Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 362
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
И аз гласувам за “Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама”.
Между другото днес взех много симпатични бодита с дълъг ръкав по 2,99 от Reserved.В next също има намаления,но вече е доста обрано.

# 631
Момичвта, някой да е прал такъв тип кошара, или как да я замия, някакви идеи

https://www.baby.bg/cam-bebeshka-koshara-daily-plus-240-meche.html

# 632
Yasemin,вчера прах същата кошара,това което е под матрака с повивалника ги изпрах в банята(твърдите части)+, сенника с малко бебешки прах, а самата кошара е минах с чиста вода и една капка бебешки омекотител с леко навлажнен парцал, очаквах че като изсъхне ще останат лекета, от водата но не, всичко е ок.А второто ниво на кошарата, махнах пръчките, и със плюшени те играчки в пералнята,

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 12:33 от Agi82

# 633

Аз мисля да си взема такъв препарат? Някоя мама ползвала ли го е и може ли да сподели мнение.
Според мен ще е подходящо и за кошарката.

# 634
Йеее супер, че нашата е много зле от предните ползвания, мила съм само плотчето за повиване и го прецаках, та не бях сигурна..

Yasemin,вчера прах същата кошара,това което е под матрака с повивалника ги изпрах в банята(твърдите части)+, сенника с малко бебешки прах, а самата кошара е минах с чиста вода и една капка бебешки омекотител с леко навлажнен парцал, очаквах че като изсъхне ще останат лекета, от водата но не, всичко е ок.А второто ниво на кошарата, махнах пръчките, и със плюшени те играчки в пералнята,

# 635
Сега си прибрах от Лидл и само да питам 😂
Взех един пакет размер 1 - 24 броя и два пакета размер 2 - 42 броя. За в болнизата, която ще раждам чувам, че трябва да се носят 2 пакета- един се оставя при тях, а другия е при майката. Ако е така ще ставя този от 24 бр за тях.... ще питам.все пак АГ. Чудя се обаче,  ако кажат само 1 пакет, май този от 24 бр..няма да стигне?🤔
Нямам никаква представа колко памперса ще трябват за едно бебе🤔😁

# 636
Относно почистващи препарати - освен този в Хиполенд, загледах и един в Комсед, надявам се да върши работа, още нямам наблюдения.
https://comsed.net/всички/универсален-почистващ-препарат-с-дозат … ;category_id=5216

# 637
Вземи единичката за родилното. Ще стигнат. Ние от петък сме отворили един такъв пакет и има още за ден-два. А и със сигурност, имат памперси да ти дадат, ако се налага.
Вие ли си преобувате децата или акушерките? При нас им сменяха памперсите 4 пъти на ден, къпане 2 пъти на ден и мляко на 3 часа ни носеха

# 638
Вземи единичката за родилното. Ще стигнат. Ние от петък сме отворили един такъв пакет и има още за ден-два. А и със сигурност, имат памперси да ти дадат, ако се налага.
Вие ли си преобувате децата или акушерките? При нас им сменяха памперсите 4 пъти на ден, къпане 2 пъти на ден и мляко на 3 часа ни носеха
Имам информация само за памперсите-когато ти го носят, трябва да им оставяме по 1 памперс и те оправят бебето.

# 639
Аз чак тази вечер се шашкам. Имам контракции и то продължителни и на целия корем. Усещането е като преди да ми дойде - не точно болка, но не е и без.. Някоя раждала мама със съвети? 😅 Аз дори не знам как се засичат контракции...
Marayah, как си днес?
Не бих могла да помогна с инфо за контракциите как се засичат, защото първия път преносих и ми пускаха системи (не ми се наложи да ги засичам), но снощи ми се наложи и търсих в интернет. Знам, че при всеки е различно, но аз първия път имах болки - както преди да ми дойде или първите дни на цикъла. Това беше в началото и после започнаха много да се засилват болките (но аз съм с нисък праг на търпимост), а след упойката вече не усещах болка.
Аз също от вчера имам едни болки (като при цикъл), които бяха през деня на 2-3 пъти. Вечерта обаче се усилиха и зачестиха, започна да ми се ходи до тоалетна и реших, че в 1ч. ще ставам да си събирам багажа Joy Но като се поразходих и ми мина и си мисля, че понеже съм с гастрит и колит и е възможно да е било от това. Не всеки път, когато ме болеше вчера, имах стягане на корема. Днес пак на 2-3 пъти ме заболя слабо, но нищо повече. Поне най-сетне се стреснах, та днес си купих всичко за багажа Simple Smile

# 640
Да се оплача, при мен явно ми е писано да раждам по цели седмици Fearful
От петък съм с 4см разкритие, болките в пубиса продължават, днес за капак и тапата ми падна, ноо контракции няма 😒

# 641
Преди малко видях голяма капка алена кръв по бельото отзад. Явно хемороиди, но не ме боли. Не съм усетила. Дали е нормално?
Трябва ли да се притеснявам?
Когато се бърша и аз имам алени капки кръв, но засега са малко. Някой май беше писал (ако не се бъркам - в тази тема), че е нормално по време на бременност. Но понеже пишеш голяма капка - аз на твое място бих се консултирала с ЛЛ или гинеколога си, за да съм спокойна.

TS25, съжалявам за продължителността на болките ти, но стискам палци всичко да мине благополучно с раждането и накрая всичко да е наред с теб и бебето! Hands Pray

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 17:04 от __milena__

# 642
Хора, на мен ми се втвърдява корема често, но днес и доста ме наболява кръста, а понякога и ниско долу корема. Странното е, че няма интервали в които болката да се засилва или намаля, просто си боли като преуморено и преди цикъл 🤷🏻♀🤷🏻♀🤷🏻♀🤷🏻♀

# 643
И аз бях така в четвъртък и в петък се оказа че вече е започнал процеса... въпроса е колко време ще продължи Head Band

# 644
  • Köln
Да се оплача, при мен явно ми е писано да раждам по цели седмици Fearful
От петък съм с 4см разкритие, болките в пубиса продължават, днес за капак и тапата ми падна, ноо контракции няма 😒
Кога ти е термина?
Аз от няколко дни имам контракции по цял ден, но днес не съм мръднала от леглото и съм добре. Не ми се ражда още, на 14 ще вляза в 9. Рано ми е

Общи условия

Активация на акаунт