Дългото чакане след трансфер-Тема 84

• 57 121
  • 716
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета, да се отчета с резултата от кръвния след втория ми трансфер... отново 6.420 /миналият месец бях 6.300/. Продължавам с лекарствата до четвъртък, когато ще повторя теста.
Имаме още две ембриончета, които не са със същото хубаво качество като първите 4. Все пак доктора каза, че ще е престъпление да не ги използваме, имало шанс и с тях да стане.
След този втори идентичен резултат, ако отново приключа с биохимична, ще направим хистероскопия на матката, за евентуалин полип.

# 661
  • София/Севлиево
Мен след БХ ме пратиха на имунолог,преди това имам два неуспешни опита,а преди тях още 2 с бременност до 8 и 10 г.с.Все на хубави и здрави ембриони.И нищо не откриха като причина защо не се получи...

# 662
Мен след БХ ме пратиха на имунолог,преди това имам два неуспешни опита,а преди тях още 2 с бременност до 8 и 10 г.с.Все на хубави и здрави ембриони.И нищо не откриха като причина защо не се получи...

На имунолог ме изпрати още преди да стартираме стимулацията, тъй като както съм споделяла, имам спонтанен аборт в 13 с.г. след естествена бременост. Това което препоръча имунолога е да вливаме интралипид, останалото беше ок.
Дано следващото очакване е твоето Елислава Green Heart

# 663
  • София/Севлиево
Дано.Все тая надежда след БХ да стане по естествен начин,нали сме с неизяснен стерилитет.Докато чакам за първичен в Надежда и нова заповед ще си действам по по-приятния начин...

# 664
Здравейте и от мен момичета. И аз да се отчета☺️и двете сърчица тупкат смело. Но пак имам въпрос към тези който ползват фраксипарин. Коремът ми е на сини петна колкото 2 лв🥴 и стават малки подкожни бучки. При вас има ли такива неща? Говорили ли сте с лекаря си за това?

# 665
Здравейте и от мен момичета. И аз да се отчета☺и двете сърчица тупкат смело. Но пак имам въпрос към тези който ползват фраксипарин. Коремът ми е на сини петна колкото 2 лв🥴 и стават малки подкожни бучки. При вас има ли такива неща? Говорили ли сте с лекаря си за това?

Здравейте.
Може да пишете в другата тема “Забременели след инвитро “ . 😊

# 666
Здравейте и от мен момичета. И аз да се отчета☺️и двете сърчица тупкат смело. Но пак имам въпрос към тези който ползват фраксипарин. Коремът ми е на сини петна колкото 2 лв🥴 и стават малки подкожни бучки. При вас има ли такива неща? Говорили ли сте с лекаря си за това?
Ако имаш възможност, смени фраксито с Клексан. Почти двойно по-скъп е, но е много по-изчистен и не води до образуване на буци и алергии. Бия го в корема вече повече от 6 месеца и нямам оплаквания.

# 667
  • Пловдив
Дано.Все тая надежда след БХ да стане по естествен начин,нали сме с неизяснен стерилитет.Докато чакам за първичен в Надежда и нова заповед ще си действам по по-приятния начин...
Аз от Надежда при Владимиров, ти обратно Wink никой не знае къде му е късмета. При мен и там не стана...канцелира опита на 2 фоликула. Ми 46години съм ....колко да имам 20 Wink

# 668
Аз правех на тези синини и бучки компрес с риванол,много ми помагаше.Може да попиташ АГ-то си,има кръвно изследване дали си алергична към фраксипарин,а може и направо да ти предложи смяна с Клексан.

# 669
  • София/Севлиево
Аз от Надежда при Владимиров, ти обратно Wink никой не знае къде му е късмета. При мен и там не стана...канцелира опита на 2 фоликула. Ми 46години съм ....колко да имам 20 Wink
О,аз още не съм решила да се местя.Просто искам да се допитам и до друг лекар.Ако няма какво да ми предложи ще си остана при Владимиров.Поне с него се сработваме.

# 670
Rositsa има тема за тромбофилията и отделно за лекарствата, можеш да прегледаш двете теми или направо да зададеш въпроса си там. Момичетата пишат с какво се мажат за синините, как си поставят инжекциите, какви изследвания да пуснеш при съмнение за алергия към медикамента. Лично мен ме болеше много от Клексан и повече се подсинявах, отколкото с Фраксипарин.

# 671
Момичета отдавна не пиша тука, но ви чета постите редовно. На 11.08 съм на преглед за да видим кога ще е трансфера ( третия ми трансфер, но за втори път зет). И имам един въпрос към вас, нали ни изписват утрогестан след трансфер. Вие какво правите след като си слагате утрогестана вагинално, във такъв смисъл - след поставянето на хапчетаата ставатели да се разхождате или поне 30- 40 мин  лежите.

# 672
  • София/Севлиево
Аз лежа...

# 673
Момичета отдавна не пиша тука, но ви чета постите редовно. На 11.08 съм на преглед за да видим кога ще е трансфера ( третия ми трансфер, но за втори път зет). И имам един въпрос към вас, нали ни изписват утрогестан след трансфер. Вие какво правите след като си слагате утрогестана вагинално, във такъв смисъл - след поставянето на хапчетаата ставатели да се разхождате или поне 30- 40 мин  лежите.

Според деня, ако имам време лежа 20-30 мин., ако нямам време ставам веднага. Някой път изтича, др.път НЕ. Като е набъбнала лигавицата и е влажно може би НЕ изтича.

# 674
И аз гледам да лежа поне час със сутрешния. Някъде четох, че бързо се усвоява, но все пак... Като стана веднага почва да излиза. Не го издържам вече, с чувствителния ми нос в момента ми е твърде неприятен Sad Но няма как.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 14:46 от Mandaria

Общи условия

Активация на акаунт