На пазар във Варна - тема 58

• 28 632
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
От Роксима не е избеляло нищо при нас,но преди пет години струваха по 80 лв комплектите за спалня.
Имаме едни по-евтини от едно много малко магазинче в цветния,но не мога да се ориентирам къде беше,май около ул.Роза някъде.Мъжа ми трябва да питам,и те са хубави и неизбелели още.
От магазина на съборни всичко избеля,един много красив комплект черно,сиво и бяло имаме и един червено с черно,много избеляха.

# 721
  • Варна
Да, трябва да си дадем сметка, че зависи най-вече от качеството на плата, а не от фирмата, която ги шие. А добрите платове с устойчиви цветове явно са по-скъпи.

# 722
Аз съм мн доволна от едно малко магазинче близо до кръстовището на Г. Бенковски и Вл. Варненчик. Супер евтин спален комплект си взех от там преди 3 години и не е мръднал. Отделно и ми ушиха огромна възглавница за бременни и кърмене за 25 лв мин година. Едва ли материите са супер качество, но на чен ми вършат работа и съм доволна.

# 723
Здравейте,

В Парк март имаше щанд с декорации,точно срещу вратата като се влезе от страната на булеварда,до витрина със сладкиши и торти. Дали са се изместили някъде?

# 724
  • Варна
Юлинел ги няма, Tea rose май са още там, но май само вътре в магазинчето. Освен, ако не бъркам щандовете. Техен магазин има и на Кокалчето.

# 725
Във Варна мога ли да купя плат (от къде) и добра шивачка, която да ми направи такава рокля?

https://www.facebook.com/sarahhirschstudio/photos/a.834388923401 … /1651589851681422

# 726
  • Варна
Мисля,че Модна къща Тианда ще могат да ти направят роклята.

# 727
  • Варна
Ще ми трябва майстор за ремонт на климатик. Сутринта, идеално за начало на седмицата ме изненада с примигваща лампичка и не работещ.
Климатика е доста стар - 13годишна Мидеа. Въпреки това предпочитам ремонт, защото монтаж на нов ще е доста сложен предвид мястото му.
Някой с препоръка?

# 728
  • Варна
Виж, изключи го от контакта и пак, го включи. Смени режима на работа, може да тръгне. Някой път дават грешки

# 729
  • Варна
Крайно време е да си направим един списък с често търсени майстори и фирми за услуги. И да го заковем на всяка начална страница на темата.

Няколко пъти се е питало, но от телефона търсачката нещо не ми е ясна, така че пак питам. Фирма за пране на диван ми трябва.

# 730
Във Варна мога ли да купя плат (от къде) и добра шивачка, която да ми направи такава рокля?

https://www.facebook.com/sarahhirschstudio/photos/a.834388923401 … /1651589851681422
Една позната има ателие, шие булчински рокли, официални рокли и т.н. Не съм използвала услугите и, само съм виждала готови модели. Ателието се намира на Вл. Варненчик срещу кръглата банка.
Скрит текст:
Ателието се казва miravision.

# 731
Крайно време е да си направим един списък с често търсени майстори и фирми за услуги. И да го заковем на всяка начална страница на темата.

Няколко пъти се е питало, но от телефона търсачката нещо не ми е ясна, така че пак питам. Фирма за пране на диван ми трябва.
добра идея давате.
Аз пера мокет с Гранд Клийнинг, прали са ми и кожена холна гарнитура. Цените са прилични,а момчето работи отговорно,аз съм доволна.

# 732
Преди време имаше чудесни отзиви за фирма за почистване Силвест. Записала съм си ги но още не съм стигнала до тях. В грабо пускали често ваучери.

# 733
  • ВАРНА
Така и не помогнахте на момичето с майстор за климатици!

Аз се сетих за Антонов клима до знамената - паметника в жк. Чайка - но за там се чака ред минимум две седмици да дойдат техниците!

# 734
Можете ли да препоръчате надеждна автокъща за купуване на малка, градска кола или да се ориентирам към частните обяви?

Общи условия

Активация на акаунт