Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 924
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
Аз два месеца подред пих утрогестана с цел по хубава лигавица, за биопсия.
Ии му хванах цаката. След половин час след приема пия кафе и нямам странични ефекти. Иначе бях като дрогирана в офиса, чувам, че ми говорят нещо, но не можех да осмисля.
Не знам дали е позволено кафето след трансфера, но можете да опитате.
Другият вариант е да го изпиете преди да ставате. Примерно в 5ч сутринта и вечер по раничко, примерно в 20:00ч.
Това беше предложение на квардалното ми АГ, от когото поисках съвет тогава.
Дано съм ви била полезна момичета.
Успех на всички. Иииии само положителни тестове ❤

# 241
  • Варна
Добро утро, скъпи момичета. Днес е 8 ден след трансфер и смятам след малко да пусна един кръвен, но не издържах и с първата урина направих тест. Еми има бледа 2 черта. 💕 Много се вълнувам, за 1 път я виждам и е страшно специален момент. Дано този път да  успея. Стискам палци и на вас 🙏🙏🙏

# 242
Oleander Аз направих тест на 8-ми ден, даже не и с първа урина- резултат бледа чертичка, след два дни го повторих, пак същото. На 11 ден ми беше кръвния-положителен. Пътък ще правя втори, дано всичко е наред, че имам някакво зацапване. 😢Трансфера ти е на 5-дневни, нали?

# 243
Здравейте момичета от доста време следя темичката тъй като съм на,, опашката и аз😁. Днес ми е 10 ден от Ет  за това реших и направих едно пикливо тест че. Има втора много бледа чертичка😁та сега се чудя до колко да му вярвам. Вие как мислите🤔

# 244
  • София/Севлиево
Аз реших да не чакам до сряда и пуснах и днес.Да видим какво се случва.Уринарните тестове изобщо не искат нищо да покажат и ако не беше резултаът от събота съвсем щях да се опашкам.Ама то и със синът ми уринарния показа едва-едва бледа черта на последната възможна секунда,а ЧХГ ми бе около 400 та се надявам чудото да продължи.

# 245
  • Варна
Да, Таня, едно ембрионче ми върнаха Blue Heart
Естрофем и Кринон надявам се че не влияят на резултата?
Честно казано не смея да се зарадвам защото нищо не е сигурно още.
Някоя от вас пускала ли си е генетични изследвания за тромбофилия? Решила съм че трябва да го пусна, но се чудя основен пакет дали е достатъчен или за предпочитане е разширения и най-пълен пакет?

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 16:22 от Oleander :)

# 246
Да, Таня, едно сладоледче ми върнаха Blue Heart
Естрофем и Кринон надявам се че не влияят на резултата?
Честно казано не смея да се зарадвам защото нищо не е сигурно още.
Някоя от вас пускала ли си е генетични изследвания за тромбофилия? Решила съм че трябва да го пусна, но се чудя основен пакет дали е достатъчен или за предпочитане е разширения и най-пълен пакет?
Успех от сърце, естрофем и кринон не влияят. Пусни пълния пакет тромбофилии, защото при мен проблемът излезе не в основния, а в разширения. Аз съм още в началото на чакането- 4 ден на 2 бр.тридневни, с голям страх чакам другата седмица, че това ми е 4ти трансфер, но първи с терапия с фракси и досега не съм виждала резулата различен от 0... Стискаме ти палчета за хубаво Чхг

# 247
  • София/Севлиево
Нищо че е темата за чакане след трансфер,но ще ми кажете ли какво съдържа разширения пакет тромбофилии?Аз имам основния с 5 показателя,от които имам неусвояване на фолиева и PAI 4G/5G ,но пък и жив и здрав 12-годишен син без никаква терапия (само Прегнил за задържане,т.к.прокървих в 7-8 г.с.;по същото време се случиха и трите ми мисед-а,та ще обсъдя с доктора дали да не включа пак тази терапия само да стигна до 7 г.с.).
Иначе естрофем и кринон не влияят на ЧХГ,защото са съвсем различни хормони.

# 248
Направих уринарен тест, съвсем отрицателен е - 7 ден след трансфер на петдневен бластоцист, оттук шансът вече е почти никакъв. Ще пусна кръвен в сряда, за да спирам лекарствата.

# 249
  • София/Севлиево
Мир,както писах и по-горе-аз не вярвам на уринарните тестове.Щом си с трансфер на бластоцист и си 7 ден може още сега да направиш кръвен тест.Вярвай ми той ще отчете най-вярно...Успех!

# 250
Благодаря!
Относно тромбофилията, аз правих изследванията в Геника , там също ме посъветваха какво да пусна, както и лекаря. Пуснах тези:
R506Q (FV),
20210G>A (Протромбин)
4G/5G (РАІ)
1/D (АСЕ)
 Val34Leu (F13)
1298А>С (MTHFR)
 677С>Т (MTHFR)
 66A>G (MTRR)

# 251
Нищо че е темата за чакане след трансфер,но ще ми кажете ли какво съдържа разширения пакет тромбофилии?Аз имам основния с 5 показателя,от които имам неусвояване на фолиева и PAI 4G/5G ,но пък и жив и здрав 12-годишен син без никаква терапия (само Прегнил за задържане,т.к.прокървих в 7-8 г.с.;по същото време се случиха и трите ми мисед-а,та ще обсъдя с доктора дали да не включа пак тази терапия само да стигна до 7 г.с.).
Иначе естрофем и кринон не влияят на ЧХГ,защото са съвсем различни хормони.
PAI 4G/5G е нискорискова и не създава големи проблеми, но се пуска задължително допълнително ACE и Фактор 13, защото ако там също има проблем, рискът става по-голям. Аз съм така хетерозигот PAI, ACE и Фактор 13 и коментарът е, че рискът от тромбоза е увеличен. Тромбофилията с годините при бременност става все по-рискова, докато между 20-30 годишна възраст може изобщо да не се прояви.

# 252
Здравейте, момичета! Успех на всички желая от сърце. Аз днес също пуснах кръвен, осми ден след трансфер на петдневни. Резултатът ще излезе следобед . Нямам симптоми никакви, почти съм отписала опита. Каквото такова всичко е божа работа. Уринарен не съм правила понеже никога не съм виждала втора чертичка . Успех !

# 253
Аз пуснах основния с 4 показатели в Националната генетична лаборатория, за съжаление съм с фактор V Leiden. Мисля да не пускам повече, тъй като така или иначе ще съм на терапия. Сега започва борбата - да намеря фракси.

# 254
Здравей Мандариа/ Mandaria, аз тази седмица съм на лекар. Имам Фраксипарин държан в хладилник. Ако на мен не ми трябва, мога да ти го дам.

Общи условия

Активация на акаунт