На пазар във Варна - тема 58

• 28 672
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте дами,
магазин Camper в гранд мол работи ли?
Последно, като ходих му правиха ремонт.
Благодаря
Аз доколкото разбрах ще го затварят, но не съм ходила скоро.

# 586
https://www.ivet.bg/product/52567/roklya-adriana.html

Търся си такава рокля, виждали ли сте някъде из града?

# 587
  • Варна
Привет! Джъмбо до 20:00 или до 21:00ч работи?

# 588
Хора, хелп, че тоз ремонт ми се струва безкраен..
1. Питах преди време, ама доникъде не стигнах- къде има голям избор на завеси, освен Айко и Мьомакс?
2. От питащите скоро за фирма за щори има ли някой, който е поръчал и има прясни наблюдения?

4. Трябва ми шивачка, която да ми сложи перделък на две малки завеси, общо са по- малко от 2 метра (и заради малката поръчка да не ми съдере кожата, че имат навик, когато количеството е малко да компенсират със цена). Удобно ще ми е да е около Левски, Цветен, Широк център.

Аз питах за щори и някой препоръча Шикови,но офертата им определено ме стъписа. Същите щори ,които харесах при тях съм поръчала от Юнис Еоод кв Чайка бл. 28 като цената е почти наполовина ,но още не са ги монтирали,ще пиша допълнително.
Пердета и завеси купувам и шия все от Сони М. Но имам предвид шивачка в Левски,която ще ти ги ушие на прилична цена,ако от накъде си купила само плата,дамата работи добре, аз постоанно нося при нея неща за корекции.

# 589
Има ли шанс да си намеря обувки до 50-60 лв,ама и да са за пред хора?И къде да ги търся?За един път носене не ми се дават повече пари,и да са ниски,че не мога да сложа токчета на моя ръст .
Ходих в Паоло Ботичели,Дайхман и Кавалер,трагедия гранде ,или са ми плитки и половината ми пета е отвън,или са твърди,или грозни.А като чуя "те ще се отпуснат"ми призлява.Аз ще ги сложа за няколко часа,а и докато се отпуснат да си израня краката ли?

# 590
Обувки в този ценови диапазон, разгледайте в ССС в Делта Планет, има от ест. кожа Lasocki, не са лоши, има и намаление сега.

# 591
  • Варна.
Здравейте,
къде мога да занеса за ремонт апарат за кръвно налягане?

# 592
Здравейте,
къде мога да занеса за ремонт апарат за кръвно налягане?
Според мен търси сервиз на конкретния производител. Може от магазина, от който си го закупила дя съдействат, освен ако не е от някой неспециализиран хипермаркет (моя е от СБА Wink)

# 593
В двора на ДКЦ Окръжна болница има ателие за ремонт на разни мрдицинско-санитарни.
И на ул. Страхил войвода, 8, точно на гърба на аптека К Крес(Зимно Тракия) и странично на Кръглата Експрес банка, вече обединена с ДСК

# 594
Мисля, че всяка фирма занимаваща се с ремонт на медицинска апаратура извършва такива ремонти. Попитайте в Медико Сервиз, Елпак,...

# 595
Това на ул. Страхил, 8 е изпробвано, поправиха апарата.

# 596
Щори тип "перде" и двойно руло щора ни монтираха миналия месец от Modern Decor - те ни предложиха най-добра цена и имаха най-богат избор от разцветки. Доволни сме! В Шикови и Конкорд бяха на по-високи цени. Зависи и вие какво търсите. В Конкорд, например, имаше много хубави 3Д щори "ден и нощ" на триъгълници, които ги няма никъде другаде.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 17:31 от vanessa_

# 597
  • Варна
Vanessa_, къде на друго място намерихте тип двойно руло? И аз съм ги набелязала за едната стая, която все още няма нищо на прозорците. Намерих в интернет само в Modern decor и Дакови. Тепърва ще ходя за оферти.

# 598
В Шикови ги предлагат със сигурност, но не съм сигурна за Конкорд, защото там гледахме други варианти ("ден и нощ" и "японска стена").

# 599
  • Варна
Хора, не знам дали е по темата, но да попитам - оглеждам частни занимални в района на Младост, Възраждане, Трошево. Ако някой е ползвал и има отзиви, каквито и да са, ще са ми полезни.

Намерих 2-3 теми във форума, но или са много стари, или изобщо няма писано освен първия пост от автора.

Общи условия

Активация на акаунт