никакво значение, може по всяко време на деня, храната не оказва влияние, нито кафето.

# 194
  • София
Момичета?!? Мара - нетърпеливата.... 01.07 ЧХГ 3,86
                                   03.07 ЧХГ 44,45
Да плача ли , да се смея ли.... по калкулатор се удвоява на 12,5 ч?!?! Което е... лошо?! ... хубаво..?!? Може ли двете да са ми “ загнездили”?!?

Здравей,  InnaEva Simple Smile. Мога ли да те попитам на колко дни са били трансферираните ти ембриончета?

Черешка,  на 5 дена....
Моите притеснения бяха, че лигавицата ми едва надхвърляше 8мм... но явно структурно е била добре, Док каза, че чудесна🙄.. 8мм?!? От тива се опасявах... а днес вече ЧХГ то ми минава 900... Пожелавам ти успех! От сърце! Аз съм добър орисник! 🤞🏻❤

Общи условия

Активация на акаунт