На пазар във Варна - тема 58

• 28 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
На Пирин има един голям магазин за боклуци, тип левче. Дали не беше Айсберг или нещо такова? От тях съм купувала.

# 61
На Пирин има един голям магазин за боклуци, тип левче. Дали не беше Айсберг или нещо такова? От тях съм купувала.
Айсберга,верно.Има да.
Кажете лаборатория за тест за корона.

# 62
  • Варна
Кажете лаборатория за тест за корона.
Рамус, Сити лаб, Лина. Цени за  PCR от 100 до 120 лв. Имат пакетни цени за PCR и бърз тест. Бързите тестове са от 25 лв до 35 лв и ги правят в повече лаборатории.

# 63
Благодаря много!PCR теста ще се прави,не уточних.

# 64
  • Варна
За ПСР имайте предвид, че е най-точен сутрин на гладно и жадно.
Приятел от РЗИ го отчетоха вече изчистен с проба вземата следобед, а следващите два дни в частна лаборатория(явно повече знаят какво правят) положителен, поредна проба от РЗИ вземата вече когато трябва и тя е положителна.

# 65
А знаете ли коя точно е лабораторията?
Става въпрос за наша близка,тя се прибира от чужбина и сменя два полета.Ще си прави тест в понеделник и втори по-късно. За РЗИ имаме някои резерви и ние.

# 66
  • Варна
Момичета, дъщеря ми се е побъркала за легло с балдахин. Устата ми се умори да обяснявам защо това нещо е безсмислено, но не. Търся бюджетен вариант. Тя си има чудесно легло в нейната стая, единично, нормален размер като за голям човек. Дали има някакъв вариант за стойка и да ушия пердетата? Стойката повече ме вълнува. Шиенето и платовете не са проблем. Намирам готови легла в нета, но обикновено са или бебешки или твърде големи (двойни спални) за нейната стая, която е малка и ако натикам вътре това нещо, няма да остане място за игра и за бюро. 1-2 варианта с подходящи размери бяха пък с ужасни цени, а стаята й е обзавеждана сравнително скоро и не ми се маха всичко за да започна наново. Ясно ми е, че моята работа е хем вълка сит, хем агнето цяло, но ако някой има идеи, слушам Simple Smile

Рових и в нета, да не кажете, че наготово питам, направих си труда да почета доста, но не видях нещо, което да ме устройва. Ох, май невъзможни неща искам...

# 67
  • Варна
Виж в Икеа дали не те устройват, на моите бях купувала от там.
Евтини са, не е нужна стойка, защото са много леки и ги монтирахме на тавана.

# 68
Момичета, дъщеря ми се е побъркала за легло с балдахин. Устата ми се умори да обяснявам защо това нещо е безсмислено, но не. Търся бюджетен вариант. Тя си има чудесно легло в нейната стая, единично, нормален размер като за голям човек. Дали има някакъв вариант за стойка и да ушия пердетата? Стойката повече ме вълнува. Шиенето и платовете не са проблем. Намирам готови легла в нета, но обикновено са или бебешки или твърде големи (двойни спални) за нейната стая, която е малка и ако натикам вътре това нещо, няма да остане място за игра и за бюро. 1-2 варианта с подходящи размери бяха пък с ужасни цени, а стаята й е обзавеждана сравнително скоро и не ми се маха всичко за да започна наново. Ясно ми е, че моята работа е хем вълка сит, хем агнето цяло, но ако някой има идеи, слушам Simple Smile

Рових и в нета, да не кажете, че наготово питам, направих си труда да почета доста, но не видях нещо, което да ме устройва. Ох, май невъзможни неща искам...

Хай, измайстори си го от тръби, а в Икея има готово такова перде огромно за 7-8 лева.  Ето виж тази мацка как го прави

Допълвам се, ето ги и пердетата
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/curtains-bli … 00-byalo/10070262

Ох, пак се допълвам, обаче то има страхотни варианти. Виж и с кръгло в средата, това е даже още по-лесно за направа, пак с икейското перде ще стане

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 09:20 от deede

# 69
  • Варна
По вторите употреба има готови балдахини. Нужна е една кука над леглото и това е. Имах два, но ги изхрвърлих, бих ви ги дала инъче. Мисля, че и в икея има. Попитайте на касата.

# 70
  • Варна
Bobchita, приятеля ни е в София. За вземането на пробите го написах.

# 71
  • Варна
Хай, направи й стойка от обръч за въртене, ще го закачите с кука на тавана. Хем и лесно ще се махне като й омръзне.

# 72
  • ВАРНА
Къде във Варна могат да се намерят вендузи за масажи ?

# 73
  • Варна
Момичета, утре трябва да намеря ръкавици за еднократна употреба някъде в района на Червения, Чаталджа, Центъра. Нитрилни, латексови... или както се наричат там...
Някой, който скоро е купувал/виждал, да ми подскаже къде да търся?
Ако не са на безумни цени, ще е предимство. Ако знаете колко струват, кажете, че нямам идея.
Също в района ще търся текстилни маски - за тийн и възрастен... Виждала съм на разни места, като не са ми трябвали, знамче има, но все пак дайте съвет, моля.
Скоро търсили ли сте спирт по аптеките? Дали има?

# 74
  • Варна
В Лидл се продаваха маски, медицински по 5 броя в опаковка, както и текстилни. Нитрилни ръкавици в Мегапорт вече струват 27 лв кутия за 100 броя. Ужким полски били, не малайзийски. В ДМ всичко е изперчано от еднократните- латекс и без латекс.

Общи условия

Активация на акаунт