Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 724
  • 716
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, как мислите, 1вия ден след трансфер бластоциста почва да се освобождава от обвивката си, а ако е правен лазерен хетчинг (излюпване) означава ли, че процеса се ускорява някак и че имплантацията може да стане и преди 5тия ден 🙄🙄🙄

# 586
Благодаря за изчерпателната информация Милена, съгласна съм с теб, просто изказах моя опит за сега.
Аз тепърва навлизам в дългата борба за рожба.
Чела съм хубави неща за FH pro, как се е увеличил броя на качествените яйцеклетки след неговият прием.
Но това пак се крепи и на твоята теория, когато вдигнем витамините и укрепим тялото и създадем баланс на хормоните е логично да имаме едни хубави, годни яйцеклетки.

Единственото, което бих посъветвала всички, е да се консултират с лекаря си за всяко нещо, което решат да вземат по чужда, дори и добронамерена, препоръка.. Има неща, които не знаем за телата си и за това как те или новият живот в нас ще възприеме, затова всяко нещо, от което очакваме промяна, мисля, че е разумно да се  изкоментира с лекаря първо. Стискам палци от Heartpulse  на всички ви Flowers Four Leaf Clover

# 587
  • София
По повод добавките за подобряване качеството на яйцеклетките - моят опит след 3-4 месечен прием на какво ли не ( FH pro, NMN, Pregnacare conception, Ubiquinol, vit D...)  доведе до повече на брой яйцеклетки, но пък бяха с ужасно качество. Лошото качество отдавам на възрастта, но пък имах 6 яйцеклетки след същата стимулация, при която преди 3 години имах 3 (но тогава бяха качествени).
Та вече съм малко скептична към добавките и съм на път да ги спирам.

# 588
Здравейте, момичета
Днес деня ми тръгна емоционално съсипващ. На 14.07 ми беше трансфера на един бластоцид и днес ми беше деня за теста. Направих два, които са в една опаковка на be.live pro и бяха отрицателни. При което този път емоционално паднах. Правим опити от 3 години + и това ми беше третото инвитро. (В предишните два опита ми връщаха по два бластоцида, които бяха с страхотно качество)
Пуснах си кръвния и се настанихме заедно с мъжа ми пред кабинета. Когато влезнахме и лекарката ми каза “Честито,  видя ли си резултата вече?” И двамата останахме стъписани. След два отрицателни теста и цялата нагласа, че всичко свърши просто не знаех как да реагирам.
Резултата ми е 573,60 ии още съм в шок.Flushed
Аз бях готова следващия месец дори да пропуснем, за да се стабилизирам психически. Момичета бъдете силни! Явно чудото все някога се случва. Heart

# 589
Ехааа Цвети бравооо ❤️❤️❤️
Супер резултат! Дано всичко е наред до края! Какъв е извода, стига с тия "пикливи" тестове, само страдание носят.
Аз съм решила е така, ако забременея тоя път, ще ги препиквам нарочно и ше ги редя ей тука да ги гледам тия 2 черти на пук дето толкова време не мога да ги видя! 😅

Здравейте, момичета
Днес деня ми тръгна емоционално съсипващ. На 14.07 ми беше трансфера на един бластоцид и днес ми беше деня за теста. Направих два, които са в една опаковка на be.live pro и бяха отрицателни. При което този път емоционално паднах. Правим опити от 3 години + и това ми беше третото инвитро. (В предишните два опита ми връщаха по два бластоцида, които бяха с страхотно качество)
Пуснах си кръвния и се настанихме заедно с мъжа ми пред кабинета. Когато влезнахме и лекарката ми каза “Честито,  видя ли си резултата вече?” И двамата останахме стъписани. След два отрицателни теста и цялата нагласа, че всичко свърши просто не знаех как да реагирам.
Аз бях готова следващия месец дори да пропуснем, за да се стабилизирам психически. Момичета бъдете силни! Явно чудото все някога се случва. Heart

# 590
Ужасни са! Вече определено не искам да ги виждам. Sunglasses Как за толкова време един не показа две чертички. Дори и положителния резултат не искат да зачетат.

Ехааа Цвети бравооо ❤❤❤
Супер резултат! Дано всичко е наред до края! Какъв е извода, стига с тия "пикливи" тестове, само страдание носят.
Аз съм решила е така, ако забременея тоя път, ще ги препиквам нарочно и ше ги редя ей тука да ги гледам тия 2 черти на пук дето толкова време не мога да ги видя! 😅

Здравейте, момичета

# 591
Но да не забравяме Миленка,че стреса и непрекъснато мислене също оказват влияние. Мен ми се гади леко от тази Фемара и чувствам като лека бучка в гърлото,но ще търпя в името на бебето,а от кафето днес ми стана ужасно гадно. Аз едно не разбирам,какяо общо има резерва на яйчниците с анъралните фокикули на 2 ден,при прегледа каза,че антралните фоликули и яйчниците били "перфектни" , ендуметрума също. Абе големи надежди ми даде че ще стане ,а да видим. Не вярвам фоликулите да са ми празни при положение,че АМХ ми е 6 при горна граница 10, Цветков каза че за 27 години имам много добър запас. Каза само да мисля положително и да не се притеснявам. За яйцеклетките пия също Коензим Кю10 400 2 по 1, Елевит си купих одеве доста добри са ,а като съставки с другите витамини Профертилннуомън бяха едни и същи,не знмс защо цената е двойно повече ,тази съдържат дори мета фолат и ДХЕ и още някаква съставка за предотвратяване на дефекти в плода.

# 592
Цветомира, обичам такива истории,  тихо честито!Аз се нагледах на отриц.тестове и си бях фен на кръвния,  въпреки че щях да получа инфаркт докато чакам резултата🤣После си направих 2-3 теста да си взема мерака дет се казва, както и за спомен.А от този вид тестове съм чела лоши отзиви.
Аз лично съм доволна от добавки и вярвам в тях, но и горното обяснение също е логично (по спомен пиех метилиран Б12, инофолик, витД).

# 593
Момичета,

Ако всичко е наред пак ще съм на линия в началото на Август

С дъщеря ми забременях точно в този месец преди 8 години

# 594
Здравей те момичета 🍀 Чета ви всичко и се вълнувам с вас 🙏 Моя трансфер премина,днес ми е 7-ми ден на 3-ри дневни бубчета 🥰 Повечето от вас имат и наблюдения и опит и ще се радвам да споделите дали ми е рано за уринен тест 🙏

# 595
Според мен още е много рано. А ако си прочела моята история малко по-нагоре ще видиш, че и на 14ти ден при мен отчете грешен резултат този пиклив тест. Sob Съветвам те да се опиташ да се отпуснеш (и да не мислиш за теста)  и да си дочакаш деня на кръвния тест. Няма по-верен резултат от него! Hug

Здравей те момичета 🍀 Чета ви всичко и се вълнувам с вас 🙏 Моя трансфер премина,днес ми е 7-ми ден на 3-ри дневни бубчета 🥰 Повечето от вас имат и наблюдения и опит и ще се радвам да споделите дали ми е рано за уринен тест 🙏

# 596
Благодаря ти❣ Имам време до теста ще си изчакам търпеливо.

# 597
  • София
Здравейте, нахлувам с един въпрос, защото тук виждам, че има пишещи.
След поредния неуспешен опит ще подавам отново документи във фонда.
Ние сме с мъжки фактор, от клиниката ми казаха, че отново трябва да вземем становище от андролог и заедно с АМХ да подадем документи. Проблема е че андролога е в отпуск и ще изпуснем заседанието за август, докато вземем документ и подадем документи.
Има ли някой с мъжки фактор, но в друга клиника? И вие ли подавате становище за всеки опит?
Другото което се чудя е - може ли становището да е от друг андролог в друга клиника /за да не чакаме нашия да се върне/?

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 11:42 от t_doncheva

# 598
Не знам точно как стоят нещата с подновяване на заповедта, но 100% може да се иде при друг андролог. Все пак стария ви лекар може да се пенсионира, да емигрира. Няма такъв закон. И не е задължително да е андролог. Ние подадохме документ със становище от уролог. Мъжът ми влезе в първия урологичен кабинет, който намери, опипали са го малко, видяли са му спермограмата и са му написали становище.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 12:49 от teri__90

# 599
Дамите са писали, но и аз да потвърдя. И ние сме с МФ, два пъти сме подавали документи за фонда, и втория път искаха мнение за ММ. Ние взимаме от уролог, който вижда спермограмата и преглежда ММ. Не е задължително да е кадър на медицинския център, който ще пишете във формуляра.
И разбира се - трябва 1 спермограма и АМХ (не си спомням, но мисля ,че и за тях имаше давност - 6 месеца или нещо подобно, да не лъжа). Успех!

Здравейте, нахлувам с един въпрос, защото тук виждам, че има пишещи.
След поредния неуспешен опит ще подавам отново документи във фонда.
Ние сме с мъжки фактор, от клиниката ми казаха, че отново трябва да вземем становище от андролог и заедно с АМХ да подадем документи. Проблема е че андролога е в отпуск и ще изпуснем заседанието за август, докато вземем документ и подадем документи.
Има ли някой с мъжки фактор, но в друга клиника? И вие ли подавате становище за всеки опит?
Другото което се чудя е - може ли становището да е от друг андролог в друга клиника /за да не чакаме нашия да се върне/?

Общи условия

Активация на акаунт