На пазар във Варна - тема 58

• 29 137
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Карате има в спортна зала.
Хай,за сребро виж на центъра срещу църквата " Св. Никола" има магазин.

# 346
Момичета знаете ли къде се гравира стомана на момента, без моловете.

# 347
На пътя за Виница, има само един ресторант и това е "Олеа", хубав е....
Благодаря за отзива! Тоест, това, което съм мернала е частна къща и освен Олеа в тази отсечка няма други ресторанти?
Да, няма други ресторанти, има един хотел по-нагоре, с голям двор и лице на гл.път, но не е ресторант.

# 348
  • Deutschland/HE
На Червения площад, точно до Първа частна аптека има ателие за гравиране (влиза се навътре между някакви дюнери/китайско и аптеката), там аранжират и подаръци.

# 349
Благодаря, Cattley. В такъв случай, разширявам кръга.
Питането ми е за приятен, тих, ресторант, подходящ за малка семейна вечеря + бебе в количка. Може би нещо като лятна градина в заден двор или и аз не знам, без жива музика, оркестри и калабалък. Без значение района. Моля ви за препоръка, нищо не се сещам, а събитието е утре. Все ми е било тая досега, но сега с бебето обмислям внимателно.

# 350
  • Варна
Ресторант Хоризонт терасата-няма много хора, тиха и спокойна музика ,хубава гледка.

# 351
За вечеря с бебе, мисля, че "Олеа" е Ок, има безплатен паркинг, може предварително да попитате за по-тиха маса и повече пространство наоколо, Хоризонт също е мн.добра идея, както и Вила Буров, БМ "Градината" в морската. Сетих се и за Parmy в морската до Станчовата алея, там е тихо има голям двор,  бебето може да се преспи в количката.На Морска гара и Алея първа е мн.шумно.

# 352
Здравейте, затвори ли магазинът на Tally Weijl?

# 353
Да, махнаха се от България.

# 354
  • ВАРНА
Здравейте! Моля за препоръки за физически магазини във Варна, където да се продават маркови чанти от висок клас (Фурла, Прада, Cocinelle и т.н).

Магазин Тайс на центъра (не съм минавала отдавна там и не знам далк работи) и на Моркса гара магазина с безмитна зона ( май така се казваше)

Точно на Морска Гара Варна сградата безмитния магазин продават всякакъв вид дамски чанти на големите марки.
 Имат и често намаления.

Имат и парфюми от 39.99 евро -  80 лева...страшни боклуци...пръскаш и след две минути максимум нищо няма.
  Имат и Бос от 110 лв.  той вече става.

И раб.време е много добро - абсолютно всеки ден работят от 9 до 21 часа -  само на големи празници по Коледа и Великден го съкращават до 18 часа и по време на най-стогата пандемия 13 март до 13 април работеха 9 до 19 часа и неделя вкл.
--------------------------------------------------------

Питането ми е за приятен, тих, ресторант, подходящ за малка семейна вечеря + бебе в количка. Може би нещо като лятна градина в заден двор или и аз не знам, без жива музика, оркестри и калабалък. Без значение района. Моля ви за препоръка, нищо не се сещам, а събитието е утре. Все ми е било тая досега, но сега с бебето обмислям внимателно.

Вила Буров морска градина.....само малко че е скъпичко.

Също без силна музика и мазна чалгия с викащи талибани е ресторант Фантастико точно на гледката на нос Галата.

# 355
Бистро Happy House в Левски

# 356
Мерси на всички за препоръките за безмитния магазин. Ще се разходя до там да им погледна чантите. Но доколкото помня имаха доста беден избор на чанти, 3-4 марки да бяха последно като ги гледах...

# 357
  • Варна
Няма Coccinelle на морска гара. Всъщност кожени изделия почти няма. Вече Фосил (чанти, и портфейли) не се предлагат. Само Гес, Дезигуал, СК, АХ, Мошино, някакви с лого V- Valentino нещо си. Ако се търсят конкретно Фурла или Кочинел, аз бих поръчала онлайн. Има добри оферти и възможност за връщане- ФД, обувки.бг, Modivo, Answear и т.н.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 23:19 от Blue Turquoise

# 358
Няма Coccinelle на морска гара. Всъщност кожени изделия почти няма. Вече Фосил (чанти, и портфейли) не се предлага. Само Гес, Дезигуал, СК, АХ, Мошино, някакви с лого V- Valentino нещо си. Ако се търсят конкретно Фурла или Кочинел, аз бих поръчала онлайн. Има добри оферти и възможност за връщане- ФД, обувки.бг, Modivo, Answear и т.н.

Мерси! Какво е това ФД?

# 359

Fashion Days - също онлайн магазин.

Във Варна Coccinelle  се продава само на летището в безмитния.

Общи условия

Активация на акаунт