Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 884
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
Повечето са така.
Обаче, няма как утре да ти е датата, защото са минали 10 дни от пункцията/овулацията
За съжаление не винаги е така. При първия ми свеж трансфер започнах да кървя на 12ти ден след пункцията , въпреки че имах имплантация. При втората стимулация без трансфер ми дойде на 11ти ден след пункцията. Тогава се знаеше предварително че лигавицата избързва и може би в това е причината.
Първият път прогестерона се беше вдигнал за кратко до 1.2 по време на стимулацията но после падна под 1 и уж би трябвало да е била наред лигавицата.
Единствено на втория трансфер, който беше ЗЕТ на контролиран цикъл ми закъсня и дойде няколко дни след като спрях лекарствата.
За съжаление въпреки лекарствата и опитите за контрол, М понякога си идва когато си иска Confused

# 376
  • София
12 дни е ок (12-16), на не и 10. Лигавица “избързва” под влианието на хормоните, явно е имало някакъв проблем.
Кървене може да настъпи по всяко време, но това не означава, че датата на новия цикъл не се “съобразява” с пункцията/овулацията

# 377
Аз съм със ЗЕТ на естествен цикъл. Овулацията ми беше на 07.07. Трансфера на 14.07. По мои сметки днес е 13 ден след Овулация. Това е типично за мен, попринцип имам по-кратък цикъл и по-кратка лутеална  фаза. Тази сутрин мъжа ми ме накара да направя домашен тест и той е отрицателен.

# 378
Аз съм със ЗЕТ на естествен цикъл. Овулацията ми беше на 07.07. Трансфера на 14.07. По мои сметки днес е 13 ден след Овулация. Това е типично за мен, попринцип имам по-кратък цикъл и по-кратка лутеална  фаза. Тази сутрин мъжа ми ме накара да направя домашен тест и той е отрицателен.
При инвитро овулацията не е от значение. Ти със сигурност приемаш прогестерон и цикъл няма да ти дойде (или поне много, много малко вероятно). От значение кога да направиш тест е възрастта на ембриончетата, а не О. На 14.07 са били на 5 дни(доколкото помня два 5-дневни), вчера са били на 10. Уринен тест би бил положителен на 12ти ден(сутрешна урина). Раничко е за тест.

# 379
Fallingstars, поизбързала си с теста Wink Имплантацията е завършила на 4-ти ден и тепърва  започва да се отделя ЧХГ, а ти вече го мериш Yum Още поне 3-4 дни и си направи кръвен. На уринарния ще се вглеждаш в чертичката и ще се чудиш бледа ли е, много ли е бледа, кога се е появила и т.н.
Моят трансфер беше на 16.07. на 2 бластоциста. Ще правя кръвен на 25.07. и то защото е събота, иначе бих изчакала още един ден, но в неделя няма къде в моя град.
Сега си почивай, пий си кафето / и хаповете/, чети си форума и някоя книжка и късмет след няколко дни на теста Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 380
При мен така при стимулацията прогестерона беше стигнал 10 и цикълът ми дойде след 9 дена.

# 381
Здравейте. Днес ми е 4 ден след ЗЕТ трансфер. От снощи имам пробождания в матката и пмс симптоми. На някой случвало ли се е и това задължително ли означава че е обречен опита. Все си мисля,че като е ЗЕТ би трябвало да няма напрежение.

# 382
  • Стара Загора
Tedi871 пробожданията може да се дължат и на имплантация Simple Smile

# 383
Здравейте. Днес ми е 4 ден след ЗЕТ трансфер. От снощи имам пробождания в матката и пмс симптоми. На някой случвало ли се е и това задължително ли означава че е обречен опита. Все си мисля,че като е ЗЕТ би трябвало да няма напрежение.
Tedi871, нищо подобно не означава Wink Всякакви усещания в тези дни са от хормоните, които приемаме по няколко пъти на ден.
Аз имах такива пробождания 2-3 дни преди трансфера, дори сутринта в деня на трансфера и си мислех, че вместо да отида в клиниката, ще им звънна, че отлагаме заради идването на М, което щеше наистина вече да е куриоз Sweat Smile После имах почти всеки ден същите усещания, но не ги мисля въобще. А днес /4-ти ден/ дори гърдите вече не са напрегнати. Но и това не го мисля. Чакам си датата на теста и това е Smirk В този период нищо не зависи от нас, освен да си пием хормоните и да не се натоварваме Flowers Hibiscus

# 384
12 дни е ок (12-16), на не и 10. Лигавица “избързва” под влианието на хормоните, явно е имало някакъв проблем.
Кървене може да настъпи по всяко време, но това не означава, че датата на новия цикъл не се “съобразява” с пункцията/овулацията
Тя се съобразява, но явно дължината на ЛФ понякога се повлиява. Разбира се в повечето случаи болежките не са признак за М.

# 385
  • София
Здравейте момичета, бихте ли ми казали при инсеминация как се броят дните и на кой ден ЧХГ може да покаже резултат. Май е по различно от трансферите, аз до сега съм правила трансфери там зависи от ембриончето на колко дни е трансферирано.
Защото ми казаха 13-14 ден, но нямах търпение и днес 10-ти ден пуснах ЧХГ дали би показало нещо или съм подранила

# 386
Здравей, аз имам 4 инсеминации, тест съм правила най-рано 17ти ден, като първия ден е деня смед инсеминацият.

Здравейте момичета, бихте ли ми казали при инсеминация как се броят дните и на кой ден ЧХГ може да покаже резултат. Май е по различно от трансферите, аз до сега съм правила трансфери там зависи от ембриончето на колко дни е трансферирано.
Защото ми казаха 13-14 ден, но нямах търпение и днес 10-ти ден пуснах ЧХГ дали би показало нещо или съм подранила

# 387
  • София
Малеее е аз тогава какви ги сътворих, та пуснах толкова рано ЧХГ.
Чакам резултата още не е излезнал и в такъв случай какво ще разбера от него Innocent

# 388
Раничко е, но може и да покаже някакво ниско ЧХГ. Стискам палци.Hug

# 389
  • София
Много се притесних и затова го пуснах след инсеминацията още същия ден пътувах 500км. тези дни още 1000км., защото баба почина и трябваше да организирам всичко, много плаках и тичах насам на там онзи ден в събота я погребахме и днес реших да видя дали опропастих нещата, но не зависеше от мен съдба.

Общи условия

Активация на акаунт