На пазар във Варна - тема 58

• 29 051
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Търся магазин, където правят надпис от меки букви, шити, подобно на
https://www.google.com/search?q=%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D … bile&ie=UTF-8

Магазин не мога да ти проперъчам, но момичет от Бургас - да, което продава чрез ФБ страничката си. Поръчвала съм за сина си и още няколко деца. Харесва ми работата й.
Ако те устройва пиши ми да ти я дам.

# 121
Ще пиша, мерси🥰

# 122
Здравейте, ако някой е сменял скоро дограма. Как вървят цените за измазване отстрани и къде намерихте майстор?

# 123
При нас майстора на дограмата направи и "обръщанията". Доволни сме, познаваме се лично и от много години той ни прави всичко.

# 124
Записвам се да ви следя.

# 125
Здравейте, не знам скоро да се е коментирало, но освен еко парка къде другаде може да се отиде на пикник край Варна?

# 126
В морската градина до терариума. Аз бях там преди няколко дни. Има хубави поляни и е пръскано против кърлежи. На други места е рисковано

# 127
Има ли вечер задръстване след 18.30-19 ч към Аспарухово с тези протести напоследък ?

# 128
  • ВАРНА
Няма задръстване на моста вече надвечер.  
Протестите отиват към морска градина и снощи бяха към ст. Спартак  19.30 ч. и се върнаха пред Севастопол.

# 129
В някой от моловете има ли Сефора?⚘

# 130
не

На фермерския пазар в събота или неделя има ли биологично чисти плодове?

# 131
  • Варна

Не само, че няма ами вече и онлайн поръчки не изпълняват Sad

# 132
  • Варна
Килими с неголеми размери като цена и дизайн харесвам на Айко и Мьомакс.

На мен ми трябва спешно голям нагревател, да топли вода в кофа. Идея нямам къде да търся. Помагайте, моля!

# 133
Стенли, бързовар ли ти трябва? Ако да- във магазини Вулкан, по Колхозния пазар магазинчетата, конкретно двете за дом потреби до входа на рибната борса и къде ли още не, сега се сещам и за домашните потреби на Чаталджа до бариерата....

# 134
Мерси, значи ще търся от познат в София мисля, че има...

Общи условия

Активация на акаунт