Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 771
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
Успех на всички и от мен и Божия благодат!

# 481
Успех, момичета! Дано днес получите най-хубавата вест ♥️

# 482
Искам да благодаря на всички за подкрепата и надеждата, която ми дадохте. За съжаление моя първи трансфер приключи с неуспех, резултата е 0.6.
Пожелавам на всички ви кураж и сила по този труден път. Вярвам, че един ден всички ще успеем.

# 483
  • София/Севлиево
Cry Съжалявам.Дай си малко почивка и следващия път нека е успешен.Имаш замразени предполагам...

# 484
  • София
Мила горе главата, който се е отказал той не е успял. Пожелавам ти следващия път да е твоето късметче Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

# 485
Fallingstars, съжалявам за резултата, но ще дойде денят, в който ще се случат нещата. Flowers Hibiscus

# 486
Искам да благодаря на всички за подкрепата и надеждата, която ми дадохте. За съжаление моя първи трансфер приключи с неуспех, резултата е 0.6.
Пожелавам на всички ви кураж и сила по този труден път. Вярвам, че един ден всички ще успеем.
Пожелавам ти успех следващия път! Дано той да е твоят опит.
Случвало ли му се е на някой при прием на утрогестан през устата да му се раздразни стомаха? Аз вчера цял ден го приемах през устата, днес сутринта също. И сега на всичкото отгоре съм и с разстройство.

# 487
  • София
Излезна и моя резултат 1,07 отрицателен, спирам лекарствата няма смисъл. Преди 3 дни беше 2,92, а сега пада.
Успех на всички борещи се и чакащи момичета Flowers Four Leaf Clover
Благодаря, Ви за подкрепата, напълнихте ми сърцето с пожеланията за успех Gift Heart

# 488
  • София/Севлиево
Пепи Sad Следващият път и при теб ще е успешен, пожелавам ти го с цялото си сърце ❤️

# 489
Съжалявам момичета , НО никакво отчаяние и отказване, с нови сили продължавате напред в борбата!

# 490
Fallingstars, Pepita5, съжалявам да видя тези резултати Disappointed Прегръдки и нека всяка от вас вземе правилното решение как да продължи Flowers Hibiscus

# 491
Добро утро момичета! Нека днес да имаме само хубави новини❤️
Аз имам въпрос към по напредналите. В 6г.с съм и до колкото разбирам вече трябва да ми се гади, промени в настроението, да ми се приисква нещо и тнт... Нищо подобно не се случва и придърпванията намалява. Дали трябва да се притеснявам?

# 492
  • Варна
Аз имам въпрос към по напредналите. В 6г.с съм и до колкото разбирам вече трябва да ми се гади, промени в настроението, да ми се приисква нещо и тнт... Нищо подобно не се случва и придърпванията намалява. Дали трябва да се притеснявам?

Абсолютно същото е и при мен. Никакви симптоми, нито гадене, нито повръщане, нито гърди, абе нищо... До теста имах придърпвания, но след това нищо. Единствено корема ми е много подут, според акушерката е от кринона.
Аз чак другата седмица съм на преглед за 1 път и ще видим дали си е там, но според мен ако имаше проблем щях да имам болки и кървене, това малко ме успокоява 😊

# 493

Абсолютно същото е и при мен. Никакви симптоми, нито гадене, нито повръщане, нито гърди, абе нищо... До теста имах придърпвания, но след това нищо. Единствено корема ми е много подут, според акушерката е от кринона.
Аз чак другата седмица съм на преглед за 1 път и ще видим дали си е там, но според мен ако имаше проблем щях да имам болки и кървене, това малко ме успокоява 😊
Дано си права 😁аз вече ги видях в понеделник и двечките си бяха на място. Във вторник ще ходя пак и ще питам док дали е нормално да нямам симптоми ако ти ме изпревариш пиши, ако не аз във вторник ще пиша.

# 494
Няма такова нещо като Трябва🌻
Няма никакъв проблем да нямате тези усещания, вече стана досадно, но да кажа отново, че аз ги нямах симптомите, но пък се радвах на една мъничка точица, която туптеше в мен...Радвайте се, почивайте си, грижете се за себе си♥️🍀

Общи условия

Активация на акаунт