Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 867
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
Здравей,
Това ми е втория трансфер. Досега се доверих само на една клиника, но от миналата седмица насам реших , че трябва да променя нещо. Днес след като звъннах да кажа за отрицателния резултат ми обясниха в петък да си направя тест отново и да отида да попълня новите документи за следващия опит... Не сме касички... малко съм разочарована.

bubastetАбе то не се знае... Може за добро да го е канселирал. Мен ми се струва много късно просто 24 ден. И така ще стане, че трябва да ми дойде баш, когато ще е теста🙄

Екси много съжалявам за неуспеха. Кой трансфер поред ти е това и все в една клиника ли си била?

Ели а какви имунологични изследвания прави? Освен НК клетки в кръвта знам, че може и от матката да се вземе биопсия. Макар, че нашия док не съм го и чувала да обелва дума за второто.

Момичета, има овулация, ще има и трансфер. Милия ми изостанал фоликул днес вече е станал крупните 16мм 😁💥Днес мерихме пик на ЛХ, прогестерона е заковал 1. До тук добре, но съм малко стресната, защото трансфера ще ми се падне на 24 ден от цикъла, някой имал ли е трансфер на ЕЦ толко късно, до сега с естрофем 2та пъти се падаше на 18 19 ден.
Супер, браво! Хайде да ти е на късмет Hug! Мен още ме е яд на моя доктор,дето на 17 ден с 20 мм. фоликул ме канселира. Така,че дерзай Simple Smile!

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 23:36 от Екси

# 421
Явно и този път не е нашия, защото уринарния тест е напълно отрицателен- 12 ден от ЕТ на 3 дневни ембриони. Ще изчакам да излезе и кръвтия, за да звънна в клиниката и да видим кога можем да направим ЗЕТ.... това ми беше 4 трансфер, но уви пак без успех...

# 422
Екси знам как се чувстваш аз почти 4 години се,, въртях в кръг,, в клиниката която избрах, и всичко кеш. Не отговарям на изискванията на държавата трансфери, пункции.... Но имах чувството че там трябва да се случат нещата. Благодаря на бог нецата се случиха. Според мен трябва да се доверил на вътрешното си усещане. Успех

# 423
Момичета, има овулация, ще има и трансфер. Милия ми изостанал фоликул днес вече е станал крупните 16мм 😁💥Днес мерихме пик на ЛХ, прогестерона е заковал 1. До тук добре, но съм малко стресната, защото трансфера ще ми се падне на 24 ден от цикъла, някой имал ли е трансфер на ЕЦ толко късно, до сега с естрофем 2та пъти се падаше на 18 19 ден.

Аз съм имала трансфер на 29-ти ден след него + Тест, добре растящо ЧХГ, но в 5г.с.3 д. се получи спонтанен аборт с кръвоизлив, но аз съм с тънка лигавица и ембр.беше стигнал до кръвоносен съд;

# 424
Ina 73
Е това е егати малшанса Sad Дано всичко е наред за следващ трансфер ако пак правиш такъв🙏
Даваш ми надежда, че е възможно да се случат нещата, благодаря ти за отговора🤗

Аз съм имала трансфер на 29-ти ден след него + Тест, добре растящо ЧХГ, но в 5г.с.3 д. се получи спонтанен аборт с кръвоизлив, но аз съм с тънка лигавица и ембр.беше стигнал до кръвоносен съд;

# 425
Екси знам как се чувстваш аз почти 4 години се,, въртях в кръг,, в клиниката която избрах, и всичко кеш. Не отговарям на изискванията на държавата трансфери, пункции.... Но имах чувството че там трябва да се случат нещата. Благодаря на бог нецата се случиха. Според мен трябва да се доверил на вътрешното си усещане. Успех

В коя клиника си? Аз за сега съм в Щерев. Но мисля че има и по добри и започвам да събирам мнения ...

# 426
Момичета, ако някояе пускала тест в Синево, можи ли да ми кажете като е готово допълнително поле ли ще се появи? Засега виждам само това:

# 427

В коя клиника си? Аз за сега съм в Щерев. Но мисля че има и по добри и започвам да събирам мнения ...
И аз съм в Щерев.предстои ми 3ти опит Sad

# 428
  • Стара Загора
Момичета, ако някояе пускала тест в Синево, можи ли да ми кажете като е готово допълнително поле ли ще се появи?
Да, ще видиш резултата под полето с информация за пациента. На мен ми излизаха в 17:0-17:15 за ЧХГ.

# 429
Sheli, ЗЕТ пети опит ли ще бъде, мислила ли си за друг подход, да смениш клиника, локация и т.н. Пожелавам ти предстоящият да е последен.Heart

# 430
Sheli, ЗЕТ пети опит ли ще бъде, мислила ли си за друг подход, да смениш клиника, локация и т.н. Пожелавам ти предстоящият да е последен.Heart

Благодаря ти, Ани, това е 3та клиника, различна стимулация и терапия. Тук определено имам доверие на лекаря, беше сваж трансфер на 3дневни. Имам замразени още 2 3дневни и 4 5дневни. Намерихме няколко имунологични проблеми и ще продължим да търсим, защото според мен там е разковничето ...

# 431
Благодаря ти Роси,

Мисля да отида на консултации в други клиники, за да видя там какво биха ми предложили. Вътрешно вече нямам доверие на докторите и клиниката. Те са мили и аз свикнах с тях за 4 години, но вече не мога да им се доверявам безрезервно. След първия трансфер, репликата беше "Няма смисъл от други изследвания, другия път ще включим ново лекарство". Така и не го включиха, защото бях хиперстимулирана и се наложи да замразим ембрионите.
Знам, че не съм им аз само на главата и че има много жени като мен и не търся по специално отношение, но не приемам репликата "Теста не е отрицателен, продължи с лекарствата до петък, направи тест, ела да те погледнем и да попълним документите за нов опит".

Благодаря, надявам се да вземем с ММ, най-доброто решение за новото начало Simple Smile

# 432
Екси исках да ти пиша на лично, но си си забранила съобщенията Simple Smile

# 433
Екси исках да ти пиша на лично, но си си забранила съобщенията Simple Smile

Здравей, даже незнам как съм го направила Simple Smile Оправих настройките Simple Smile

# 434
Здравейте скоро, скоро август и аз ще се присъединя към вас но ви чета, моята борба е 16години 3 опит по фонда сега съм друга клиника Надежда дано този път съм уцелил лекаря, на всички вас много успехи, и много тлъсти чхг

Общи условия

Активация на акаунт