На пазар във Варна - тема 58

• 29 153
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Здравейте! От къде си купувате във Варна дрехи подходящи за офиса, които са но по-достъпни цени,
От reserved, mohito и orsay, на намаленията са им добри цените.

# 331
  • Варна
Да не би единични бройки Фурла да е имало в Скандал, където продаваха Лакост, Гес и т.н в Гранд мол. Пиша в минало време, защото отдавна не съм ходила, може още да съществуват. Или в Спортина.
Има ли някой, който да е правил PCR тест за ковид и да е положителен в една лаборатория, а отрицателен- в друга?

# 332
  • Варна
Аз не съм правила, но има много такива случаи.

# 333
Къде има намаления и разнообразие на хубави, плътни, големи, плажни хавлии?

# 334
Да не би единични бройки Фурла да е имало в Скандал, където продаваха Лакост, Гес и т.н в Гранд мол. Пиша в минало време, защото отдавна не съм ходила, може още да съществуват. Или в Спортина.
Има ли някой, който да е правил PCR тест за ковид и да е положителен в една лаборатория, а отрицателен- в друга?
Скандал няма вече мисля,Пума е на негово място,не видях да се е преместил.В Спортина чанти на Фурла май няма,или аз не съм мяркала.

# 335
Здравейте, къде мога да намеря официални рокли, но не прекалено (надявам се ме разбирате). Става въпрос за абсолвентски бал.

# 336
  • Варна
Препоръчвам Chi Chi London. Имат ЮК сайт, където има много хубави модели намалени в момента. В нета има и реални снимки, ако напишете модела на роклята. Доставят до БГ срещу 10 паунда. Много рокли има и в сайта modivo и about you.bg. И двата са с опция за безплатно връщане. Могат да се намерят неща на DKNY, R Lauren или Max Mara на добри цени за разлика от безвкусната скъпотия тук.

# 337
Минавайки по винишкия баир се загледах в ресторантчетата от ляво. Единия е Олеа, другите не успях да видя. Дайте някакви отзиви за тях, моля. Как са като цени и храна? Харесва ми, че изглеждат просторни и открити, в единия ми се стори, че е масите са разположени сякаш като на тераси. Търся подходящо място за скромна семейна вечеря на открито, но сме с малко бебе и бягам от дандания и претъпкани зали, търся тиха, лежерна музика и вкусна храна, без да ми режат главата през кръста. Идеи? Simple Smile

# 338
На пътя за Виница, има само един ресторант и това е "Олеа", хубав е, може да им потърсете и разгледате менюто в интернет, но е без цени май. Цените са, като в др БМ ресторанти и от този тип. Повечето неща от менюто им са хубави, вкусни, атмосферата и обстановката също са приятни, просторен е

# 339
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Говорете си, не ми пречите. Joy
Отивам на плаж, а като се върна ще имам поне 5 места свободни 🤪

За новите инвалиди- ако мислиш, че е лесно да си изкараш карта- жестоко се лъжеш Wink
Аз съм със 72% ТЕЛК и нямам право. Дават на хора с над 90%, та изобщо не им завиждаи на хората.
Не съм съгласна, че талон издават за над 70 процента. Това от кога е? Миналата година мама си взе. Тя е над 72 процента. Сега преди месец един комшия си взе. Няма такова нещо.

# 340
Ами преди 1г в общината в отдел Здравеопазване ми изкараха една бланка на която пише, че издават само на  хора с над 90% ТЕЛК.
Пиша на лично!

# 341
На пътя за Виница, има само един ресторант и това е "Олеа", хубав е....
Благодаря за отзива! Тоест, това, което съм мернала е частна къща и освен Олеа в тази отсечка няма други ресторанти?

# 342
  • Варна
Момичета, трябват ми най-прости сребърни халки, не големи, за детето. Но искам да съм сигурна, че са сребро. Имам доста, което не ползвам, но нямам време да чакам да ми ги изработят.

# 343
  • Варна
На площад "Съборни" още ли ги има акумулаторните колички?
Също търся карате за малки в Левски/Чайка. В спортна зала дали има?
Благодаря предварително!

# 344
  • Deutschland/HE
Позната ми сподели, че детето ходи в училище Черноризец Храбър веднъж седмично и още веднъж в залата на ст. Спартак. Но дали беше точно карете или подобно бойно изкуство, но децата са се явявали за колан Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт